18

мм

преди 9 години

здравей уважаемо Нато! Заповядай в България! Много сме търпеливи (толерантни) - пет века сме били под турско робство. Имаме много красавици от карибски тип, за да обслужват *** дето ще ги изсипете. Срещу малък рушвет може да се приемат закони за добиване на газ, злато и въобще каквото се сетите. Имаме си и медии дето лесно могат да контролират оскотялото население, не че то има някакво значение де (търпеливи сме, както казах). П.С. Моля донесете малко ГМОта с вас, Поздрави, Ваш Смехурко

17

Momo

преди 9 години

"Реалността е, че Русия не смята НАТО за партньор"Може би НАТО смята Русия за партньор, а?

16

Shark

преди 9 години

ОКУПАТОРИ!! ПРОВОКАТОРИ!!! Какво искате, трета световна война ли! Имайте предвид че тази война няма да е като предишната и Америка няма да остане недокосната.

15

Анонимен

преди 9 години

Откак членуваме в НАТО, българската армия никога не е изглеждала по-жалка.

14

Анонимен

преди 9 години

"От стратегически партньор на Алианса Русия се превърна във враждебна сила"Добре бе, г-н натовски травестит, след като до този момент Русия е била стратегически партньор, защо нарушихте споразумението след разпада на СССР и продължихте да се разширявате на изток? Така ли правят "стратегическите партньори"?

13

миро

преди 9 години

Ама ние вБългария не в искаме,правете бази но повече се отвръщаваме от вас не това отношение очаквахме от вас,тъй че си имаме едно на ум

12

Анонимен

преди 9 години

Ами затова северното ни черноморие не се застроява-то ще бъде подложено на ответния удар на Русия след като от Северна България се изстрелят ракетите.Ама като сме колония и си избираме продажници все на власт това ще е резултата...

11

мунчо

преди 9 години

Вероятно нашите политици вече са си свалили гащите и са в подходящата поза. И както винаги държавата няма да вземе нито стотинка, ние сме ларж.

10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

НАТО да предвиди и една...база в Кривунделово.Тук освен мен,кмета и бай Михал -кръчмаря,има още две-три баби на по 100-тина години.Ако не друго,натоффци да чакълират пътя,че да не друса на...натоффските джипки и на рейса,който един път седмично идва до...нас.Поздрави на Раснамусен,от всички...признателни кривунделци.

9

Анонимен

преди 9 години

Той кой ли иска да е партньор с терористична организация като НАТО, която без да има нужда използва забранени оръжия като касетъчни бомби, бял фосфор и обеднен уран. Все пак да не забравяме, че изсипахте няколко тона уран в Сърбия на няколко километра от България.

8

Щирлиц

преди 9 години

Расмусен,липсват ти едни характерни мустачки,по-дълъг перчем и ...можеш да приемаш майдана,упс-парада.

7

FUCK NATO, FUCK USA

преди 9 години

КРАВАРИТЕ да си гледат говедата в САЩ, и да не строят обори с генномодифицирани НАТО-*** близо до РУСИЯ, щото сибирската мечка обикновено се храни с плодове, ама ако я ядосат ще им разнесе обора в прахта. На територията на РОДИНАТА не ги искаме. Да си забират ПАСИ-то, ПЛЕВНЯТА и ТИКВАТА и да им се радват на говедата в ТЕКСАС

6

Анонимен

преди 9 години

То си беше ясно, че цялата олелия е, за да се осигури разширяването на НАТО на изток в пълне разрез с приетите през 90-те години споразумения. Но важното е да се изкараме защитници на "демокрацията" ...

5

Брат

преди 9 години

Естественно, че нато-нацистите не са партньор, нито на Русия, нито на когото и да било. Те са военно образование, което няма приятели, а използва другите държави за бази които сеят неспокойство, подчинение, страх и постоянна заплаха. Никой и нищо не ги интересува, а най-малкото обикновенните човешки съдби. За тях смъртта на малките деца, майките и старците е "съпътсващи загуби". Това са безбожници, които трябва да получат всемирно осъждане.

4

Vengeance

преди 9 години

Заради ЕС станахме бананова държава, сега остана и заради НАТО да ядем шамари и целта на "демократичния преход" ще е изпълнена.

3

ФАШИСТ

преди 9 години

да бе , ти ми навирай пушката в носа и аз ще те имам за "партньор "

2

Анонимен

преди 9 години

OOH : "Въоръжени отряди oт проруски сепаратисти продължават да извършват убийства, похищения, да изтезават физически и психически хора, да се отнасят брутално с тях, да провеждат екзекуции и други тежки нарушения на човешките права"***, и на ООН ли не вярвате вече?

1

Анонимен

преди 9 години

Само стойте по-далече от нас.