148

Наблюдаващ

преди 9 години

Плевня, единственият начин да покажеш, че си решителен е да обявиш санкции срещу САЩ и вето на санкциите от ЕС. Защото те подкрепят нацисткия геноцид на мирни граждани по домовете им. Всеки ден излизат материали категория 18+ за това по видео и фото-порталите. Който иска да си изрови главата от... може да ги види.А относно т.нар. "План за защита на Румъния и България" - едва ли има здравомислещ българин, който да вярва, че такъв е нужен срещу Русия. А и да го вярва - дали е възможен...?

147

Мартин

преди 9 години

Колко ли се смеят Американците с нас и този? Да хванат като член на НАТО да ни пазят от политическата свинщина.. От там идва атаката и то не от вчера или днес... Успокой се Плевнелиев никой няма да ни напада, още по-малко Руснаците! Ти в последната година ти стана нещо та няма няма и ни нападнеш с някоя идиотщина, малко ли са ни всички други, та и ти изперка...

146

Анонимен

преди 9 години

До mallliiiПлевнята пак се оос'а... Ако руснаците решат Рум. и Б-я са изтрити от картата.-------а защо да не решим от европата разбираш ли да изтрием русия от картата

145

mallliii

преди 9 години

Плевнята пак се оос'а... Ако руснаците решат Рум. и Б-я са изтрити от картата. Някой от вас наясно ли е с каква мощ разполага тази страна? Това е една от супер силите на света. Само ако се загледа човек в арсенала им и му се отщява да воюва, затова и ЕС само налага санкции и не смее да припари до границата им. Какво да кажем за балистичните им ракети - Топола(най-бързите в света) ами Искандер - няма спиране. !? Да не изброявам ся, че няма ми стигнат няколко поста..

144

Алекс

преди 9 години

Ето, има международно събитие и наш *** пак мъдри думички реди. Ще ни атакуват, ще се предупреждаваме, ще се рамкираме с Германия. На портрет, на стената. Иначе ще търсим тайно някой да ни купи мръсотията, а като успеем, ще обърнем гръб и ще кажем на палячото "аферим!!!"

143

Румбо

преди 9 години

Плевнята съвсем се е самозабравил!Не си дава сметка че реално не представлява българския народ!Колко души го подкрепят?По малко от 30%!

142

ivo

преди 9 години

V4era Durga Posen pee6e.

141

Анонимен

преди 9 години

май плевенлиев е единствения българин в българия

140

Анонимен

преди 9 години

Чакаи да видя пък кои и как ще ме накара да се бия срещу братята Руснаци. По скоро ще вЗема оръжие и ще тръгна срещу тези които ме пращат.

139

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите за съжаление от утре ставам китаец

138

край

преди 9 години

Плевелиев твърди че наши хора щели да се "афилират" в Полша. Що го не каже това нещо на български че да го разбелем и у Горно ***. А то така афилирането какво е -филетате ли ще им махат що ли. От мен да го знаете най големите глупости най вносно ви се поднасят.

137

Крум

преди 9 години

Барута трябва да се държи сух, защото когато засвири тръбата трябва да повторим подвигаа на Генерал Колев! Каннарджа ще бъде гробница за ***.

136

боц

преди 9 години

Абе Плевньо, яд ме е, че гласувах за теб!Че то България вече няма войници, заради такива ду*едавници, като теб!ПФУ!!!!

135

Анонимен

преди 9 години

Ако руснаците направят глупоста и нападнат СТРАНА ЧЕНКА НА НАТО . Тия 7,8 града дето ги имат ще бъдат сринати със земята ,другото е пустош няма за какво да го бомбят . Става въпрос за ядрена воина защото за конвиционална е смешно да се говори .Със 50,60 летящи самовари може да плашат само Молдова и Украина една Холандия има повече и по модерни самолети от пулер.

134

Анонимен

преди 9 години

Другари да не би да има информационнен срив във ..,,опорните точки,,да не би да забравихте че вашият Станишеф го прибра немеца Мартин Шулц. Или че много от синовете и дащерите на вашите вождове завършиха обучението си именно във Германия. Или че наи голямата мисия зад граница по баи Тошово време беше във Бон Западна Германия. Нищо фатално не е станало просто България пак си се взе със Германия за Трети път старата любов ръжда не хваща.

133

:)

преди 9 години

Роско пак е шмъркал лакомо :)

132

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев: НАТО ще има план за защита на Румъния и БългарияПлевнелиев, да те попитам, - ние не сме ли членки на НАТО от 2004 година. Защо "ще има" - значи още няма, и през тези 10 години само сме плащали вноски за НАТО без да имат план! Кога ще има - след 50 години, след 100 години?

131

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Дъртите червени *** се покриха като мишки,след като представих неопровержими факти за правотата на Роската,останаха някакви които явно са се подмокряли от визията Харисън Фрод та мънджукат за некви кивоти.Само Бойкоооо.

130

Анонимен

преди 9 години

До Важно е да се знаеНАТО може да изтрие Москва от световната карта за по-малко от 7 дни, ако руския олигарх-терорист Путин реши да предприеме каквито и да било действия срещу страна членка---Може да баба ти фърчилото. Гледат с влажен поглед богатствата на Русия и им текат лигите. Америка и запада са в такава криза, че без богатствата на Русия загиват - ако можеха да унищожат Москва отдавна да са го направили както направиха в Ирак и Либия.

129

Анонимен

преди 9 години

Важно е да се знае че историята е пълна с изтривалки на Русия. Знае се и резултата