208

Кибернетичето

преди 9 години

244 - Йест! На тая машина, тоест в мазето там, Иванчо Костов се криеше да се подготви за късането на студенти за цитати на Ленин. Затова му викахме Иванчо Цитата. А Гацо късаше ако отидеш на лекции с кожух. Това е българската "демокрация" - комунистическа. И дереджето също - комунистическо. Мене ме боли *** де! Какво стана с КТБ между впрочем? Не ви чу-у-вам!

207

Анонимен

преди 9 години

Кримчани са си кримчани и едновременно реснаци, причината е проста за последните 3-4 столетия западния свят и турция са давали мило и драго да го притежават в резултат много войни и много кръв. Дори и да са били мешани преди войните сега са едно цяло както и бащите и дядовците им воювали заедно за Крим.Сега Крим вече няма чак толкова стратегическо значение.Същото или подобно е състоянието и в Урина , а напоследък и с обратен знак : омразата разделя.

206

Роман

преди 9 години

Руснаците и чукчите също.

205

той е

преди 9 години

ВЕЛИК ПОЛИТИК И НАДЕЖДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО..

204

Анонимен

преди 9 години

Къв е тоя Поп Никон

203

Поп Никон

преди 9 години

Майпутнио, когато византийците покръстват Киев, пращат там проверен вариант - Великоморавския записан в църковни книги на българска кирилица. В Киев горе-долу научават църковните книги, но там няма записано Мегдан! Затова там остава Майдан. В Мос-ква-ква не разбират словенски, затова го научават буквално от църковните книги. Геран обаче, там става Колодец и така нататък с народните думи. Те си остават угорски. Някои не са разбрани буквално и в съвременния, макар че звучат еднакво значат друго.

202

Анонимен

преди 9 години

Абе тая Украйна не е ли създадена от Ленин преди няма и 100 години? Бившата Киевска Русь не са ли етнически руснаци? А кримчани кога станаха украинци?

201

Спонсор

преди 9 години

Тия, вложителите в КТБ вместо да правят демонстрации, да си дигат дърмите и в Украйна. Ми тия опълченци в Луганск, пари струват! Нама *** да ги плаща я!

200

Анонимен

преди 9 години

То се едно да кажеш че българите и македонците са един народ.Путин сам раздели двата народа,сега вече истинските украйнци мразят повече и от поляците бртята руснаци.

199

st

преди 9 години

Украйнците и руснаците са един народ ли КАКВО МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ този полудя.

198

Маймунио

преди 9 години

241 Украйна не е по-близо до България ,нито украинския е по-близо до българския от руския език-колкото и да е парадоксално.Украинците-източните и централните- това са македонци в руски вариант,западните са поляци или нещо такова.Само дето не са взели да присвояват агресивно руската история още.

197

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 228Не Ви ли е ясно , че ако КГБ изправя Русия на крака ще я изправи на ТРЕТИЯ КРАК ?

196

Анонимен

преди 9 години

Руснаците и украинците може и да са един народ, но какво те засяга тебе като си евреин талмудист и ционист. Ти се кланяш на дявола и се къпеш в кръвта на убитите войничета и невинни жертви. Дано да се намери поне един доблестен руснак да ти отреже тиквата.

195

ЗЛОБИН

преди 9 години

До Ъц239СЕГА И АЗ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ ЧЕ ИМА ПРОФИЛИРАНЕ НА НЯКОИ ДЪРЖАВИВ СЪВРЕМЕННИЯ ИКОНОМИЧЕСИ СВЯТ, НО НИКОЙ НЕ Е АБОНИРАН ЗАВИНАГИВИЖДАШ КАК Ю.КОРЕЯ ЛЕКО ИЗБУТВА ЯПОНИЯ В НЯКОИ ТЕХНОЛИГИЧНИ СФЕРИЗА КИТАЙ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГОВОРИМПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТАНАТ ИСТОРИИТЕ НА РФ С ГРУЗИЯ И КИЕВМНОГО ИКОНОМИСТИ СЕ ЧУДЕХА ЗАЩО РУСИЯ НЕ ИЗПОЛЗВА ОГРОМНИТЕФИНАНСОВИ ПОТОЦИ КОИТО ГЕНЕРИРАШЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ОТ ПОКАЧВАЩИТЕ СЕЦЕНИ НА ЕНЕРГО РЕСУРСИТЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЧНО ОБНОВЛЕНИЕ НО ТОВА Е ЗАГАДКА

194

Анонимен

преди 9 години

До Ъц 239Няма защо да се чудите: когато САЩ развиваха кибернетиката , в СССР я наричаха ЛЪЖЕНАУКА; когато в САЩ българин изобрети компютрите, в СССР строяха огромни сгради за електронн-изчислителни машини Минск с перфокарти и памет на магнитофонни ленти такива построихме и у нас, по примера на СССР. Във ВМЕИ София, 1970г. машината заемаше 3 етажа и печаташе с хиксове портрета на Ленин!

193

Анонимен

преди 9 години

Полша затвори въздушното си пространство за Шойгу!Ахахахах *** са нежелани в Европа !

192

Анонимен

преди 9 години

Може и да са един народ, НО ПУТИН НЕ Е ОТ НЕГО ! ( Пътеви са емигрирали от Чипровския балкан след едноименното въстание, покъсно в поколенията се смесват с хазарски родове и тяхен потомък е Владимир Путин .)

191

Ъц

преди 9 години

До Злобин---Съгласен съм колега! Но, виждате ли, световната икономика в съвремения свят е тясно обвързана и "строго профилирана". Например Япония е водеща в областа на електрониката, Германия и Франция в тежката промишленост, Южна Европа и Латинска Америка в сел.стопанство,Северна Европа и Канада в рибната промишленост и т.н. .псИменно нуждата он иновации и нови технологии беше основната причина за влизането на РФв WTO/световна търговска организация/ преди малко повече от 1 година.

190

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 230 този тип политици се харесват на хората с комплекси.Те се отъждествяват с великият мъж и по този начин се чувстват важни.Ако поговорите с такъв тип ще видите един неуверен в себе си човек,в повечето случаи неуспял и мразещ всички .Агресията и ,апокалипсиса са неговото верую Но ако случайно му се наложи да участва във война той задължително ще се покрие..

189

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно вярно! Но за да се излезе от тоя омагьосан кръг, най-добре си е да се раздели Украйна на полска и руска.