12

Аз

преди 9 години

Само и единствено Костов може да оправи държавата!

11

Sven

преди 9 години

ГРОБ затова слагат човек изобличен във фалшификация за премиер и сменят областни управители, за да са честни изборите, смешки! Плевела и Лизашки ще са главните пионки в тази игра, а основен губещ е народа.

10

Имам си палати

преди 9 години

Да се смирим и да мълчим?! А и да гласуваме за ГЕРБ ли, за да ни довършат, този път и без пица?!?

9

Анонимен

преди 9 години

Роска, изчезни, не разваляй деня на хората.

8

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Мацки и пичове, обръщате ли внимание на факта, че в повечето т.нар. медии се пише и говори само са боко, герб, "бъдещото управление на герб", роско, близача и сие антибългари? Няма нищо странно - така западните господари внушават на хората, че няма никакво значение какво мислят, кого харесват и за кого ще гласуват. Получава се парадоксалната ситуация, че дори и да не искаш, пак тиквата ще управлява! Много хора гледат "да не се прекарат" и затова гласуват за герб! Чисто интуитивно - като животни!

7

Йоши

преди 9 години

И това доживяхме, президент ***. Занапред Бойко е обещал и президент ***, гответе се!

6

ОФШОРКОВ

преди 9 години

когато дари награбеното има право да говори за смирение

5

Анонимен

преди 9 години

Къде изчезнаха братя Галеви, Цветан Василев и Бисеров?

4

Анонимен

преди 9 години

тези банани и портокали щеги берат наще копанари

3

Анонимен

преди 9 години

Очаквах денс Плевнелиев да каже.честито съединение братя българи,но гузната му предателска съвест не може да надскочи себе си,и той като боко ни в клин ни в ръкав говори за избори,на кой му пука за техните скапани избори ?

2

Анонимен

преди 9 години

Най-неотложната реформа е да спрете да развъждате ***, защото като станат мнозинство - неграмотни, крадливи и без трудови навици, с държавата ще бъде свършено! И това време е много близо. В една държава всичко зависи от човешкия материал, с който разполага.

1

неутрален

преди 9 години

По-омразни хора от бойко и плевнята България не е имала в цялата си история съсипват държавата със скороста на светлината.