14

възмутен

преди 9 години

Продължение към 15 - Не може такива хора, останали без работа, да са обречени или да стават крадци, за да нахранят семействата си или да станат просяци да ровят по кофите по същата причина, въпреки отработения задължителен стаж към държавата! Защото нали се сещате, че никой няма да ни наеме на тази възраст, ако сме без работа! А този - хем иска да увеличава вноската, хем и възрастта незнайно как .... и смятай ти кога ще се пенсионираш! Не трябва да допускаме да се гаврят с труда и живота ни!

13

възмутен

преди 9 години

Тези кожодери не се спряха да искат да ни вкарват в гроба направо от работните ни места! Парадоксът с много хора е следния - работил си през целия си живот, имал си късмет и шанс да направиш рано осигурителния си стаж, но поради "младостта си" нямаш право да си вземеш полагащото си от тази скапана държава! Това трябва да се промени!

12

Анонимен

преди 9 години

Контрол по спазване на трудовото законодателствосе осъществява от Изпълнителната агенция "Главна инспекция по труда" към министъра на труда и социалната политика!Вместо да си чешете езиците почнете да прилагате контрола!!!

11

до 6

преди 9 години

Много чести частници биха могли да работят,но в момента се толерират само големите,малките се задъхват от непосилния държавен рекет под формата на всевъзможни и невъзможни изисквания,иначе е лесно,остават само големите,ама те не дават работа,а какво да кажем за тези с 1-2-3-4 работника,да умират ли,ми те като затворят колко хора остават на улицата?

10

макето

преди 9 години

че кой бачка за 400 лв минималното требе да е илядо лв та да има некъв смисъл да живеешлично я ако съм овчар под 3000 не падам иначе ке заколим офцете и токо

9

харалампито

преди 9 години

Заплатите се формират на пазарен принцип.Силен Бизнес - големи заплати. А българската икономика е почти ликвидирана и натикана в ъгъла на Европейския съюз. Няма тежка или лека индустрия. Дори фабриките за консерви и компоти, които изнасяха за Русия, им видяха сметката. Вижте също и в какви гигантски размери крадат политиците и олигарсите! Припомнете си и колко скъпо държавата купува електричеството от американските ТЕЦ-ове. Всички тези неща и още много други правят малки заплатите в България!

8

Анонимен

преди 9 години

Смешен е плоският данък,по-скоро е трагичен,единственото ,което прави,е да отваря ножицата все повече,и повече ,богатите стават все по-богати,бедните-все по-бедни.Трябва необлагаем минимум поне според официалната издръжка на живот,а това за 4 членно семейство в момента е над 2200 лв,и то според вашите разчети,г-да управляващи,бивши и настоящи

7

Анонимен

преди 9 години

То смешното е и че съществува термин минимална работна заплата.Работодатели масово осигуряват служителите си въз основа на нея!Трябва да бъде минимално заплащане на час!!!! Да се следи как се прилага, не както в момента.Работодателя декларира стотици хиляди печалба, но служителите му са на 4 часа и най-ниската длъжност иначе са супер продуктивни щом на 4 часа вършат работа на квалифицирани специалисти не смагващи да я свършат и за 8Контрол по спазване на трудовото законодателство няма в БГ

6

Анонимен

преди 9 години

Ако частниците са пред фалит нека се заемат с нещо друго, което да им осигурява прехраната, не може всеки да е бизнесмен.

5

Анонимен

преди 9 години

Pone 2 000 000 mln rabotni mesta ni trqbvat v Balgariq! Po 650 lv zaplata na chovek i vsichko shte e okei! Kato v Toshevo vreme!

4

й

преди 9 години

Юнкер при избора си заяви,че ще иска определяне на минимално социално възнаграждение във всяка държава от ЕС. Така че, щем не щем трябва да решим този въпрос с наистина смешните,но и трагични размери на заплатите в България!!! А бизнеса да си свие печалбите...

3

Анонимен

преди 9 години

kraino vreme e da se vdigne

2

в

преди 9 години

чак сега ли видяхте,че е смешно това заплащане????

1

Елемаг

преди 9 години

Ти ли ще я плащаш бе Христосков?Тази заплата се формира ,само за да могат държавната чудовищна машина да си вдига нейните заплати!!ПАРИ НЯМА!!Частниците всичките са пред фалит!!Вдигай идиоте, вдигай!!!