63

Анонимен

преди 9 години

До 87Абе от кога имате интернет в лудницата?

62

Анонимен

преди 9 години

Абе тук гледам пълно с любител на ***:) иначе ми ревте турско робство не знам си какво :) ама как само си ги обичате а:)

61

Анонимен

преди 9 години

Да пратият негърчетата европеиски нека те защитават европа те са прелигированите нека си я защитават

60

соросоиден гей

преди 9 години

До 73 аз драги не сьм като вас *** на дрога раздавана от хамерикан/кото послство . Това е истината "Ислямска държава обезглави и британски гражданин"Аха, знчи Обама вече е започнал да събира коалицията. Следващия ще е французин или германец. Така се сьбират спонсори за войните на фащ чрез театрални сценки по медйте.

59

до облъчените

преди 9 години

Само не ми е ясно ,колко трябва да са ***,тези които вярват на медиите,и не могат да проумеят,че са станали пълни роби ?!

58

Анонимен

преди 9 години

До Ща има пазар за РобиРуското ти разузнаване пак е пило нафта

57

Монархист

преди 9 години

Нали капацитетите от УСА не преговаряха с "терористи" ? Ми, квото са посяли, това ще си жънат. Ама да не мрънкат по медиите като ненаеб--- девици.

56

Анонимен

преди 9 години

САЩ са страхливци. Хвърлят бомби, ама на ислямистите изобщо не им пука. Те се крият в пещери. Но американците ги е шубе да пратят войници там, защото ще им режат главите като зелки. Американците започват война, която няма как да спечелят. Това ще е втори Виетнам за тях.

55

Анонимен

преди 9 години

до 67Сталин беше в Берлин защото ненормалника Хитлер му нападна страната. Ислямистите да са нападнали САЩ или Англия, че американеца сега да иска да ги бомби?

54

До 37

преди 9 години

Злото винаги побеждава за голямо съжаление !!! Доброто побеждава само в приказките и в манипулаторските религии - блажени са вярващите. България не е видяла добро откакто е приела християнството. Духът на Тангра е сломен. Християните сами си сложиха главата на дръвника благодарение на самоубийствената си религия. Злото цари във Вселената, другото са наивности на заблудени хора.

53

Анонимен

преди 9 години

Мюслетата а и разни други дето дедите им били християни,и други на които дедите им били с противни вярвания за съществуването човешко и щом видят нещо живо гледат да го намушкат с някакво желязо,че било по твърдо от човека обречен на тяхното подигравателно отношение мислят да ни сплашат с някакви заклинателни изречения от рода и бог няма да ви помогне,но сякаш не им известно че можем да си помогнем сами и на таквиз като тях само ще им споменем по колко глави могат да им порастат щом са лами.

52

театрал

преди 9 години

Американски и гейски театьр за бальци и ***. Всичката тази *** е спонсорирана от сащ исраел и ес. Театралните изпьлнения започнаха с кацането на луната и продьлжават досега. Не се льжете това е сценария на САЩ- цел световна война и заграбване на ресурсите на победените. Цел ЛИБИЯ ИРАК ИРАН КИТАЙ РУСИЯ ВЕНЕЦУЕЛА. СЕГА ОСНОВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА В ИРАК-ЦЕЛ НЕФТА И ПАК НЕФТА.

51

Анонимен

преди 9 години

"Ислямска държава обезглави и британски гражданин"Аха, знчи Обама вече е започнал да събира коалицията.

50

Анонимен

преди 9 години

До 68Ти в къв свят живееш бре?

49

Анонимен

преди 9 години

До 66Нека е скапана :))) пука и за мнението на некав психичо болен българистанец :))

48

Анонимен

преди 9 години

Че к'ва работа има Путин в Ирак или в Сирия? Американеца сам се вре между шамарите. Тия ислямистите що не обезглавят някой руснак, ами все американци и англичани? Щото цял свят ги мрази вече а тия джихадистите най-много.

47

ODESSA

преди 9 години

Срещу ***, се действа със нечовешки методи.

46

Анонимен

преди 9 години

"ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА Е САЩ, НЕ СКАПАНАТА ГЕРМАНИЯ"...Цъ, вече не. Китай.

45

Анонимен

преди 9 години

До 66Офф кафа с тия християнски и правослвни ценности! Много вярващи ми станахте всичките изведнъж! Църква сте виждали само от разотяние а за библията само сте чували по телевизията! Смешници

44

Анонимен

преди 9 години

Путин защо не участват в борбата против ИДИЛ, а уж бил защитник на християнсктие ценности, нали Русия е православана. Америка вече бомбардира Ирак и нанесе 130 въздушни удара против ИДИЛ а Путин нищо не прави!