298

Samo minavam

преди 9 години

Преди 71г,техните бащи са преминали с бои през Украина,гонеики чужд поробител.Сега внуците минават по същия път,воюваики за справедлива кауза.Както е казал Конфуции...Всяко поколение си има своята воина.

297

тотално настъпление

преди 9 години

Настъпи дългоочаквания обрат във войната. Опълченците започнаха тотално настъпление по всички фронтове. Предстои освобождаването на Украйна от фашистката хунта. Военните, и фашистките формирования на "Правый сектор" панически бягат от окупираните територии в ДНР. Както навремето панически бягаха от СССР окупаторите от хитлерофашистка Германия. На танковете на армията на ДНР вече има надписи "На Киев!".

296

Анонимен

преди 9 години

Порошенко не само си продаде бизнеса, продаде и Украинските интереси като преносители на ГАЗ, САЩ да контролират ГАЗТА за Европа !

295

Анонимен

преди 9 години

Кога ще обяви "Руската армия нахлу в Киев " ?Порошенко се е подготвил, нали си продаде бизнеса в Украйна !

294

Анонимен

преди 9 години

Аншлус като по учебник... писан от Хитлер :-)

293

Анонимен

преди 9 години

Айде към Варна идвайте, че тук на нас руснаците много ни в тежък живота

292

Анонимен

преди 9 години

373.Ти нещо бъркаш терористите ислямисти в Сирия дето са сред народа ! Тук са руснаци помагат на други руснаци !А репортера от Ройтерс им даде снимка на празно шосе даже ( С дее колони) Те настъпват към Киев , може и такава новина да излезе !

291

Анонимен

преди 9 години

МАЛЕЕ СТРАХ МАЛЕЕЕ СТРАХ ПОРОШЕНКО НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ КАТО ЕКИПАЖА НА КОРАБА ДОНАЛД КУК ААХААХААААХ

290

за 362

преди 9 години

Кърджали нищо не иска!!! ДПС все се рови и нещо иска от "името" на крепостните си и дрънка глупости за етнически конфликти. ТУРЦИЯ ИСКА, и най вече онзи радикален ислям, платен и пратен от вън, дето уж го нямаме!!!

289

Анонимен

преди 9 години

До ухаКоментари от същата тази статия:Гляньте на карте где находится Гуково и где прошлой ночью были бои в Новоазовске. Так причм тут ГУКОВО?Отправьте на другие КПП этих ребят из ОБСЕ.Новость просто для отвода глаз.

288

До 351

преди 9 години

Какви има да се дискутира? Нарушена е териториалната цялост на една суверенна държава от група руски терористи. Във всяка нормална държава биха реагирали ако това стане на тяхна територия. Нима не е нормално Украйна да защитава територията си? Проблемът е в терористите, които са толкова жалки и страхливи, че се крият между цивилното население на отцепените градове, използват го като жив щит. Ако ги нямаше тези руски терористи всичко щеше да е мирно и спокойно.

287

Анонимен

преди 9 години

Порошенко ще си стоял в Киев?И ще заседава ?По добре се махни, нали ще има нови избори !

286

Вперед

преди 9 години

Литовците да си мълчат, че те са следващите!

285

Анонимен

преди 9 години

Много пари изтичат от Европа и САЩ към Азиатски банки !

284

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно кой твърди, че ГРАД могат да стрелят над 100км? Това 100-ина км си го имат като "една ръка разстояние". То бива бива, ама малко по-леко с лъжите.

283

Анонимен

преди 9 години

365.Знаеш ли че пиша от САЩ,Толкова ли незнаеш , че по интернета може да пишеш от всяка точка на земята .Не е необходимо да си в БГ ,За да си казваш мнението, защото не само имаме новините на dnes.bg

282

Анонимен

преди 9 години

Понеже познавам много русофилски ***,ми прави впечатление ,че всички те живеят самотно ,без жена,без деца,... И не,че ги нямат ,а защото са избягали на запад или в Америка, а те тук лаят и злодеят като улични пумияри.......дерзайте русофили,но краят ви е близо,....доброто е винаги по силно от злото,

281

Анонимен

преди 9 години

До НФБАми то и Кърджали също иска. Като влезе аскера и референдум ще направят 99% за. Така не става .

280

Анонимен

преди 9 години

Какво може да се очаква от Русия.....престъпност,кражби,терор,антихиманност,....,но тук. В България ,все още витае духа на простолюдието,което каквото и да прави техния идол,тв го поддържат.....прости и ограничени русофилски селяни,вместо само да се пяните тук идете и се биййте за вашата матушка ,а и ние българите ще се чувстваме по добре без вас

279

Анонимен

преди 9 години

Руската армия нахлу в Украйна. Това репортера на Ройтерс ли му го е казал?Не може толкова клоуни да има по тоя свят. Никой не ви се връзва вече на лъжите.