174

Анонимен

преди 9 години

И диаманти да вадят от Огоста,и нефт от шлейфа,ще стане същото като със златото.Прости сме,бе пич,виж ни политиците,хората са го казали-*** народ,слаба държава.

173

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

До Анонимен 263НЕ БОЙ СЕ У ВАС СКОРО ЩЕ СЕ ВАДИ ШИСТОВ ГАСЩЕ ИМА И НЕФТ И ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗНАСЯТЕ И ПЕЧЕЛИТЕДНЕС КАТО ГИ ГЛЕДАМ ИЗТОЧНИТЕ НПО-ТА КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ИЗКАРАТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И 400 ЧОВЕКАНА ПРОТЕСТ ЗА ПРОУЧВАНЕ В БГ ЗА ГАЗ И НЕФТ ЗНАЧИСКОРО,МНОГО СКОРО ЩЕ СТАНЕТЕ НЕЗАВИСИМИ ЕНЕРГИЙНОИ МНОГО БОГАТИ ОТ ИЗНОСА НА ГАЗ И НЕФТДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И В ЧЕРНОМОРСКИЯ БГ ШЕЛФ СЪЩОЩЕ СЕ ОТКРИЯТ ГОЛЯМИ ЗАЛЕЖИ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИЕВРОПА ДА МУ МИСЛИ БГ ЩЕ Е ДОБРЕ !!!!

172

Анонимен

преди 9 години

Ромпой и компания ще ни довлекат не Голяма а Хипер голяма икономическа депресия,аман от аматьори политици.Тези да си сплетат косите с Аштън и да се метнат в Атлантическия.

171

пазаруващ

преди 9 години

До Анонимен 234Това не е класическа дефлация ,защото се дължи на вноса от ЕС заради руските контрасанкции.

170

Анонимен

преди 9 години

На това му се казва дефлация,не се радвай много.

169

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТочно от Моше си произлиза торбите нямат нищо общо

168

пазаруващ

преди 9 години

Няма какво да се бавят от ЕС ,направо да пускат санкциите,ето сега на пазрите поевтиняха плодовете и зеленчуците,очаква се и сирената и млеката да поевтинеят.Ако спрат братушките вноса на коли ,ТВ ,телефони,компове ,самарт, лап и таблетни устройства означава че ще поевтинеят и те..месото също,какво по хубаво от това за нас.Направо да ги пускат тея санкции!

167

Анонимен

преди 9 години

Мошеници-много точни думи за управляващите у нас и по света.Според тълковния речник фразата е заимствана от руски със значение торба,но имайки предвид ,че значи лихвар,май си произлиза от Моше.

166

Анонимен

преди 9 години

До BellaRus офшорки джойнтвенчъри идр са начини законово да дадеш поткуп на когото трябва и да верно е че произвеждате но е Верно също и че ПОВЕЧЕТО е суровини в чист вит без това няма да сте 6 а 15 икономика

165

BellaRus

преди 9 години

До Анонименпо това,че пишеш компаниЙ, се уверих, че съм прав предположението ми относно годинките ти

164

Анонимен

преди 9 години

пичове , не забравяйте бюлетина 15/15

163

BellaRus

преди 9 години

До Анонименшт се пише Щ. Туй дето го казваш има някаква истина, но явно не знаеш за офшорки, джойнт-венчъри и т.н.. А и голяма глупост каваш с това, че не произвеждали) 6-тата икономика в света не произвеждала. Разсмя ме и сега мога си легна спокойно. Лека на всички вярващи

162

до 203

преди 9 години

-Прегледай се и си пий редовно хапчетата. И сигурно не е случайно че най-големия в Тибет критикува Путин.---Лицето Тенцин Гиатсо представящ се Далай Лама(Тибет отдавна не е теокрация и институцията Далай Лама не съществува) е мошеник от рода на Симеон Сакскобурготски. Китай многократно му предлагат да се върне като духовен водач на Тибет, но той отказва като настоява да се върне теокрацията в Тибет както в средновековието и той да застане начело на държавата.

161

Анонимен

преди 9 години

До BellaRus Русия за нищо не е Производител само изнася суровини в СУРОВ вит впрочем златните находишта в русия също ги обработват чужди компаний

160

Анонимен

преди 9 години

Питам,защото съм ***:защо не създадоха филиали на фирмите си в БГ силните икономически европейски страни?Защо превърнаха народа ми в бедняци и емигранти?

159

Анонимен

преди 9 години

Tapanarski!!!Nas Balgarite ne ni iskat v eurpoa, a na Ukraincite bronirani jiletki shte im prashtat!

158

Анонимен

преди 9 години

Блажени са верующите,защото тяхно е царството небесно.Харесвам будизма,но Тибет не е нищо по-различно от Мека или Ерусалим-опиум за простодушните.Религията може само да разделя.

157

Анонимен

преди 9 години

До БългаринЛеле че народ е СЪРБИН подвизавашсе с няколко ника тук

156

Леле че народ

преди 9 години

До Българин Аз ли го желая ? Я се виж,ти как величаеш ЗАпада,все едно ти е дарил една камара долари Подкрепяйки безотговорната политика на ЕС ,си признаваш,че си навит повечи,джихадисти да те направят евнух,барабар със сина ти ,отколкото да почнеш да си мислиш с главата,кое е най-голямата ни заплаха Щото дървеики се на Русия,малко по-малко Запада ще ни превърне в гето на джихадисти ,и всякакви откачени араби Да не плачеш след време ,че арабелите са те направили евнух а ????

155

прабългарин

преди 9 години

До Леле че народ 206Продължаваш със свободните исторически съчинения. За какво БГ Беломорие ми говориш през ВСВ,което някой ни бил взел,че нали ние за това влизаме на страната на Германия,защото хората на Руската Империя Сърбия и Гърция+ Черна Гора ни нападат с политическата подкрепа на Императора и ни опоскват яко.