29

Аз

преди 9 години

Все пак става дума за рядък случай, ягуар на свобода, няма специално обучени хора наблизо, хората са се изплашили, може и да са се паникьосали, викнали са ловците. Е, може да са сбъркали. Жалко е за животното, така е. Но, я си помислете, колко животни се колят на ден за храна? А и да се обиждаме един-друг, какво печелим?

28

Въздържайте се...

преди 9 години

Толкова много коментари имаше и нищо не се доближава до действителната ситуация А коментара на прокуратурата може да се нарече усукване поради *** закон наложен и приет от депутетите на ГЕРБ в момент на емоционален пик у ББ и тогава измислиха засуканото за убийство на животни. И ако е така нека около 200 хиляди ловци да ги арестуват и да им повдигнат обвинение щом има престъпление при спасителна акция. *** български закони и...законодатели най-вече!

27

s

преди 9 години

А дубрютру. Много ясно, че е престъпление, и то не какво да е - а убийство. Тъпия ловджия (тъпотата и простащината са им като родови белези на ловците, имат по един среден пръст от мен всичките), го е гръмнал само и единствено за кеф, и понеже всичката му мозъчна клетка е била във възторг от мисълта за убийството и последващата горда снимка. Този *** трябва да лежи ЕФЕКТИВНО, както и всички допуснали това въобще да се случи.

26

!

преди 9 години

Да, престъпление е.Сега вече чакаме присъдите и то- ефективни. Дано видим и тук правосъдие, най- после.

25

Мартин

преди 9 години

Няма да го убия лиии ? Да знам че жена ми и детето ми живеят близо до окръга на тоя звяр ...лично бих му играл едно дърво в тиквата !

24

Анонимен

преди 9 години

Чета по-долу мнения- ***, примитивен народ !!!! Животно или човек, тук става дума за принципи, норми, хуманно отношение към природата и живите същества. А този, който не умее и не иска да ги спазва, да не се учудва, че отношението към човека е също под всяка критика. Нещата са дълбоко свързани. Не държава, а див резерват.

23

Ганьо

преди 9 години

ТАКА Е ! Докато животното не е убило някое дете , не трябва да го убиват ! Дори и ако убие дете пак не трябва да се убива ....може да е било случайно и евентуално 2-ри човек ако пострада сериозно тогава да се мисли за умъртвяване !

22

471

преди 9 години

Трябваше прокурорите да отидат да уловят тигъра и да го върнат в клетката.За да няма данни за престъпление.

21

до изкукалите

преди 9 години

Абе,тука коментаторите,основно с меки китки ли са ? :))

20

Иво

преди 9 години

До Хан ТервелТочно човека е за осъждане, защото човека по принцип се смята че може да мисли! А, като не може и го мързи и убива, тогава да си плаща. Животните са животни - не са виновни, че са в средата на града. Никой не ги е питал може ли да те вземем за зоологическата псевдоградина в Ловеч

19

Анонимен

преди 9 години

В България човешкият живот не струва и 5 стотинки, та за Алонсо сега дела да има, но ако се стигне до присъда, ще е огромна крачка за прогнилото ни правосъдие. Все пак жалко за котето. Всяка котка би избягала ако я пуснат от клетка.

18

Хан Тервел

преди 9 години

Тук в страната на абсурдите животните имат повече права от хората!!! Ще съдим човек убил опасно животно а главните отговорници НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ на работните места, а и ще бъдат наказани с предупреждения и мъмрене! ХАхахах ами очаквайте в новините догодина:"Жирафи, мечки, камили, слонове и маймуни си правят надбягване на центъра в Ловеч." за граждани на Ловеч - вход свободен!

17

Анонимен

преди 9 години

Щом един от най-стриктните работници в зоопарка е допуснал ягуара да избяга, представям си какви са останалите.

16

Анонимен

преди 9 години

Излишна радост.Прокуратурата го прави от т.н.срам.Вдигна се много шум затова.Имаше до сега толкова фрапиращи случаи на влаченото куче и т.н.Слагат глоба и това е.Насилие с глоба не се бори.Ефективна присъда само!Да се научат и плашат и др.евентуални извършители.

15

Анонимен

преди 9 години

АЛОНСО АКО БЕШЕ УБИЛ ЧОВЕК , КАКВО ЩЕ БЪДЕ НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ , УМРЪЗНАХТЕ НА ХОРАТА С ТОЗИ АЛОНСО , ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА ЗАБРАВИЛА ДАСЕ СРЕШЕ

14

lol

преди 9 години

Ловците по принцип са хора с доста ограничено мислене и спорни морални качества. Човекът си отстреля ягуара и се снима достолепно с него.

13

Хан Крум

преди 9 години

Подигравка и пародия сме цялата държава това е положението!!! Прокуратурата симулира дейност в момента и нито 1 осъден няма да има в крайна сметка - "неизвестен извършител" ДА ПАДНЕШ ОТ СТОЛА от смях! Случая трябва да е такъв: надзирателя - уволнен, директора на зоопарка - уволнен, дежурните полицайчета - уволнени, кмета - ГЛОБЕН 5 цифри, шефа на полицията - ГЛОБЕН 5 цифри, да им дойде акъла на всички как трябва да си вършат работата. А ловеца награден, че 100% е спасил човешки животи!

12

Ro

преди 9 години

Ох, ами ако имало дете... Не е имало дете, осем часа са се мотали и не са успели да си намерят задниците и с карта, не са могли да измислят смислен начин да го упоят, просто са го простреляли. Не става въпрос за кръвожаден изгладнял ягуар, изскочил на площадката в детската градина, а за животно, намиращо се на територията на затворен поради извънредните обстоятелства зоопарк.

11

Трагедия

преди 9 години

Безполезна държава, безполезни институции, безполезни новини, безполезни събития и простотии които да ти съсипят деня. Дреме ми на *** за леопарди, пияни надзиратели, безхаберен директор, безполезните полицаи не могат с едно избягало животно да се оправят! Това е ТРАГЕДИЯТА. Ловеца е видял диво животно на свобода и го е гръмнал, това му е работата на човека и само той си я е свършил като хората!!! Не аз мисля, че щеше да е по-добре да оставят звяра да се разходи из Ловеч ей така купон да стане!

10

Дедо с внуче

преди 9 години

Ще се радвам ако утре избяга някой лъв от някоя зоологическа градина и се навре в сградата на някоя прокуратура.