123

gost55

преди 9 години

До Анонимен И психопатскитския *** бойко медотиев борисов както и неговото протеже в Европейския Сталинка Георгиева нищо не направиха за хората пострадали от наводненията на България не дадоха пукнат лев.Тези хора си стъпиха на краката благодарение на есемеси на състраделните българи.А политици като бойко *** и разни други измекари е по важно българите да мрът за да могът по спокойно да се докопат до власта така разсъждават всички политици

122

Анонимен

преди 9 години

Я си спомнете при чие управление цената на бензина скочи от 1:25 лв за литър и стигна на 2:65 лв за литър? Точно тъй - при солташака на Вальо Златев - Баце ви Боко по прякор "Тиквата".

121

ВРЕМЕ Е!

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА, ДОКОТО ТИЯ НЕ СА НИ ЗАКОПАЛИ ТОТАЛНО!ДОЛНИ, ПРОДАЖНИ СЛУГИ НА САТАНАМЕРИКА!

120

Анонимен

преди 9 години

Добър ход на гербавите милиционерчета и крадци. Надяват се да управлят, и след 1.10, като ни свалят кожите с новите цени на тока-отново ще ни убеждават как Станишев за всичко е виновен. Едва ли някой ще се хване на идиотизмите ви господа милиционери. Ще бъдете издухани на изборите завинаги и никога няма да управлявате, ако ще по 3 пъти на година избори да печелите.

119

pastoral

преди 9 години

идеята за цена за ток "богат-беден" е добра, защото стимулира пестенето, което пък лежи в основата не само на енергийното бъдеще, бъдещето на страната и планетата, като цяло. а с това и осигурява бъдещето на децата и всички онез, които идат след нас (ако въобще). заглавието отблъсква, понеже създава асоциации с разделянето в обществото. аз лично отдавна съм избрал не само тока за "бедни". изобщо не трябва да правя определена прослойка безмерно богати за сметка на бъдещето. това е моята визия.

118

Анонимен

преди 9 години

Я си спомнете КОЙ скочи и започна да реве по всички медии,че цената не трябва да се намалява и замразява ,а да се вдига.Само и единствено от герб ревяха на умряла,само те.

117

Анонимен

преди 9 години

Според Щонов плавното вдигане има няколко предимства дава време на цялата система да се подготви за по-високите цени на тока, хората да си направят планове за следващите няколко години и др.Кви планове бе, кви пет лева?? Ние не можем да си правим планове за утре, той иска за няколко години напред. АБЕ ТИЯ *** Л..НА ВЕЧЕ НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ОТВСЯКЪДЕ!!

116

Анонимен

преди 9 години

Къде са гламавите ранобудничета. Обикаляха по софийските калдаръми и чакаха някой да им повярва. Какво промениха?

115

учуден

преди 9 години

Абе ЕК -то няма ли да се произнася за държаваната помощ за ВЕИ-тата и американската ТЕЦ ????????????

114

Ъ ?!

преди 9 години

Кое е нехайство бе Шушонов? Това, че предшествениците ви се опълчиха на алчните енергийни монополи, това ли е нехайство?!

113

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НЕГЛАСУВАЩДепесар си нали...

112

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Това е истинско правителство... - браво Роска - точно в десетката си...

111

КООООООЙЙЙ ????

преди 9 години

Кой,кой назначи Щонов ????

110

в

преди 9 години

истината??НА УЛИЦАТА С ВИЛИ И ЛОПАТИ Е ТОВА Е

109

Анонимен

преди 9 години

До дедо 131По скоро след БСП дойде потопа - доказателства наводнения на всякъде а Ореха нищо не направи за да помогне на хора, ама НИЩИЧКО (а не излъгах ОГРАБИ ни и ни зароби с некви си млрд. ЗАЕМИ).

108

Анонимен

преди 9 години

Спешното увеличение на цената на тока се налага поради гениалното решение на тройната коалиция ( БСП + ДПС + АТАКА ) да наложи допълнителен данък печалба на ВЕИ.

107

Анонимен

преди 9 години

Истината е на 5.10. Това е датата, която ще реши бъдещето ни. Единствено Патриотичният фронт е срещу ДПС и милиционерщината. Не се ли изметат гербавите *** и позитанковците спасение няма, освен терминала. В това гето е безмислено да се живее повече.

106

Анонимен

преди 9 години

Къде са ранобудните студентюги и интернет лумпенягите? Броят си хонорара от Боко Тиквата ми се струва.

105

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да е увеличение на тока-това е задълбочаване на мизерията. Откакто сме в ЕС станахме последните мизерници не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

104

Анонимен

преди 9 години

Ако щете и с 50% процента го увеличете този ток,но ще увеличите и с 50% заплати,пенсии,майчинство.Докарате ли ни дотам да си даваме целите мизерни заплати само за ток, ще се молите да сте на Марс.Ей ,да си произвеждаш ток,да е на територията на собствената ти държава и да плащаш най-скъпия ток в Европа,а тези за които изнасяш да плащат 100 пъти по евтин.