27

PF

преди 9 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ***!?

26

bolka

преди 9 години

Тъй като не съм ВИП, гледам с интерес предаването.Да видя ВИП поведение, ВИП култура, ВИП морал.Оказва се, че нашият т.н. ВИП не е представителна извадка на успелите и можещите, а е по-зле дори от *** - едно змийско гнездо, изпълнено с простотия и омраза, клюки и алкохол, нецензурен език и обноски.Като си представя, че това предаване се излъчва в гледаем час и от подрастващите, оставам без думи и надежда да видим възпитано и културно младо поколение."ВИП Брадър" се оляха тотално.Гадно.

25

Анонимен

преди 9 години

тия всичките випове са мадранясват като за световно .всички са *** и пидали.

24

Патриот

преди 9 години

Най-голямата *** събрана на едно място,*и,*ви и ***!Това е България днес!

23

анонимен

преди 9 години

Добре че го има това реалити за да разберем ,че в България половината от така наречените ВИП персони са с начин на живот, мисли и поведение характерно за най ниската прослойка на нашето общество.Разочарован съм от всичко видяно до тук.Браво на Нова тв.,която успя да събере част от ВИП *** на България!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Словоизлияния,сълзи от пияници,гейове и гей-ши.Кому е нужно това излагане,това унижение.Ако търся драматизъм или художествена измислица, ще прочета хубава книга.Възможно ли е телевизионерите толкова да се се отдалечили от зрителите, въобразявайки си,че това им се нрави.

21

анонимен

преди 9 години

виповете затова имат страх от Минчев.Оня е безрамен и безкрупулен и ще им извади всичики керливи ризи пред обществото.Ама нали сме випове задължително трябва да сме по по-най иначе нали се сещаш,че с *** *** не ставаш за авторитет пред едно общество и пак трябва да си повтаряш едни и същи мантри,че не ни пука от зрителя и народа защото простолюдието не може да падне толкова ниско и същевременно да скача до небесата,че е звезда.

20

Анонимен

преди 9 години

В България т.н. випове представляват най-обикновени ***, но сортирани.Срамувам се, че живея в тази все по изродена "държава"!

19

Не можах да вдяна

преди 9 години

Не можах да вдяна, каква е сексуалната ориентация на магарето?

18

Аспарух

преди 9 години

Изглежда извадката на "ВИП" обществото в България е от *и и скъпо платени ***...

17

Анонимен

преди 9 години

Някои от хората може би наистина са някакви персони, но повечето са наблъскани от телевизията за да добият малко популярност и след това да се пръкнат в ефира на нова, с нови предавания.Прави ми впечатление че повечето са алкохолици и по цял ден само се наливат.

16

М

преди 9 години

Не разбирам защо този Евгени Минчев толкова се обижда, като някой го нарече гей. Все едно се обръщат към него с името му, какво обидно има....

15

най-интелигентния

преди 9 години

Какво става със симпатичното магаренце? Най-интелигентния участник в предаването!

14

Анонимен

преди 9 години

Как така лъжат, за тези откровения горе ли?

13

ИСТ

преди 9 години

Утайката на обществото от ку..и и ***..си според една пропаднала медия са елита на обществото. Не гледам това предаване ,а коментара ми е от горната парнографска "статия". УУУУУУ.

12

Анонимен

преди 9 години

пълен бул шит - ***......

11

Анонимен

преди 9 години

Кали и Минчев са прави, че повечето от виповете лъжат!

10

баба Вуна

преди 9 години

Много се разчуствах,като чух тия велики творения как са стигнали до тук.Не можах да спя,че милия Минчев е правил секс за пари и власт.Не можах да спя,че виповете ги е страх от лорда да не би да им лепне,като излезе лош имидж или да ги отсвири от тоя пир.Колко страдах,че вече Кучкова няма да има пари да си купува сеск-аксесоари и да прави плеймет на политици,а ще трябва да си отиде на село.Колко съм разтревожена,че тия хора трябва да работят като останалите хора по света.Чак плаках за тях!!

9

ДАМ

преди 9 години

да си вип, значи да риеш у тинята на морала...

8

Tina

преди 9 години

Изкривени и лицемерни отношения.Гнили, много гнили отношения между Жени и Тачо Сякаш са сключили сделка, а не брак...Затова малкото *** Тачко се държи брутално, грозно и немъжки към любовницата си, сякаш само тя е виновна...Явно не иска да загуби положението си на "съпруг на ВИП-а", парите на Жени и "бонусите" от новите мадмоазели на Мадам...Грозна ВИП-картина... Радвам се, че има и друга картина в България...