118

me

преди 9 години

Драги емигранти, сметките са си сметки. Като обяснявате как помагате на страната си изпращайки пари, поне си признайте с колко я ощетявате - финансово, генетично и емоционално. Колко хора останаха с разбити сърца като си тръгнахте?С колко роднини поддържахте скайп-връзка и се връщахте само за погребенията им?Колко села и градове обезлюдяха, за да не взимате 500лв заплата, а 1500 евро?Работа не само се дава, тя се и създава. Като ви няма, няма кой да създаде нищо. Тук е мъртвило! Това е истината

117

ддр

преди 9 години

Ми да, ще я има. Населена с ***, араби и турци. - какво от това и преди 2000 години е имало разни *** етнически групи.

116

до 140

преди 9 години

напиши ARSENAL .CO LAS VEGAS И ще разбереш . И ти казах аиде ако обичаш се потруди малко стига чака всичко на готово .

115

преди 9 години

До Анонимен 129Да *** съм,Аз работя с руснаците и осигурявам 30 работни места в тази България и с моите работници плащаме на пенсиите на родителите ти.

114

Анонимен

преди 9 години

До ддрМи да, ще я има. Населена с ***, араби и турци.

113

Анонимен

преди 9 години

ей сега Путин като получи посланието от бояджията и немедлено ще го премести в другия крачул

112

ддр

преди 9 години

Дъртата, болна, стагнираща Европа - тая дърта болна стагнираща Европа я има вече 2000 години и ще я има още толкова.

111

преди 9 години

До НиколайА ти си ***,ако не знаеш до какво води дефлацията в една икономика. Дори още да не сте го усетили,то много скоро ще усетите рецесията и загубата на работни места.

110

до 132

преди 9 години

И накого ще го продаваш лекото стрелково оръжие? Освен на ислямистите на виждам друг пазар, само че там бият през ръцете. Ти ако виждаш друг кажи ми.

109

Анонимен

преди 9 години

До meОт мен повече една стотинка няма да влезе, спрях да пращам пари от 10 години насам.Защо ?Прочети коментарите по-долу :)

108

Анонимен

преди 9 години

Дъртата, болна, стагнираща Европа изпраща послание към Москва?И какво е то, нещо не разбрах.

107

Анонимен

преди 9 години

Поляците са най-големия проблем на Европа. Германия се чуди как да ги изхрани. А сега и Украйна ако влезе в ЕС, то това ще означава разпад и фалит на ЕС.

106

Анонимен

преди 9 години

Абе ти какво си ми извадил тия халваджииски тефтери и сметки .Ами намерете работа бе как да си плащаш данаци като във България няма работа за тия които имигрират .Говоря за работа и заплата не за 400 лв. на месец

105

Анонимен

преди 9 години

Един въпрос ме гложди от доста време. Ако другаря Путин се обреже дали русофилите в България ще последват примера му в знак на преклонение и почит към велика Русия.

104

me

преди 9 години

@емигрантите - да, влизат 1млрд. в България, но колко не влизат от данъци и осигуровки? За 650лв заплата, общите данъци и осигуровки възлизат на още към 300лв. Значи 300х12мес x 2000 000 (емигранта) = 7.2 милиарда на година. Я сега ми кажи кое е по-добре за държавта, тоя 1млрд. който ще се изхарчи в България предимно за храна и ще бъде изнесен от Лидел и ко или тия 7.2 млрд. чисти доходи за бюджета?! Смятайте малко бе хора. Хората са най-големият ресурс на една държава, особено образованите!

103

до 136

преди 9 години

А какво ще кажеш за пресните 300 гроба на спецназовци в Псков?

102

до 125

преди 9 години

Много си зле бе човек ,ама много. България не произвеждала оръжия които се кокурират на световният пазар . Я ако обичаш погледи уикито че не ми се занимава със тебе, честно. 7 производител на леко стрелково оръжие във света ,щото не сме кокурентно способни

101

Наблюдател

преди 9 години

Не знам какво ще прави тоя полски хохъл, но ми се струва че най вероятно в бъдеще ще докара само до това в много по големи мащаби :))) Пленени укро нацисти от армията на Новорусия , скачат та се късат Та, това ги очаква и в Киев , а ЕС и Туск, нека скачат сега, после ще скачат по друг начин ...

100

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 130 То БНБ каза,че КТБ няма да има проблеми ,а накрая кво стана Инак ви знаем номерата Отивате примерно в Германия,събирате разните *** изхвърлени от битаците и се връщате да ги продавате тука И това е масова практика

99

Анонимен

преди 9 години

До Всеки който работи на запад не работи за България,а тези митове че пращат пари да си хранят роднините ги разправяй на баба ми. Работиш в Германия,харчиш си парите там,плащаш си данъците също там и с кое подпомагаш българската икономика? Може би с 50е който изпращаш за коледа?-------ти какво искаш бе ***, да работя на запад и да пращам парите на теб ли ?