38

Tina

преди 9 години

Важното за Ходорковски:БИВШ петролен магнат...Да не се отпуска да говори и прави повече отколкото му е позволено....

37

Хорошовски

преди 9 години

Той Путин е виновен и за глобалното затопляне, и за еболата в Африка , и за снайперистите на майдана.

36

Анонимен

преди 9 години

В 2 неща е прав Путин залага на крайния национализъми че Русия е пред доста тежка икономическа криза

35

Анонимен

преди 9 години

Ходорковски, този мега крадец и мошенник, чиито охранители са убили поне 100 негови бизнес конкуренти, като какъв го цитирате тука?Може би като голям мъдрес и чиста вода ненапита, като светец, чиито думи са златни и трябва да се предават за поколенията?Засрамете се, спрете да цитирате такива ***, само защото на враговете на Русия са полезни и считат за нужно да им разнасят глупостите в световната преса.

34

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ЦИОНИСТКИЯ ЕВРЕЙСКИ ТАЛМУД И САТАНИНСКОТО ЮДЕЙСКО ВТОРОЗАКОНИЕ,ЩЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ПО ГОЛЕМИ РАСИСТИ И НЕО-НАЦИСТИ ОТ *** НЯМА В ТЕЗИ ТВОРЕНИЯ НА БОЛНИТЕ РАВИНСКИ МОЗЪЦИ СТАВА ЯСНО ЕДНО,ЧЕ ЗА ЮДИТЕ НЕЕВРЕЙТЕ НЕ СА ХОРА И ГОЙТЕ КАКТО ТЕ НАРИЧАТ НЕЕВРЕЙТЕ ,КОЕТО ОЗНАЧАВА *** ,СЪЩИТЕ ТЕЗИ (***) ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГРАБЕНИ,ЖЕНИТЕ И МОМИЧЕНЦАТА ,ИЗНАСИЛВАНИ,МЪЖЕТЕ ,ПРОДАВАНИ В РОБСТВО И ГОИТЕ ДА БЪДАТ ПРИНАСЯНИ В ЖЕРТВА НА ЕВРЕЙСКОТО САТАНИНСКО БОЖЕСТВО-МОЛОХ

33

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Руска му работа... - величаят вождовете си и ги боготворят, но само докато са на власт, а паднат ли - оплюват ги веднага... - проблемът е, че вождовете се задържат до смъртта си... - и не стават свидетели на своето падение...

32

авя

преди 9 години

Поредната крадлива гнида, крадлив олигарх говорещ за морал, американски пудел.

31

Анонимен

преди 9 години

Неговата съдба трябваше да последват и всички родни продажни политици на прехода. Сега само щяха да получават трибуна на запад, където да обясняват колко си лош, че не си продал националните си богатства за жълти стотинки.

30

Анонимен

преди 9 години

Щом *** такя яростно плюят против Валодя Путин,значи той е човека за Русия и за останалия свят,

29

Анонимен

преди 9 години

35, че Боко не е ли същият крадлив евреин?

28

Анонимен

преди 9 години

ЗА ЕВРЕИТЕ КАТО ХОДОРКОВСКИ РУСКИ И БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е ЛОШО НЕЩО ЗАТОВА И ПАРТИЯ АТАКА Я МАЧКАТ ЖЕСТОКО ,АМА ЗА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ УКРАЙНСКЯТ НЕО-НАЦИЗЪМ НА БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ БАТАЛЬОН АЗОВ И НАЦ ГВАРДИЯТА ,КОИТО СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ ОЛИГАРСИ КАТО КОЛОМОЙСКИ ТОЗИ НЕО-НАЦИЗЪМ Е (ХУБАВ) И НОСИТЕЛ НА (ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ)

27

Аз

преди 9 години

Този нагляр трябваше да си остане в Сибир ама Путин е много благороден и го пусна. Надявам се да не прави повече такива грешки.

26

Анонимен

преди 9 години

От години руснаците бълват огън и жупел срещу ***, но като почнат да се ядат едни други, викат *** да ги оправят. После реват, че *** ги прецакали и така до безкрайност, защото не познават други състояния освен самооплакването и мегаломанията. Засега все още не им се вярва, че късмета на Вова дойде от многократното повишаване цените на енергоресурсите в света, и така приближават цикъла до търсене на спасители - ***, което няма да закъснее много след като разлюбят ***.

25

Анонимен

преди 9 години

До 35Призна ли си, че си позитановски ***, а :DDDDD

24

Анонимен

преди 9 години

Безпорно е че Путин си играе с крайния национализъм, и повтаря сценария на Милошевич, вероятно и ще свърши като него

23

Анонимен

преди 9 години

До ИстинатаМи те какви са? Пияници - органичен ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Вече съм на позитано - тук какво да пишеме?

21

Истината

преди 9 години

Истината е, че Еврогейския съюз се държата с руснаците, като с низша раса

20

Анонимен

преди 9 години

Това на ***...не-знам-си-какъв не е национализъм ами болшевишки гадости.

19

Анонимен

преди 9 години

*** отдавна трябваше да я пуснат парашут някъде в анадола или там където е идил в момента та да виде кон боб яде ли...ще и разпорят ципа дивите ***:)))