14

$$$

преди 9 години

ДОЛЕН ЛЪЖЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

13

?!?

преди 9 години

6.5 милиарда ги няма а наш Искров не знае как се е случило. Не бил виновен, но глупоста не е противозаконна а природно ограничение на интелекта!

12

pet

преди 9 години

няма значение кои е на власт, защото винаги управлява ДПС!!!!!

11

вложител

преди 9 години

"Корпоративна търговска банка не може да бъде отворена само с усилията на БНБ. А не защото БНБ не иска" - А ЗАЩОТО ТВОЙТЕ КУКЛОВЕДИ НЕ ИСКАТ. Ти си само еднапослушна МАРИОНЕТКА, която ни ЗАБЛУЖДАВА с какви ли не версии от 3 месеца. ВСИЧКИ ТВОИ ИЗКАЗВАНИЯ-пълни с ПРОТИВОРЕЧИЯ-съм ги съхранил за евентуален съдебенпроцес.

10

Анонимен

преди 9 години

КТБ даде пари на бареков и той взе много да шава. Тиквата се изплаши и подходи радикално. Така няма кой да му се пречка на изборите. Изборите ще му легнат по-евтино, щото бая здраво се охарчи с тея протести. Сега като прехвърли и тая банка на Цветелина както направи със Сибанк - ще си възвърне инвестицията в протести и избори, и тъй като е зажаднял за власт и пари - ще доунищожи и малкото останал бинес който не успя да фалира докато беше на власт. 1 година БКП краде здраво, бойко продължава.

9

П.Петров

преди 9 години

Искров май не е чувал приказката за лъжливото овчарче ...Щом казва "изолиран случа" се тълкува като "това е практика в българските банки".Другия проблем е, че някой уж чужди банки са франчайзинг, ръководен през офшорни фирми.

8

Анонимен

преди 9 години

До ВложителСамо едан малка забележка достъп до парите но след отнемане на лиценза без фиксиран краен срок. 97г беше прието парите да се плащат на 4 равни части през 6 месеца!

7

Крадат ме

преди 9 години

Няма да плащам данъци докато не ми върнат парите! До колкото е възможно, няма да плащам нищо и занапред! То, не че сега имам възможност да плащам каквото и да е, след като са ми откраднали парите в ктб, но дори и да имам пак, няма да плащам нищо!

6

CA

преди 9 години

Какво доверие бе, аз ще възпитавам и децата и внуците си никога да нямат доверие в български банки по вече. ***, писна ми да слушам колко са стабилни банките искам да чуя ДАТА на която ще имам достъп до парите си !!!

5

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ ИСКРОВ ,, Е ГЛАВНИЯ КРАДЕЦ В БЪЛГАРИЯ ....

4

Анонимен

преди 9 години

тоя шут,три дена преди ктб да затвори даде пресконференция,че банката е в изрядно състояние.той и жена му са си изтеглили всички пари от бг банки

3

Анонимен

преди 9 години

Управителят на БНБ и той е изолиран случай.

2

Вложител

преди 9 години

"...БНБ ще си продължи стриктно по сега действащия закон""законодателството предвижда, че в срок от 20 дни трябва да започне изплащането на гарантираните депозити в размер до 100 хил. евро"ДА ЗАПОЧНЕ ИЗПЛАЩАНЕТО!!!!! - без уточнени суми на плащане и срокове!И БЕЗ КРАЙ ПО ЗАКОН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Значи БНБ смята да не плати нищо на никой по закон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Вложител

преди 9 години

ВРЪЩАЙТЕ ВЕДНАГА ПАРИТЕ ДО ГАРАНТИРАНИЯ ПО ЗАКОН ЛИМИТ НА ВСИЧКИ ВЛОЖИТЕЛИ В 'изолирания случай' !!!!!