51

tuzarya

преди 9 години

ха ха ха! честита ви нова олигархична енергийна коалиция ! Да им е сладко на "умните и красивите"! кво шъ прайте сега, а?! а зимата още не е пристигнала и руснаците не са ни "изпраскали" с цената на газта! ха ха ха! скоро май пак ще има самозапалили се!

50

Анонимен

преди 9 години

Ludogorski Gurbetev! 7% tok sa mnogo pari za Pensionerite i bezrabotnite! No realno poglednato za edin postoqnen rabotesht tova sa pari za semki!

49

вики

преди 9 години

А бензинът си лети, лети нагоре. Къде са онези юнаци, които ходеха с едни бели тениски и "протестираха" ли "протестираха"???С цената на тока, същата работа. Малко гняв по форумите и герберастката орда пак ще ни яхне. Този път с нови, още по-непопулярни реформи. Тя не го крие, казва си го открито, а ние мижим като овце пред кланица. Свършиха ли мъжете в тази държава?

48

Лъжат ви!

преди 9 години

ДКВР и ЕРП-тата , не вредят на енергийната система!Най-големия дял от загубите в енергетиката са на БЕХ.КРЕПЯТ ТАЯ ШАПКА НА ЕНЕР.МОНОПОЛ , В УСЛУГА НА РУСИЯ, ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ИМ ПРОЕКТИ!ПАРИТЕ ОТ КТБ , СЪЩО ГИ ГЛЪТНА БЕХ!!!

47

избирател

преди 9 години

Само Атака може да потърси сметка на българоубийците и да закрепи положението! Всичко друго е лъжа и измама и продължаване на изтребването на българите !

46

ЩО СЕ ЧУДИТЕ ,БЕ..

преди 9 години

ЛИКВИДИРАЙТЕ БЕХ!!!Тия негодници трупат загуби всеки божи ден с по 50-млн.лв.!Ликвидирайте ТАЯ ШАПКА НА ЕВЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ , от времето на соца!САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА!!!

45

Homer

преди 9 години

А народът си тегли и чака нов "месия" да го "оправи"...Този път май електроразпределителните дружества ще горят като факли!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Хайде плащайте по бързо тока по новите цени, че кака ви Цветелина има да взема пари от перки и соларки.

43

Анонимен

преди 9 години

Долните *** държаха тока изкуствено на ниски цени за да им върви пропагандата!Натрупаха се дългове и сега пак бай Пенчо ше плаща!Ама който му е куха кратуната хак да му е!Вървете и пускайте 22...

42

Да го вдигат ,бе...

преди 9 години

Нема страшно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нали Партията БКП/бсп, им вдигна пенсиите с 5-лв. и даде на майките по 50-лв.??!!!!ИМА ДА ИМ ВЗЕМЕ ......И ДА ИМ ОСТАНЕ ЗА ЯДЕНЕ , ПИЯНСТВО И РАЗГУЛЕН ЖИВОТ!!!ТАКА ИМ СЕ ПАДА , КАТО ИСКАТ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ОТ ПАРТИЯТА!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Танов се върна, токът поскъпва, дам, по всичко личи, че Тиквата се връща на власт.

40

Българин

преди 9 години

Докато сте роби, ще ви третират като такива!Ще се вдигат ток, вода, парно, горива, храни... заплатите ще падат!НО робите ПАК няма да гласуват, защото имат робско мислене: "Който дойде все ще е същия"!Гласувайте, хора, вдигнете се, за да сте свободни!

39

Анонимен

преди 9 години

има сключени договори от ГЕРБ за фотоволтанични централи на цени от 799лв. за мегават часа.Гарантирана изкупна цена за 15г. за справка цена на 1 мегават от Козлодуй 60-70лв. от ТЕЦ средна 150лв.

38

20 % + ТОК ИЛИ АТАКА

преди 9 години

Гласувайки за Герб, РБ, ДПС, БСП ти гласуваш БГ да е американска колония, да те вкарат във война, да ти източат природните ресурси американските корпорации по брутален за земята и водата начин, да ти увеличат тока с 50% заради американците от мариците, Уестигхаус и зелените централи...Гласувайки за Герб, Рб, ДПС, БСП ти гласуваш срещу България, която е в предсмъртна агония заради тези предателски партии.

37

Рали1

преди 9 години

До Чудене 31,"Костов и Кунева - убийците на българската енергетика" Блиц от 29 юли 2011 г.Много истини има казани. Иначе всичко друго,което споменавате си е на място и не е поскъпвало.

36

Анонимен

преди 9 години

"То накрая няма да остане кой да ви го плаща в тая държава..."или "А бе аз кога ще взема лопатата да видим кой е по-прав..."

35

За кого да гласувам

преди 9 години

...като никой , нема да ми върне Т.Живков и да ми направи сиренето 2-лв., хляба 0,15-ст. и тока 15-лв/мес.???????ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ,БЕ ДРУГАРИИИИИИ.....?!!!КОЙ МИ ГО ОБЕЩАВА ТОВА ,БЕ..?!

34

Анонимен

преди 9 години

Ludogorski Gurbetev!Samo Gerb shte pomogne za po dobra ikonomika v Balgariq! Drugoto sie, izmislici premislici!

33

Анонимен

преди 9 години

Не мога да проумея как може служебното правителство да клекне? И изобщо има ли правомощия този служебен кабинет да взема такива решения?

32

ехо

преди 9 години

17% не е 7% - май от днес.бг- то услужливо са изпуснали 1-цата.