57

акуд

преди 9 години

никой не казва при колко % активност са тези резултати. Аз Мога да се обзаложа с всички Българи , че ако на избори глауваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират.......

56

Пян Гъ

преди 9 години

Комунистчета долни, все говорите срещу ГЕРБ, защото сте жалки. Защо не кажете какво ще построите и как ще вдигнете източената от вас икономика. КЪДЕ СА 200 000 раб. места? КЪДЕ Е АЕЦ БЕЛЕНЕ? КЪДЕ Е ГЕЯ? Нали управлявахте и щяхте да оправите всичко? Те и ГЕРБ може да не са много стока, но в сравнение с вас са за предпочитане.

55

Десен

преди 9 години

Това е реалността другото са празни приказки. Ако стане така че Бареков остане извън парламента ще е най добре. Едно силно мнозинство от ГЕРБ и РБ с подкрепата на патриотичният фронт и нещата ще тръгнат.

54

123

преди 9 години

За разлика от общоприетото мнение социологията е точна наука. Получаваш точно това за което плащаш.

53

Анонимен

преди 9 години

Добре, че троловете са силни по форуми, а не по избори :D

52

Дедо

преди 9 години

Е, щом толкова много ви се е усладило управлението на БСП и ДПС - преизберете си го, но след това - не пискайте!

51

Пян Гъ

преди 9 години

Тролчета червени, партията ви си изпя песента. Колкото и да се потите да създавате форумно "мнозинство" по партийни инструкции с опорни точки, отивате да гледате филма "Момчето си отива". БСП никога вече няма да може да доминира, най-малкото заради БСП 2 (ДПС). До 1-2 г. ставате трета партия, електоратът ви си отива, а с него и тази подривна, конспиративна идеология.

50

Киро

преди 9 години

За да постигнат наистина нещо ГЕРБ не трябва да показват само фалшивата си заинтересованост към проблемите в България само преди избори, а през цялото време

49

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ!!

48

Диди

преди 9 години

Гладията в нашата страна е доста голяма и докато се преизбира ГЕРБ нещата ще си останат критични и пагубни

47

Тодор

преди 9 години

Поради наличието само на слабо псевдодясно, не виждам друг вариант освен да се гласува за стабилното ляво

46

Анонимен

преди 9 години

Пак си е същото както през 2013 г. при изгонването на Тиквата. Само гласове от Атака се местят към Бареков и патриотите, а ГЕРБ и СДС набират повече гласове от негласувалите, БСП пък губи гласове от АБВ и ДПС.

45

Пян Гъ

преди 9 години

До СашиКебабчетата ги раздават от твоята партия - БСП. Тях хванаха в Бобов дол, в Сливен и другаде. За А за БСП 2, т.е ДПС, не си и струва да говорим. Комунистчета сте вие, комунистчета.

44

Камен

преди 9 години

Дано народа навреме се осъзнае, че тези измамници от ГЕРБ само лъжат и няма да донесат нищо добро на страната

43

Анонимен

преди 9 години

А моята прогноза е:БСП -> номер 22 = 22 % гласовеДПС -> номер 18 = 18 % гласовеББЦ -> номер 13 = 13 % гласовеАтака -> номер 11 = 11 % гласове Герб -> номер 9 = ... гласове , хихи :)

42

Анонимен

преди 9 години

Процентите на ГЕРБ са силно завишени, ще бъдат около 31 - 32%! В НС ще влезнат най-много 4 партии! Циркът ще еголям ако влезнат само три!

41

Саши

преди 9 години

Бойко пак е раздавал предизборни кебапчета на малцинствата май май

40

Пян Гъ

преди 9 години

До МишетоТака де, ама не казваш кои са годни. Тарикат си ти. Комунист.

39

Мишето

преди 9 години

ГЕРБ са негодни да управляват. Доказали са го вече и не виждам причина да гласувам за тях

38

Пян Гъ

преди 9 години

Няма добра конфигурация в парламента. Все пак е по-добре да управлява най-малката злина (ГЕРБ+), а не БСП/ДПС+. Ако АТАКА обаче прескочи бариерата и Бойко не състави кабинет, веднага се заформя трета Тройна коалиция, която окончателно ще ни съсипе и турцизира. Призовавам всички хора да гласуват: ако на човек му "хлопа дъската" (=ляв), дори абсурдната подкрепа за БСП е за предпочитане, тъй като така олеква делът на ДПС. Помислете.