56

Анонимен

преди 10 години

какво стана с партиините субсидии за Мизия???ейййй мизерници сте всички политици ей

55

Анонимен

преди 10 години

Да го пуснат и по кината, ще стане идеална комедия, касова бих казал...

54

Анонимен

преди 10 години

E това вече ще е уникален майтап!!!

53

Kit Chelin

преди 10 години

И 6D да му направят няма как да прикрият простотията му. Само като го видя по телевизията него или Цветанов и Веднага превключвам на друга програма. Наглеци, лицемери и манипулатори.

52

изненада

преди 10 години

ББЦ ще изкарат 4 D на Бареков........

51

Ха-ха

преди 10 години

Реклама с 3D Тиква, това наистина ще е интересно :)

50

Бат Петко

преди 10 години

До народен Пи АрБраво, страхотно следваш опорните точки. Ще те предложим за бонус

49

Формули

преди 10 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС + РБ с отцепниците от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов (НПСД), Кунева(ДБГ), Костов (ДСБ) и сините крадци от СДС. Гласуваш за РБ - получаваш ГЕРБ + РБ с отцепниците от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов (НПСД), Кунева(ДБГ), Костов (ДСБ) и сините крадци от СДС.Гласуваш за БСП - получаваш ДПС + ББЦ.Гласуваш за ДПС - получаваш БСП.Гласуваш за ББЦ - получаваш БСП + ДПСГласуваш за Атака - получаваш всички, които предложат най-висока оферта на Волен.

48

Победа за ГЕРБ

преди 10 години

Да дойде Бойко той на власт,Да оправи държавата ни той завчас,Европейци нас истински направиИ с престъпниците лесно се оправи.С откритото си искрено лицеИ със справедливото си той сърце,Нещата да докара той в редДа тръгне държавата ни тя напред.

47

Бат Петко

преди 10 години

Извинявам се за правописната грешка "малдите", да се чете "младите"

46

Бат Петко

преди 10 години

До Анонимен Малдите не са и чак толкова прости, че да гласуват за Българската Олигархична Партия със Социална Демагогия (БСП)

45

коментатор

преди 10 години

ББ срещу ММ.Да направи залози за резултатите и позналият резултата да бъде обявен за главен шаман на републиката.

44

ФЕН

преди 10 години

Е, СА КАК СЕ ТЕГЛИ ТВА 3D БОРИСОВ, НЕМАМ iPHONE, ръчкам си една нокийка 97-*** обачи запазена, как да си го теглим тва 3D

43

подслушвач 007

преди 10 години

Източник близък до висшето ръководство на БСП е снесъл информация,че тече усилен ремонт на чинията на Бузлуджа.Ръководството е взело мъдро решение веднага след изборите да избяга на Марс.Това се връзва с информацията за това,че Миков е взел кафеварката на Борисов защото можела да вари и кафе и ракийка.По нейни чертежи в опашката на чинията е монтиран голям казан от който другарите ще се черпеват или ракийката ще се използва като резервно гориво.Шефът на БСП ще придобие титлата главен казанджия!

42

Пиар агент

преди 10 години

Браво на червените *** за рекламата на Б.Борисов и ГЕРБ. Тези *** псувни и храчки падат върху главите на БСП , а хората все повече се убеждават, че ГЕРБ е партията, която ще изведе България на правилния път.

41

Аспарух

преди 10 години

Хахаха, е не, те просто доказаха, че са циркЪт герб....браво, клоуните борисоф и цветанов кога ще почнат да си сипват взаимно вода в панталоните си?

40

Бойко Башибозуков

преди 10 години

Браво на турчина Бойко и на неговите коалиционни патерици от РБ и ДПС!

39

Стоп на бъргароубийц

преди 10 години

Само Атака-а-а-а ! Там е истината-а-а !

38

Анонимен

преди 10 години

Опорните точки отдолу :)

37

Заради Герб загубени

преди 10 години

ЕК спря 75 % от парите по 2 европрограми ЗАРАДИ нарушения ПРЕЗ управлението на ГЕРБ в обществените поръчки - "Околна среда" е спряна заради нарушения през периода- 2010 г- 2011 г. (Герб), а "Регионално развитие" заради целия период на Герб- 2009г. - 2013 г, като са посочени най-много нарушения на зам. председателя на Герб - кмета на Бургас Димитър Николов, където Герб беше насочил много европроекти, по мутренски. При Герб 86 % от обществените поръчки бяха дадени на 2 % от фирмите (на Герб).