56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен за безумно ниските заплатиробството на комунизЪма продължава. Това е друго лице на крепостничеството от преди.

55

Анонимен

преди 9 години

до69 както казах можеш да дрънкаш само за комунисти, всичко що не е твойта партия майка било комунисти защото така си свикнал нали? Преди беше Тато сега е Бате нали ***.

54

1,2 милиона?

преди 9 години

ЕТО ХОРА ЗА ПРОТЕСТИТЕ!

53

Анонимен

преди 9 години

Не е скъп токът или другите стоки/услуги, а заплатите у нас са безумно ниски.

52

Julis

преди 9 години

Бе как няма да им плащаме на ВЕИ, заслужават си, те при нас са свръх технологични, слънце събират и през ноща, а с някаква супер технология изкривяват пространствено времевия континиум така че денят да стане по- дълъг от 24 часа. Подобни Стар Трек - технологии са скъпи, 10% са нищо, не мрънкайте:ГНСолар ЕООД - 31:17 има слънце часа дневно,Соларинг 2010 ЕООД - 31:09 часа,Анасолар ЕООД - 31 часа,Солмекс ЕООД - 30:58 часа,Вайеберлен Солар Уан ЕООД - 30:58 часа,Сънимекс ЕООД - 31:13 часа,

51

Анонимен

преди 9 години

Как пък ги преброихте кой е в стрес...

50

Георг Симон Ом

преди 9 години

До АнонименНали живееш в БГ, нали видя февруари какво обещаха *** - борба с монополите и смъкване на цената на тока. Какво направиха - едно ГОЛЯМО нищо. Излъгаха хората, за да дойдат на власт, типично в техен стил. С нетърпение очаквам социалните им предизборни послания. И за пореден път българинът ще остане излъган, защото не разсъждава и не следи нещата, а най вече вина за това ще има късата му овча памет. Българите сами са си виновни. Очакваме новите месии.

49

Анонимен

преди 9 години

63..... no sled kato ne sa se vdignali dohodite dai da pochnem s razhodite ?ova li e pravilnoto reshenie ?

48

Анонимен

преди 9 години

до 63 Коментарите показват че платените герберастки шушумиги могат да дрънкат само за комунисти дикато се радват с отявлена олигофрения на повишаване на цената на електроенегрият което е антибългарско и ще доведе не само до обедняване на народа но и до нови простести и този път бойко ще избяга подобно на другиуи мутри като галеви пардон "емигрира" за да не усети народната "любов".

47

Сорос

преди 9 години

посока когато се научите да обичате оценявате и прегърнете братята си,когато премахнете тази злоба! Да качат тока със 300%Обеденете се и не го плащайте да ви оставят на тъмно всички,то тогава ще излезете на улицата и ще дадете правилното и заслужено наказание на българоубийците! Жълтите павета ще почевенеят ,тогава ще покажете защо сте потомци на велики Българи като Левски,Ботев,Каравелов...България трябва да бъде свободна и независима държава !

46

Анонимен

преди 9 години

Коментарите показват истинската злоба и тъпотия на българите. Заучени фрази "долу Бойко". Вместо да искаме увеличение на доходите, достоен стандарт на живот, ние искаме намаление на тока. Не тока е скъп - доходите са ниски, запомнете го!! И докато искате да стоите с ниски доходи и да ви намалят тока със стотинка, оправия няма да има! По-високи доходи е решението!!

45

s obich....boiko :*

преди 9 години

ток, вода, парно,гражданска отговорност на мпс...........

44

Сорос

преди 9 години

Щели да ми се обединявате,ха ха вярвате ли си като пишете?Та вие брат си мразите,комшиите ненавиждате ***&ка си проклиняте! Какво чакате кой политик досега сте наказали публично?Полицай гази дете на свобода,убийците на свобода,крадците на свобода маргините на свобода! Къде е обединението,линчувайте съдиите първо или чакате друг да сгази лука за да му се присмеете! Със този менталитет и злоба няма да го бъде!Когато мразиш всички не очаквай теб да те обичат! България ще се промени във положителна..

43

Овчар

преди 9 години

Не в стрес, в лудница ще идете след като продължавате да мълчите за всичко. Тъпо овче стадо, не 10%, 110% да ви вдигнат тока, та дано се усетите.

42

Анонимен

преди 9 години

54 Кое му странното ли? В заглавието пише кое нормалното за абсурдистан - 1,2 милиона СЕМЕЙСТВА, това е половин България, недорасъл не плащащ сметки и не знаещ как се печлят 5 лева в абсурдистан .

41

Анонимен

преди 9 години

Един гербераст си лайква поста по 16 пъти:)))))

40

neni4a

преди 9 години

До Георг Симон Ом То ако беше само тока ,хаир да е Ама и лекарствата вдигат Утре вдругиден и друго ще вдигнат и чашата ще прелее Не е въпроса за едни 5-10 лева,а че като сложиш и другите увеличения,то тия 5-10 лева ще станат 20-30 В крайна сметка всичко е за да си пълнят джобове на дебелогъзи чиновници

39

Анонимен

преди 9 години

Не е страшно да са ти големи разходите, страшно е да са ти ниски приходите. А червените *** тролчета отдолу да си лаят колкото искат. Партията, която ви плаща за глупавите коментари, беше на власт до скоро и какво направиха за вас?!

38

Георг Симон Ом

преди 9 години

Кое му е страшното от поскъпване на тока с 10 процента? Ако едно домакинство не се отоплява на ток и преди увеличението е плащало около 50 лв. месечно след увеличението ще плаща 55 лв. Кое му е скъпото? Тези 5 лв. отгоре са напълно поносими, това е една кутия цигари по-малко. Социално слабите ще получат ваучери за ток, така че са ОК. Ха сега ми нацъкайте минусите.П.С. Ако увеличението бе се случило плавно никой нищо нямаше да усети и нямаше да се изпада в масова психоза.

37

до само ГЕРБ

преди 9 години

Герберите ви знам, че сте ТОТАЛНО неадекватни калинки! На вас явно не ви е известно, че 80% от българите работят за 300-400 лева! Като му дойде 300 лева сметка на човек, КАКВО ПРАВИ?!