20

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 19- В ЕСПЧ И ИЗОБЩО В СЪДА НЕ СЕ БОРАВИ с думите "най- вероятно", а с ДОКАЗАТЕЛСТВА, доказващи, че един факт е с точно определено съдържание, а не че един факт е "най- вероятно" с еди какво си съдържание. Има ли думите "най- вероятно"- това означава постояване на хипотези, подлежащи на доказване , в досъдебната фаза на наказателното производство.

19

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 17- Украинското правителство може преспокойно да представи доказателствата по делото от ЕСПЧ в МНС по дело срещу рф на основание извършена руска агресия в Украйна. Това ще бъдат още пирони в ковчега на рф и путин/ освен признанието на путин за "зелените човечета" в Крим/

18

Анонимен

преди 9 години

Немците са казали, че самолета е свален най-вероятно със ЗРК C-125 "Печора", който не е на въоръжение в Русия, а в Украйна.

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне слушат итар тасс светата безгрешна червена истина на комунистическите прасета

16

Анонимен

преди 9 години

Незнам тия кого ше съдят и какъв успех ще имат при положение че още не е приключило разследването, ама Путин трябва да бъде изправен пред трибунала в Хага

15

софиянец

преди 9 години

До Шоп 9- Да- това също е юридическо възражение. Ако украинското правителство е знаело, че се водят военни действия в тази част на Украйна, би следвало да я забрани за полети на основание чл.9 буква "б" от Конвенцията за международно гражданство въздухоплаване. Ако липсва знание на украинското правителство за водени военни действия от проруските терористи, Украйна може и да спечели делото, а и в хода му ще стане ясно, че е налице руска агресия в Украйна.

14

Анонимен

преди 9 години

До 12,Цру има доказателства,че украинците са свалили самолета

13

Анонимен

преди 9 години

10, не беше ли Коломойски?

12

Леле че народ

преди 9 години

До Шоп Шопе.шопе.това с БУКа може да си го навреш изозадзе Немците са казали,че самолета е свален най-вероятно с C 125 И да,щом лети над Украйна един самолет,то си е отговорност на Украйна Все едно аз да каня някой на гости и кучето ми да го нахапе Няма да е виновно кучето а аз,защото аз нося отговорност Украйна си носи 100% отговорност и да я съдят до дупка да плаща като са прости хохлите Дори и САЩ упорито мълчи,което значи че Украйна го е свалила самолета

11

Анонимен

преди 9 години

Е как - трябва да съдят Русия. Руснаците са го свалили боинга, това стана ясно на всички. Тия немци не гледат ли CNN, Reuters, лично чернио се изцепи, че ЦРУ има неопровержими доказателства и снимки,

10

Анонимен

преди 9 години

Е щом ИТАР-ТАСС казва :)))кой ли им верва пък на тия циркаджжии

9

Обонго Бонго

преди 9 години

Съд до дупка!Нека в допълнение на черната кутия да се публикуватразговорите на авиодиспечерите и решението им този самолетда лети над зона където има бойни действия със свалени десеткивоенни самолети и хеликоптери на Украйна.Също така да се обясни защо самолета бе свален точно когатопро-руските сили започнаха здрава офанзива и бяха подпукалиплатените наемници на Хородовски.Също така да се свърже факта, че авиодиспечерите насочили Боингаса на работа към същия Хородовски.

8

Шоп

преди 9 години

И кой казва, че Украйна не е могла да осигури безопасност? Всички украински установки за ПВО са под контрол, всички бойни самолети са под контрол, откъде украинците могат да знаят, че Путин ще даде на терористите Бук с обсег 18 000 метра?

7

софиянец

преди 9 години

До 1- КЪДЕ В СТАТИЯТА ПИШЕ, ЧЕ САМОЛЕТЪТ Е СВАЛЕН ОТ УКРАИНСКИТЕ ВОЕННИ И ЧЕ ИМЕННО ТОВА Е ОСНОВАНИЕТО ЗА ТАКЪВ ИСК? АКО ПРЕЗ 2015Г. СЕ ДОКАЖЕ , ЧЕ ИМЕННО ПРОРУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ИЛИ РУСКИ ВОЕННИ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА, КОЙ ОТ РУСКИТЕ *** ЩЕ ВЛЕЗ В ТОЗИ САЙТ И ЩЕ НАПИШЕ" ИЗВИНЯВАЙТЕ, БЪЛГАРИ, СГРЕШИХ, ПОДВЕДОХ СЕ ПО РУСКАТА ПРОПАГАНДА"? ДА - ПУТИН Е ПРЕКИЯТ ВИНОВНИК ЗА РУСКАТА АГРЕСИЯ В УКРАЙНА И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ОТГОВОРНОСТТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА ЗА ВЪЗДУШНОТО Й ПРОСТРАНСТВО!

6

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТвън АТАКА от ПАРЛАМЕНТА само още 16 дни а ВОЛЕН Е Г-й който не е служил войник поради тази причина

5

Вкусно Теле

преди 9 години

Браво !!! Само така !

4

ПуТЛЕР

преди 9 години

Информационния отдел в посольството спи ли ???Я веднага почваите да пишете товарищи

3

Анонимен

преди 9 години

ИТАР ТАСС какво искаш да кажат а по лъжите са едни от водештите

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Меркел, разбра ли сега всъщност какви *** са украинците на маймуняка и Брюксел? Или още някой самолет да ти свалят като доказателство?Дръж се за *** на Путин и не го изтървай, че иначе не те виждам лельо Меркел.

1

Анонимен

преди 9 години

Гадният Путин е виновен!!! Ако той наистина беше виновен обаче, още на същия ден щяха да гръмнат медиите. А те гърмяха халосни, защото няколко дни по-късно (след инцидента) всичко се потули. Ясно беше, че има нещо гнило и замесени в него са украинските политици Яценюк и Порошенко + армията кръвожадни главорези, подкрепяни от западните служби. Защо изведнъж публичността относно инцидента замлъкна??