35

Анонимен

преди 9 години

И колко процента от банките? Медиите се знаят.

34

ataka

преди 9 години

Стига сте лъгали хората, че АТАКА няма да влезе.

33

Do 26

преди 9 години

"Добре бе не харесвате ГЕРБ кажете какво направи БСП ,ДПС и АтАКа какво им харесвате ?Живот ли ви правят по добър ?"НЕ, не харесваме нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС и Атака. И четирите партии яко се издъниха.И като не харесваме Боко, не означава, че харесваме Сергейчо.А на теб какво ти харесва в ГЕРБ - калинките ли, Мишо Бирата ли, Цецо ли? Или пък супер-интелигента Бойко, на който всяко трето изречение е бисер за "Господари на ефира"? Какво ти харесва в тази партия.

32

колю

преди 9 години

Много чудно, като говоря с познати всички псуват Боко, а според Кънчо и Райчо много го обича народа и пак за него ще гласува, съмнителна работа.

31

Анонимен

преди 9 години

Ами не ми харесват искам например ректора на Софийския за премиер а не ***,фес или СерГей.Има читави хора

30

,

преди 9 години

До vargИ кой трябва да е на власт ? БСП ?

29

33

преди 9 години

Те или са глупави или платени а може би и на постове назначение от БСП или ДПС Няма нормален човек който да гласува за партия която 20 години имаше възможност да оправи България но не го направи само на доло от както БСП са на власт само за 1 година изтеглиха сумати заеми и пак им спряха евро средствата

28

Анонимен

преди 9 години

ТОВА СА ГЛУПОСТИ.БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА ***.ГЕРБ ЩЕ ИМА ПОНЕ 110-115 ДЕПУТАТИ.ВЪН ДПС ОТ ВЛАСТТА

27

ДО varg

преди 9 години

А защо не споменеш че в Шумен ДПС печелят изборите мамати убита да ....

26

,

преди 9 години

До Анонименда махнем и БСП а ? Или си лично заинтересован да са на власт ?

25

Георги

преди 9 години

Тиквата се беше надъхал покрай евро-вота, но зле си е направил сметката, нивото на мобилизация за парламентарни избори е съвсем друго и залога е различен. Боко си мислеше, че щото е бил някого на тенис примерно, ще го правят пак Футболист на годината, ама няма.

24

Анонимен

преди 9 години

не е единствения шанс да се гласува за герб..напротив,единствения шанс да се отървем от тях е да не се гласува за тях...правителство може да се състави и от другите партии...без ДПС РАЗБИРА СЕ....

23

джо

преди 9 години

Ха да го видим сега Бойко какво ще направи! Много добре помня как говореше, че ще върне мандата ако няма пълно мнозинство. Май е видял новите проучвания и е разбрал, че опита за изнудване и сплашване на народа не мина.

22

Избори

преди 9 години

Добре бе не харесвате ГЕРБ кажете какво направи БСП ,ДПС и АтАКа какво им харесвате ? Живот ли ви правят по добър ?

21

.

преди 9 години

Единствения шанс ДПС да не са на власт е да се гласува за ГЕРБ и Реформаторите всеки др сценарии ДПС влиза

20

акуд

преди 9 години

никой не казва при колко % активност са тези резултати. Аз Мога да се обзаложа с всички Българи , че ако на избори глауваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират.......

19

Анонимен

преди 9 години

Всеки си пише каквото му падне с цел манипулиране (объркване и подвеждане) на електората,който съвсем е ошашавен дали и кого да предпочете.Не да избере,защото за правилен-информиран,мотивиран и рационален избор и дума не може да става,защото стоката която се предлага е вече компрометирана(изгнила) или прекалено напарфюмирана за да не се разбира,че е същата гнилоч.Ако написаното по-горе е приблизително вярно и се случи,то шоуто ще е пълно,макар и за кратко,и основните ще се чудят как и от къде да подхванат нещата,и сами ще се откажат.

18

..

преди 9 години

Всеки път говорят как нямал гласове Бойко и накрая им го набива на русофилите и фесовете на всички избори

17

Избори

преди 9 години

Герб печелят изборите :) но вие си изкарайте надниците плюейки по партията

16

Анонимен

преди 9 години

Омръзна ни да търпим само КОМУНО-СОЦИАЛИСТИ на власт...Едните падат и дават шанс на другите за крадене...Напълниха си мутрите с милиони...червени ***!