193

Анонимен

преди 9 години

Не знам, но юнака Моци със сигурност жив ще го одерат, ако се прибере в Румъния...:) Дайте му българско гражданство, а на оная пасмина, дето подкрепяха Стяуа може спокойно да им се отнеме българското...:)

192

Скалата

преди 9 години

Браво ,бе Лудогорец!!!Не знам за вас ама аз се радвам от все сърце на победата и за това ,че ще играят в групите на Шампионска лига.Както щях да се радвам за всеки 1 БГ отбор!!!БРАВО!!!

191

Ястребовски

преди 9 години

До майорскиСпоко, тия са някакви дрогирани боклучета ,не им се връзвай, аз съм Левскар ,но от все сърце се радвам на победата на Лудогорец! Беше луд мач!!!

190

Анонимен

преди 9 години

Лелееее, колко много злоба, ненавист, простотия и тъпотия извира от коментарите тук. Защо се държите като *** тинейджъри без капка мозък? Кому е нужно всичко това?

189

Анонимен

преди 9 години

Много се радвам!!! И знаете ли защо не хейтвам като вас ? Домусчиев беше осигурил безплатен вход за младежките тимове на клубните отбори в България, за да има зрители, за да се чувстват момчетата от Лудогорец подкрепени , да им дадем самочувствие. А вие не спяхте да пляете...да *** и кривата нация

188

Анонимен

преди 9 години

ЦСКА ще дойдат тука да ги опъне ЛОКО ПЛОВДИВ !

187

ПРЕДАТЕЛИ !!!

преди 9 години

Колко много депресирани, неосъществени , писарушки има тука.Кво пишите за други отбори тука бе СТАТИЯТА Е ЗА ЛУДОГОРЕЦ и ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!Пишат ми за ЦСКА що не си забиите по един фишек изодзадзе МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ...

186

Анонимен

преди 9 години

Praviat narocno da se namraziat dvata odbora za da ima novo vechno derbi shtoto staroto vijdat che moje da niama takova.levski nikoga niama da se suvzemat.te niamat realni problemi osven che niamat kapacitet da budat silen odbor ili vuobshte niakuv odbor

185

Анонимен

преди 9 години

Вие си гледайте треторазрядния селски отбор цска дето играе с Марек и Хасково,а не говорете за Шампиона и носител на всички отличия в България Лудогорец,който играе в ШЛ с най-силните европейски отбори.

184

Анонимен

преди 9 години

Изобщо тоя циника и Цскар, дето са фенове на един средняшки отбор от бг А група да ѝкоментират носителя на всички купи в България и класиралия се в ШЛ да играе с най-добрите отбори в Европа, тия *** селяни ли ще дават акъл за лудогорец,за футбол или за акции най-добре давайте акъл,че 3000 човека сте феновете на цска по последното преброяване на купувачите на акции. Егати тъпите и нагли комунистически фенове. Вие си гледайте треторазрядния селски отбор цска дето играе с Марек и Хасково.

183

До циника

преди 9 години

...аз идвам при всяко гостуване на вмирисания ви разградски стадион и само ние се чуваме на него. От ваша страна освен два три пъти да извикате "Бий чорбата..." и едно "ааааа" при някой гол, друго не скандирате.Ние идваме при вас, ама защо вие не идвате повече от 15 човека на Армията ...-------------------- *** си като военен,типично за феновете на цдна. Викали феновете на лудогорец като вкарали НЯКОЙ ГОЛ,АБЕ ТЪПО ПРАСЕ,ВИЕ ЕДИН ГОЛ НЕ СТЕ ВКАРАЛИ НА ЛУДОГОРЕЦ, С КАКВА НАГЛОСТ ГИ КОМЕНТИРАШ.

182

чичкото

преди 9 години

До ПРЕДАТЕЛИ !!!и да ходим на училище да пишем грамотно...

181

Анонимен

преди 9 години

Това, което Лудогорец направиха е успех за клубния ни футбол -това е добрата част.Лошата част е, че един откровен престъпник, за който знаемче фармацефтичните му заводи произвеждат амфетамини итой се занимава с незаконна търговоия на тези препарати замилиарди,та то си бетонира имунитета сега - никой няма да може с пръстда го докосне.

180

Анонимен

преди 9 години

До ЦСКАpПравилно бъди горд от турско-румънската ви агитка и новата ви околна среда ГРУПА Б *** прасета !

179

ЦСКАр

преди 9 години

Няма лошо, биха, ама защо да съм горд от отбор от наемници??

178

циника

преди 9 години

ето, 241 и 242 вече целуват ръка на домуса! Давайте българи, следвайте техния светъл пример! На най-шавливия кръст домуса обещава и фес за награда!

177

Анонимен

преди 9 години

СПОРЕД МЕН господин или другаря ДОМУСЧИЕВ трябва да копува по спешност ГОЛ МАЙСТОРза последна фаза вкарване на топката в във вратата от 15-20метра но да не е от нашитеманекени щото не стават за футбол...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е иначе ще гледаме само как падат в ЕВРОПАТА...

176

!!!

преди 9 години

До циникаПо-добре да гледам подарения от домуса футбол, отколкото този на ЦСКА.... А и не виждам какво е недостойното да си пусна футбол, в който участва български отбор, и да става за нещо мача... Единственото, за което се сещам на момента, когато гледам такова нещо е, че не гледам ЦСКА... иначе нямаше как да е качествен...

175

ПРЕДАТЕЛИ !!!

преди 9 години

В тея тешки времена остана поне в спорта да сме едини и да подкрепим БЪЛГАРСКОТО !!!Ненавиждам предатели дето са викали за СТЯУА защото са по силни по презумция!!!Лудогорец показа зъбки в тоя мач а това не се очакваше от ПРОТИВНИКА ВЪОБЩЕ !!!Ето защо ПЯРВИЯТ мач е ПОДВЕЖДАЩ и незначителен при вкаран само ЕДИН ГОЛ !!!

174

циника

преди 9 години

Целувайте ръка на домус ага, бе! Той ви подари кауза, бъдете така добри да се наредите на опашка и да бъдете достатъчно гъвкави в съответствие с изискванията на вашия патрон. Наведете се, а така, целувайте и благодарете! Достойни българя....хахаха