62

анонимен

преди 9 години

Че то след три месеца, всички ще бъдем - БЕДНИ....

61

анонимен

преди 9 години

Глупостта идва дори и та липса на каквато и да е информация/а в същност точно това му е работата/дали Русия или Украйна няма да спре кранчето на газта.А идва и зима.Да не минеме всички на ток и тези "умници",да преебат всички ни? Доколкото си спомням "петата колона" на ГЕРБ , трябваше само да подготви изборите и

60

ттт

преди 9 години

Нали никой не си представя, че ще вдигнем цената на тока с баснословна сума, без да има защитаНапротив, много добре си го представяме! Обаче пък разбираме и кой ще спечели изборите - онзи, който обещае понижаване цената на тока и покаже пътя, по който ще го постигне. Псевдополитици, започвайте да мислите!

59

Е га ти държавата

преди 9 години

Токът да скочи с 50%, заплатите да си останат същите- не може всичко да се увеличава! И ако овчедушият български народ пак подмине поредният опит за унищожаването му, можем да се съдим само и единствено на себе си!!!

58

Анонимен

преди 9 години

Добре де, идва зима, доста хора се отопляват на ток и съответно консумират повече. Това означава ли, че са богати и трябва да плащат по скъпата тарифа?!

57

Румбо

преди 9 години

Има смисъл в това,но само ако се направи така,че да доведе до намаляване на потреблението!И не мижавите първи 75кВт/ч ,а поне 200!Бабата на село няма да си увеличи потреблението,но много хора с по 250-300кВт/ч ще се опитат да се включат!Изобщо трябва да се гони енергийна ефективност по всякакъв начин!А от сложни критерии за преценка кой е беден-просто няма нужда!

56

Анонимен

преди 9 години

да припомним на кухата тиква, че беше изртан с шутове от управлението заради мафиотското му рекетьорско отношение към хората в българия. много искам да стане премиер, за да доведе страната вече до тотален срив и да стане война и да се изчистим от мутри и разни подобни ***, съставляващи 1% от жителите на беге. *** да идат на бунището, мутри, там ви е мястото.

55

до 55

преди 9 години

а помниш ли кой продаде Нефтохим на монополният Лукойл и мариците на Хамериканците?

54

az

преди 9 години

аз живея под наем ,ако предните наематели са харчили повече ток от мен ,защото са имали възможност да го плащаст ,защо мен да ме считат за богата по потреблението от предходния период ,що за глупости..

53

Истината

преди 9 години

ГЕРБ се опитват популистки да избягат от гнева на хората заради поскъпването на тока при ГЕРБ. Това едва ли ще ги спаси и пак ще ги изметем както стана през 2013 година. ГЕРБ са символ на некадърно управление.

52

Анонимен

преди 9 години

На гереберасти и *** трябва да им се забрани да дават акъл в управлението!

51

Анонимен

преди 9 години

До 55Баце, за горивата грешиш - имаме наложен от ЕС минимален акциз за горивата, което е 60% от стойността му. Обяснявам на хората които немогат да смятат:На 100лв. нафта - държавата прибира 60лв., а останалото се разпределя по виригата бензиностанция-рафинерия (като в тези пари влизат данък печалба, разходи за поддръжка на съоръженията, заплати и т.н.) Така че в случая с горивата - държавата е обирджията, а не компаниите.Въпроса е къде отиват тия пари?

50

Анонимен

преди 9 години

според потреблението по-ниската цена ще бъде ако имате само една крушка у вас. Всичко останало ще екъм потребление за богати.На бедните не им трябва хладилник и печка. Нито имат, какво да слажат в него нито да сготвят а малкото пари които получават ако искат да им е топло да ги дадат на топлофикация, че я вижте що политици има за изхранване.

49

Анонимен

преди 9 години

До до 43я погледни и сравни цената на 1 блок американска централа и 2 в белене и след това приказвай глупости

48

Богаташ

преди 9 години

Аз пък съм на газ ще светна 2 енергоспестяващи крушки и ми дреме на щепсела.

47

Анонимен

преди 9 години

Тези хора наистина ли мислят да увеличат цената на тока и то предизборно? Или са много нагли,или са много глупави. Сега разбирам ,защо пощуряха да махат членовете на ДКЕВР.

46

Анонимен

преди 9 години

защо се повишава цената въобще и кога ще поевтинее какви са тия спекулации и монополи

45

Анонимен

преди 9 години

Ей,гадове, за богатия сметка от 300 лв. и повече не е нищо,бълха го ухапала. Абе някои ще ги тресе електричество.

44

Анонимен

преди 9 години

То хубу, ама богатия може да си позволи къщата да му е с вътрешна и външна изолация, 10 камерна дограма със спец. стъкла, енергоспестяващи печки,перални,климатици от висок клас...

43

до 57

преди 9 години

Е какво по - голямо богатство от деца! Който има повече от едно дете естествено тока по две. И едно допълнително нещо, ако си ром за всяко ново *** ти дава от ЧЕЗ по 50 лева и ножовка за кабели, а на всяко 10 то и сателитна чиния с предплатени канали за една година.