14

88

преди 10 години

*** да прати празни камиони да си извози слугините от България че има син език и е опасен за червени четириноги.

13

ч

преди 10 години

Точно каэано Украйна в Европа,света се обединява Съединени Европейски щати,росия вижда тоя път ,въпрос на време

12

езичник

преди 10 години

до 13ами отивай си в америка или израел. кво правиш при нас мръсните БЪЛГАРИ.

11

ЦК на либерастите

преди 10 години

САЩ прави всичко възможно за да вкара Русия в реална война с киевската хунта избрана само от Обама!

10

демократ

преди 10 години

Като Русия няма друга,тъй коварна на света!

9

езичник

преди 10 години

ами имат пращат. а тия дето се възмущават са по-лоши и от ***. да са се сетили и те да пратят а не да завиждат:):):)

8

до 1

преди 10 години

В източна Украѝна има недостиг на лекарства,храни и палатки за това е помощта за Украйна ,Русия просто се грижи за своите граждани ,разбра ли соросоидче мамино защо бързат!

7

Momo

преди 10 години

Нормално е накрая да стане така. Има хора, които се нуждаят от храна и вода, а украинците разтягат локуми само, за да не допуснат Русия да е добрата.

6

Анонимен

преди 10 години

Огромен брой украинци работят в Русия. Ако ги изгонят ще си е хуманитарна катастрофа за Украйна. После сами ще искат помощи.

5

Анонимен

преди 10 години

Еееей Яйценюк, ама много просто момче си. В каква Европа ще ходиш, суха храна взе ли си...? Нагъл фашистки тъпан. Как ще се разправят с теб руснаците...

4

мазало

преди 10 години

За първи път в историята насила се лансира хуманитарна помощ, без да се зачита суверинитета на една държава ???? Толкова е гнусно, толкова е жалко, толкова е някак си лицемерно болшевишко !?

3

Анонимен

преди 10 години

Украйна да направи един референдум за това къде иска да бъде и какво иска да прави. Но тогава олигарсите ще хапнат дръвцето.А сега ще е интересно какво ще стане, ако вземат да гръмнат някоя част от конвоя.Вероятно Русия ще анексира и Източна Украйна за 2 дни.

2

Анонимен

преди 10 години

в никакава европа няма да утиде украина,просто си подписаха гладна и студена смърт,пък тоя евреин яиценук ли е кав е там ще се пече на малдивите и ще изостави народа си / няма смисъл някои да ви окупира вие зимата сами ще си умрете а тя е вече близо

1

Анонимен

преди 10 години

Правилно!Няма закони,няма правила .Има ПУТИН.Защо в една хуманна акция трябва да се показват мускули-що за манталитет?Руска му работа.Силовото решение на казуса показва,че май не е чак толкова хуманна....