98

Анонимен

преди 9 години

Гаден, мръсен, фашизоиден руски режим!Да бъде проклет и Путин и ***! Вижте само каква мръснишка война запалиха - от нищото.. само защото едни хора поискаха предсрочни избори в Украйна. Избоюри поискаха!В отговор - фашистът Путин запали най-мръсната братоубийствена война от Втората Световна насам!Проклети да са! Путин, проклет да си от Бога, нещастнико!

97

Анонимен

преди 9 години

Днес световните медии обявиха ужасна световна новина - загинало е 4 годишно дете в Израел от обстрел на палрестинците. Ужасно. Ортвратително. Целят свят е солидарен с Израел, койт каза, че няма да има прошка за шлаестинците от Хамаз. Вярно , и в Донецк и Дуганск загиват деца, загинали от обстрела на украинската армия, но те са деца на руснаци и терористи и са ВИНОВНИ!!!!ОТВРАТ!!! Сигурно никой от тук пишещите русофоби НЯМА деца,

96

До 176

преди 9 години

Ти купи ли си кюмбета, дърва и въглища?Нали си сред умниците?!!!

95

krass

преди 9 години

путин е дребна твар, но голям страхливец. И с малко фъстъче за пушка. Всички, които го харесват са шматки като него.

94

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

САЩ трябва да се намеси и да насрочи бомбандировка на москва и петербург, за да се усмири руската мечка. Също така трябва да се извадят пари, за да се финансират ислямистите в Чечня, за да почнат със самоубийствените атентати. Мечка най-лесно се ликвидира като я принудят да се завре в бърлогата си и после на входа се натрупва голяма купчина от горими материали, които се запалват. Да живее Американският Орел, долу руската пияна мечка.

93

Анонимен

преди 9 години

Какъв парадокс?! Почти 70 г. след края на ВСВ руснаци и украинци се трепят, а германският канцлер се опитва да ги вразумява и умиротворява!Немците сбъркаха веднъж с Хитлер, скочиха на целия свят и катастрофираха. Но след това се поправиха! Сега са демократичен, цивилизован, благоденстващ и уважаван народ!Но като гледам руснаците и братята им украинци май ще вървят от катастрофа към нова катастрофа. Липсва им мярка и цивилизованост! Защо се трепят едни други?

92

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Да се обяви награда за главата на таварисшч ***... - и да се съди в международния съд в Хага...

91

Анонимен

преди 9 години

Много се кефя как си изяждат тащаците от яд и се гърчат от злоба русофобите, ***, *** и еврогейовете, защото ще им се наложи да клекнат пред Русия. По цял ден им чета безсилните злобни коментари и ликувам от щастие.

90

12345678

преди 9 години

Абе ОБАМА , няма ли да е сред номинираните за Нобелова награда за МИР ?????????????????

89

ДО 160

преди 9 години

Много са ми интересни подобни ........ Ама предполагам си в първите редици , на тия дето реват , че в БГ идват бежанци Значи според теб е редно и нормално тук да се изсипят няколко милиона иракчани , сирийци , либийци ееееех мъка , мъка ......

88

мдаааа

преди 9 години

До Анонимен 160 когато човек не е наред е редно да се лекува / при психиатър /иначе пише глупости по форумите и само се излага

87

Анонимен

преди 9 години

"Турция е изселила 200 000 арменци,а други 2 млн. е избила,къде видя тук милиони избити?"---Избила е 50 милиона - на баба ти фърчилото! То нямало толкова арменци тогава. Вярно имало е насилствено изселването но никой не е избиван, даже има документи че са им е доставяни храни и провизии докато са ги изселвали. Това са митове за 2 мил избити арменци, защо да ти изселват ако са избили 2 мил.

86

jan

преди 9 години

До Анонимен 146Защото не иска да измрат много невинни хора. Ако беше населено с интелигентни колкото тебе отдавна да е влязъл. Нямаше да е загуба за човечеството.

85

Анонимен

преди 9 години

Когато има война най-нормално е цивилните да бягат! Който не бяга навреме може и да го сполети нерадостна участ, както на това семейство! Жалко!

84

до 146

преди 9 години

До Анонимен"Германският вицеканцлер Зигмар Габриел се обяви за "федерална" Украйна - федерализация на страната ще сложи според него край на конфликта между властите в Киев и проруските сепаратисти, информира Франс прес, като цитира интервю на държавника, което ще бъде публикувано в неделя от в. "Велт ам зонтаг".Ами няма нужда вии сами си смъквате гащите:))

83

Монархист

преди 9 години

Очаквам коментар от лицемерите САЩ и ЕС.

82

баща ми е кондуктор

преди 9 години

ББ и Цвъ Цвъ да пуснат нашата ескадрила от един брой миг-29 в ремонт в конфликта и да го решат завинаги!

81

Анонимен

преди 9 години

Като чета не мога да не се кефя от русофиистичните гърчове, клетви и заплахи!Какво става бе русофиистици?Що бащицата, онуй джудже в Кремъл още не е пратил ордите си към Киев? Защо още не е наказал фашагите-бандеровци?Защо? Защо? Защо?Ха отговорете?!

80

vanko84

преди 9 години

До ауслендърръб правоъгълен,не съм член на партия,но да атака имат много хубави идеи,и от 2005 само за атака гласувам,макар че те не знаят аз знам и не се срамувам да кажа ,както те казват,вън чез,еон,евн,вън дънди прешъс,въм ес вън нато и оон,и още куп неща

79

Анонимен

преди 9 години

До ауслендърСтигам до извода ,че си НПО-*** и то евтина