124

АТАКИСТ

преди 9 години

Така като зърнах заглавието ми напомниха Хамерикански щати на оня жалък човечец в нашето село преди 50 години в местната единствена кръчма за някакъв *** който искал да се избазика с най-заможният дето имал 200 овце.И казва тоя ***: Бай Косьоооо, въльчугата натрашка ли ти овцете?!!!Бай Косьо: Натрашка ги, натрашка ги, на *** у пу.ката ги натрашка!

123

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 158Компетентни човече, начукай си го в главата, че никаква Русия не съществува в древността, както и никакви руснаци. Те самите се наричатруские, но това идва от Московското княжество, след като преди 400години полската *** го е оставила на мира. Колкото до Киевска Рус тя е свободно съчинение на техните историци.Киев е създаден от Бат Кий, от рода ДУЛО, и е бил столица на Черна България, за разлика от нашата Бяла България и от Велика България.

122

nqkoi

преди 9 години

Hahah interesno "kradeca vika drajte kradeca" hora osaznaite se! Ne zashtitavaite nito Rusiq nito Amerika nito Evrogeiskiq saiuz! Vsichki vinagi sa jelali gibelta na nashiq narod ot vreme ono I prodaljavat s tazi politika! Problema e che ot 1944 nasam imat tehni hora na upravlqvashtite postove v nqshata mila Rodina! Osaznaite se I se protivopostavete na tezi prodajni izchadia,inache do 50 godini Balgaria nqma da ima...!!!

121

1

преди 9 години

Русия едва ли ще плати нещо , но виж за краварите иде време да си платят космическия дълг който дължат на целия свят. Иде края на фалшивите зелени книжки които нямат никакво покритие.Ако някой си мисли, че е вечен и се е вживял в тази роля жестоко се заблуждава. Пантарей другари кравари

120

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен155 - Казах ти, че съм православен ти ми говориш за "официалната история". Ако питаш Сорос ние сме изчадия които не трябва да живеем в собствена държава. Както и да е, та идеата е - православен съм, гордея се, че съм и такъв ще съм завинаги.

119

Анонимен

преди 9 години

В тая игра много са намесени от първия до третия интернационал и разни модерни течения на модерни такива че и от старо време-време оно воинствени течения на религиозна почва,въпреки че на въпросните на времето им е било разрешено само да са лечители и да лекуват,а не да разболяват и на главите си да носят босиляк-лековитата билка,а те влезли в политиката масло да подклаждат с маслинката,да да но има едни други дето само ги притеглят с ползи и изгоди до последно докат не видят онзи който търсели.

118

Анонимен

преди 9 години

До ****Талибаните са с руски пушкала!!!

117

Анонимен

преди 9 години

Русия и Китай са най-големите кредитори на задлъжнялата до шия САЩ.

116

Анонимен

преди 9 години

До 151 Анонимен Какви ги снасяш и бръщолевиш, бре?????10 век-украйнска нация!!!!!Ти в час по история присъствал ли си??????Бил дал писмеността на тях!!!!!Киевска Русь да ти говори нещо????Русь-а населението РУС-НА-ЦИ!!!

115

Анонимен

преди 9 години

До ЦецоА къде са химическите оръжия на Садам и дето убиваше бебета в инкубатори? Каквито снимки са показали НАТО, САЩ и ЕУ - все са минати с фотошопа. Дори и да строи пристанища Русия, това е на нейна територия и може да прави каквото си иска.

114

Историк

преди 9 години

да възможно е Русия да клекне ако не продава петрол за 6 месеца. Но с това цената на този стока ще стане още по-скъпа. Ами ако Русия издърши не 6 месеца а няколко години без да продава петрол какво сатва тогава? Кой ще клекне тогава? Не занравяйте че Русия е оцелявала благодарение на дикатори които после е отричала но историята показва че та са биле нужни за да я съхранят. Забележете без начение е какво говорят на този етап Русия само брани интересите си и ще продължи успешно да го прави.

113

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 151 - Да знам, питаше ме дали съм талибан, казах ти, че съм православен. Това за писменноста го знаем всички.

112

Цецо

преди 9 години

А знаете ли за ударното строителство на терминали на западните руски пристанища и на някой от севрените. Защо не показват това снинките на НАТО. Интересно за какво са им? Някой ще се сети ли? Ако се сети да помисли тогава и за петрола - той е стока ковто може да бъде съхранена и ако се съхрани добре тя може да стане само по-скъпа. Нейното съхраняване от Русия означава обаче войни за стратегическите интереси на САЩ с държавите добиващи петрол а ото там идва още по голям бюджетен дефицит.

111

Анонимен

преди 9 години

70 години чакахме да падне Русия или по-точно от 1945!!!!Резултатът е-НЕ ПАДНА!!!!!Чакаха това събитие 3-4 световни поколения,а резултат никакъв!!!!Както е тръгнало пишещите сега коментари ще дочакат внуци,може и правнуци,а Русия все ще си бъде същата!!!!Приказката за лисицата,която чакала да паднат на коча м.......те я знаете всички нали!!!Те й на коча се клатят,но не падат!!!!Внимавайте да не *** с отворени очи,очаквайки някога събитието-падането на Русия!!!

110

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 147 - Не, православен съм.

109

реалист

преди 9 години

А колко ще плати ЕС заради налудничавите идеи на САЩ за отцепване на Украйна. Добре отцепиха я. Ами сега , тоя гладен народ какво да прави. САЩ са далеко а и неискат да пшлатят цената, ЕС се спотайва , а що се отнася до Русия - остава да *** там където са плюли. На практика украиците са изоставени и цало едно поколение при тях също ще бъде погубено. А може и повече поколенмия да се окажат обречени. Това е цената за благоднствието на САЩ и неколцина управляващи *** в Украйна.

108

Анонимен

преди 9 години

"ако падне цената на петрола или ако им наложат петролно ембарго на руснаците , Путин пада за шест месеца до година максимум"---Хе хе хе, ти си голям *** - ако ако, много ако! С ако всичко става. Ако цената на лева скочи на 20 долара за лев България става по-богат от Швейцария. Ако, ама...

107

Глист

преди 9 години

Най-добре ще е да заколят Обама.Няма Обама - няма проблеми

106

Анонимен

преди 9 години

ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ САЩ НИКОГА НЯМА ДА ПОБЕДЯТ ПРАВОСЛАВИЕТО,САТАНАТА ЩЕ БЪДЕ РАЗГРОМЕН

105

st

преди 9 години

Ra6ata potava.Otnovo bqha se savzeli aide pak nadolu.