35

Анонимен

преди 9 години

Kakво превземане? нали там имаше референдум, свободен и деморкатичен, а руски войски не участваха? Хахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахаха.....

34

?!?!

преди 9 години

Егати *** , правят празник на насилници- завзели чужда теритотия. В Русия сега има средновековен феодализъм , под вещото ръководство на цар Путин.

33

до Одисей 1

преди 9 години

"Палестина ли е по-важна или Израел?"Кой си ти, че ще определяш кой е по-важен и кой има право на съществуване, бе вашингтонски ***! Ей ***, взимай се в ръце, че като те гледам отдавна си изтървал юздите.

32

АБВ

преди 9 години

Хей, хора, вие наистина ли се радвате, че руснаците ще имат още еди национален празник? И то след като някой голям подмазвач е предложил този празник да е на рожденния ден на любимият му вожд. *** простотията!!!!!!!!!!!

31

куртропович

преди 9 години

До няма къде да ходятПич, вчера *** проплака, че може да снабди всички заявени количества на газ от Европа. А и ако следиш пресата - *** заключи най-богатия си олигарх... Та защо питам аз? Мухахаха. Русия е пътник - *** два пъти по-голям. Дните му са преброени, ще яде калайката. Продаде малко газ и нефт на Европа и си повярва. От началото на месеца до днес рублата е скочила от 32 на 38 за доларче. 18,8% *** сигурно е изпаднал в паника. И правилно. Още 3-4 месеца така и ще пие полоний..

30

Вместо да си чоплят

преди 9 години

носовете дебелогъзците в БРЮКСЕЛ да отидат до КРИМ и да попитат хората там какво искат. нали все за правата на човека говорят

29

Анонимен

преди 9 години

като няма какво да информирате, не си измисляйте история, каква армия, какви военни, тях ги измислиха весникарите, както и този празник .....

28

СУВОРОВ

преди 9 години

е превзел КРИМ. От времето на ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА той си е РУСКИ. Сега просто руснаците там след РЕФЕРЕНДУМ се върнаха в РОДИНАТА си. А руските войски направиха това , което трябва да прави всяка армия - ЗАЩИТИХА ВОЛЯТА НА НАРОДА

27

няма къде да ходят

преди 9 години

Западняците няма къде да ходят! Ще признаят Крим и Новороссия! Както признаха и окупираната от Израел Палестина!

26

Анонимен

преди 9 години

Хрушчов го подари на Украйна, а Украйна го подари обратно на Русия. Трябва да се признае и приносът на Вашингтон, ако не бяха тръгнали да ръчкат украинците да се самоубият, Крим трудно щеше да се върне в Русия.

25

конституцията

преди 9 години

Крим ще се съобразява с конституцията на Украйна, когато Косово започне да се съобразява с конституцията на Сърбия!

24

куртропович

преди 9 години

До Анонимен 39Освен дупарата на ***, най-обичат руските сапоги. По възможност - *** и положени на главите им. Когато видиш такива *** на улицата се засилваш и им слагаш един мъжки юмрук между очите - и все ще е късно!

23

Анонимен

преди 9 години

Бърка ли ви в гза празника, американски *** хахахха

22

Анонимен

преди 9 години

Трябва да включат към празника и украинските военни, които преминаха на руска страна, също така и съдействието на кримското население. Без украинска помощ, щеше да е трудно Крим да се върне където трябва.

21

рублата не е паднала

преди 9 години

А направо се срина. Китай се разплаща в $$, ***, не си измисляй. USD/RUB в момента е 38.521 и непрекъснато се вдига(т.е. рублата пада). Но вие се радвайте, червени шалвари, ще имате още един повод за напиване.

20

Бачо Неделчо

преди 9 години

До Анонимен 39От сутринта си не напушил.... браво!Достоен *** / последовател на ГМО влечугото (с извинение към животните).

19

Къде е

преди 9 години

Обонго

18

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 34Щото ,може би националната валута на Китай няма курс към долара и съответно рублата спрямо китайските пари няма как да падне ?*** !Ако Русия мине на разплащане с България ,примерно през национални валути, те нали се връзват пак през долар или евро ???????Русия е пътник !

17

Анонимен

преди 9 години

Баба *** вече си направи собствен празник.Присъствието е задължително за всички ***,най-вече за българските.Другарят Путин за целта след като из-ере още едно голямо ако няма да си избърше златния ***,защото българските *** ще му го оближат с удоволствие.После с тези омацани устички и езичета ще дойдат в България за да говорят колко било хубаво и сладко.Това са българските комунисти.

16

Анонимен

преди 9 години

Напред Крим! Братска Русия винаги ще е с вас и ще ви пази!