53

ГАЗПРОМ

преди 9 години

накрая ще им завре ТРЪБАТА на *** ПОЛИТИЦИ

52

ИЗДИРВА СЕ

преди 9 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОБЩЕСТВЕН ВРАГ. Намира се в КАПИТОЛИЯ и се нарича УСА ПРЕЗИДЕНТ

51

до 48

преди 9 години

Оценителю, украинският народ нямаше възможността да избере свое правителство. "Майдана" го избра вместо него. И води война вместо него. Украинският народ никой не го е питал какво иска. На "честните и демократични" избори на 26-ти октомври украинският народ ще се произнесе за своето бъдеще. Това, което описваш е "Майдана".

50

Ако не се освободим

преди 9 години

от КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ ще загинем

49

ТЪП КРАВАР-НЕГЪР

преди 9 години

ЩО Е ТО

48

САЩ И НАТО

преди 9 години

са нашите НАЙ-ГОЛЕМИ ДУШМАНИ след ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ

47

Хахахах

преди 9 години

Ми то е ясно,няма газ-няма пари.Инвестициите в маскрава спират,рублата пада,маскравския фондов пазар замира,а в кремъл мускули,водка,и иху-иху-после ТИХО.Когато ПЪЛНА ТИШИНА настане света ще си отдъхне.Засега още ритат.

46

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 9 години

2 АТОМНИ БОМБИ = 450 000 МИРНИ ГРАЖДАНИ

45

САЩ ВРАГ N 1

преди 9 години

Тия безродни алчни кравари искат да отровят земята ни / НАЛИ НЕ Е ТЯХНА/ с шистови експерименти. Нали знаем какви ги върши ДЪНДИ с цианкалия в земята. Обаче на тях какво им пука - нали тровят нашите деца

44

Анонимен

преди 9 години

ЕС вече се ислямизира, обряза, изпе*ерасти и кастрира, сецна си кръста от навеждане към Вашингтон, разшири си халката от обслужване на американските интереси, гръмна се в главата със санкциите си, не виждам защо и да не се простреля в крака, така или иначе е ходещ труп.

43

bis

преди 9 години

Като започнат да добиват златният газа каде ще отиде " златното жито " ????

42

РАД

преди 9 години

По-добре простреляни в крака, отколкото гръмнати с газова бутилка в главата нали?

41

oценяване

преди 9 години

"Прострелването" в крака за ЕС е прострелване в главата за Русия, ето затова реват москалите!

40

Анонимен

преди 9 години

Няма газ няма деньги.Няма деньги няма водка.А като няма водка в Русия става страшно.

39

шистак

преди 9 години

имаме си достатъчно шистов газ,но руснаците чрез зелените си лобита в България, провалят това революционно решение за България....не са ни нужни никакви газопроводи....ние си имаме достатъчно газ в Добруджа.... под златното жито има и златен газ...

38

oценяване

преди 9 години

до 35 На никой не му е нужна война, но как да "преговаряш" с Путин, който по време на Минската среща миналата седмица заповядал нахлуването на руската армия в Украински Донбас? Ако някой иска да влезе в дома ти насила, ти САМО ще преговаряш ли с него, или ще го изхвърлиш? Украйна е "виновна" само в това, че неще повече руски ботуш в Киев, а европейска интеграция и бъдеще! Кое тук следва да се преговаря и с кого (с Путин ли?), и от кога изборът на един народ е повод за война?!

37

НАДУПЕНИТЕ БГ

преди 9 години

ПОЛИТИЦИ са готови да се гръмнат в главата /тя и без това не им трябва/ само за да угодят на ФАШИНГТОН. Е нали им знае мръсните дела и приватизационните договори....

36

Анонимен

преди 9 години

До до 28Помисли логично - какво ще направят САЩ ако руснаците спретнат един военен преврат в Мексико и веднага ги приемат в Евроазийския си съюз. Много просто - ще анекрисат Мексико ако трябва. Това е инстинкт за самосъхранение. Ти смяташ ли че един народ дал 30 милиона за да я има Европа, ще стои и ще гледа безучастно какво става на границите му. Мисли. Тук не става въпрос за пари и по-дбърживот, а за геополитика и оцеляване.

35

Анонимен

преди 9 години

ЕС ако пусне Южния поток ще се прострелял не само в двата крака, а напрво в главата!

34

Анонимен

преди 9 години

Естествено че забавянето на ЮЖЕН ПОТОК е политика.Както и построяването е политика.Икономическа логика няма.