54

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ЕС!

преди 9 години

Предложение до европейските бюрократи от Брюксел!..........Вместо да се замеряте с ябълки,домати,кратавици,киви,праскови,вместо да правите ями и да ги заравяте, изпратете ги в цяла Украйна, щото съм сигурна, че не само в Източна, а и в цялата част гладуват!Ейййййййййййй, европейциииииииии, чувате ли!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 82.......И аз искам!!!!!!!!!!!1

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64То днес дори гръцки сайт го цитира Волен-"Те взимат решения, опасни за България. Сидеров обърна внимание, че това, решение, което е взето от Министерския съвет, е скрито от обществеността и нито една медия не го е оповестила.".......Статията е на сайта prisonplanet.gr и заглавието й е - "Българска партия обвинява правителството за опасни учения с американците"

51

Анонимен

преди 9 години

ЕС "определи", ЕС "осъди", ЕС започна да говори и коментира... В Крайна сметка, като дръпнем чертата- ЕС не направи НИЩО на практика! Резултат: Голями сме, силни сме, много сме, богати сме- НИЩО НЕ ПРАВИМЕ, И ЗА кр НЕ СТАВАМЕ!!! Познато, нали???

50

Българин

преди 9 години

Кога Русия ще капитулира, не разрбра ли, че не може да воюва с Украйна - подкепена от САЩ и ЕС. Какво им пука на руснаците дали украинците ще се избият или ще умрат от глад?

49

Анонимен

преди 9 години

"ЕС: Руският конвой в Украйна е "явно нарушение" на границите"Тогава леля Меркел да обяви през зимата докато мръзнат германците, че "Северен Поток" е явно нарушение на границите на Германия, защото разбираш ли руската газ влизала в Германия с явно нарушение на границите и се опитвала да завладее Европата. И Меркел да го обясни това на избирателите си германци.Как ще оставите без храна обикновенния украйнец заради действията на хунтата от Киев бе европейци?

48

Анонимен

преди 9 години

Къде мога да даря средства за хората в източна Украйна?

47

ДАА АЗ

преди 9 години

евроевреиският съюзи на тези пт другата страна да им се набие в глаявите прости и *** ПРОБЛЕМИТЕ СЕ РЕШАВАТ НА,,,МАСАТА ЗААА ,ПРЕГОВОРИ ,,,КВО СИ ПОМИСЛИХТЕ СЕГА .....НЯМА ДРУГА МАСА. ,,, СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ГУШИТЕ НА ОРЪЖЕИНИТЕ К О М П Л Е К СИ *** НЕЩАСТНИ

46

Анонимен

преди 9 години

ЕС е мръсен коптор от неверници и сборище на отрепките на света , а ние като глупави овце влезнахме в тая гнус и няма да виня руснаците ако пратят наколко стотици мегатони в наша посока.

45

мисионера

преди 9 години

Ами някой ако е чел история,ще знае,че украйнците са руснаци :) , все едно да набивате на хората в бг. че тракийците не са българи**********************я пак ? питай македонците какви са ...

44

neno

преди 9 години

Явно това,че част от конвоя е в Украйна яко тормози ЕС и САЩ Щом Меркел с звъннала на Путин и Обама си е прекъснал отпуската,че да поиска от Путин да се видят,то това е явен факт,че Путин отново ги изпързаля по тънката лайсна и сега отново си умират от ужас и злоба Сигурно Меркел и Обама са произвели газове за зимното отопление на двуетажна къща

43

мръсни номера

преди 9 години

Въпреки мръсните номера на Порошенко и на т.н. "ЕС", камионите от руския хуманитарен конвой вече са пристигнали в Луганск и се разтоварват. Жителите възторжено ги посрещат. Камионите довечера се връщат в Русия.

42

Анонимен

преди 9 години

ЕС да спре се занимава с Путин, ами да обърне внимание на истинската заплаха в свштовен мащаб! А иненно тази от т.н. ИД!Защото да не ядем всички резачката.

41

Анонимен

преди 9 години

ЕС праща така "хуманитарна" помощ youtube/watch?v=vlaQIMmqSYw&list=UU_r7f9GjEfEKQGqGU_v6tBwднес от Луганск

40

Анонимен

преди 9 години

ЕС за това ще гориш в АДА не този на Данте, а в ядрен до пълното ви разпадане на атоми.

39

Монархист

преди 9 години

Еурогейския съюз са просто едни лицемерчета. Ако се загледате в новините ще видите, че в Лондон е фраш с некви образи с неизвестен произход, които обявяват джихад, искат да обезглавяват журналисти и проечее, и прочее. И като се замислите, че същите тези имат против образовани емигранти(доктори, инженери, ИТ специалисти) от Източна Европа да работят при тях, че и ореваха света против нас и Румъния. Картинката започва лека по лека да ви се изяснява.

38

Анонимен

преди 9 години

Ами някой ако е чел история,ще знае,че украйнците са руснаци :) , все едно да набивате на хората в бг. че тракийците не са българи !

37

нико

преди 9 години

чудя се как е възможно такова отношение към проблем с деца и мирни граждани в центъра на европа , омерзен съм от ес , омерзн съм от нашите политици

36

мисионера

преди 9 години

тази снимка е от зверствата на сърбите в бивша югославия , няма да ти мине евтината пр.

35

Анонимен

преди 9 години

ЕС ,вие с какво помогнахте до сега на населението в Украйна ?????