84

Илко

преди 9 години

До 100Ти изобщо наред ли си с главата? То и Ф-22 е световно известен , *** един Миг-21 ши го стопи, ай лягай си! Стига с тез простотии, избягвайте , Коки коли, моли и Доналдси и т.н и ще бъдете по-добре!

83

Илко

преди 9 години

До ПитерНе съм в Русия и не съм бил никога просто първите ми 5 най-посещавани сайта са руски Яндекс, Вконтакте, Рамблер , МирТесен и т.н просто изкривяване, но що пък не аз си го чита така, учил съм английски, *** не го знам , не ми и трябва. А и от де да знам, че Subway американска , английска , немска или пакистанска дума!

82

Питер

преди 9 години

До 55на тях не им трябва световно извести вериги за хранени РОССИЯ си е един свят И представа си нямат някои хора

81

Питер

преди 9 години

До ИлкоИлко ти в Русия ли си че пишеш Субвей ? Тва за баничарниците много ми Ареса ))

80

циника

преди 9 години

Прав си шушумигааа, прав си! С "организация, бързо обслужване и перфектна бизнес схема" могат да се продават и ла.на! Макдоналдс го доказват нагледно! Хапвай ла.на, хапвайййй!

79

55

преди 9 години

До ПитерПитер,питах те за световноизвестни руски вериги за хранене ?

78

Джон/Иванушка

преди 9 години

До ШушумигаСъщите хора които сега работят в Макдоналдс ще работят за даведения със здравословна руска кухня за бързо хранене, въпрос на политическа воля да се направи промяната бързо и добре организирано или пък постепенно и безболезнено. Явно не разбираш, тук не става въпрос за борба с империализма а за това кое е най-добре за народа. В тази насока трябва да мислим и ние. Руснаците не могат да допуснат вашингтон да воюва задкулисно с тях и същевременно американски компании да са водещи в Русия

77

Питер

преди 9 години

tanuki.ru/restaurants/ Има много японски ресторанти / у нас са китайски/ 52 ресторанта в Москва хаха То май в България по=малко онластни градове има ))

76

Илко

преди 9 години

Един път съм ходил в МакДоналдс и повече няма да повторя( също и Старбъкс,Субвеи ит.н (трудни им са имената) Затуй си имамае баничарници!

75

55

преди 9 години

До Анонимен 88Като си поганец,каквото ида ядеш все ще бъдеш тлъст старец.*** глава затрива казали хората....

74

Питер

преди 9 години

не мога разбера защо като хапвам в Чайная ложка, Кюква или в друго рускло заведение , то трябва да ми е по-зле отколкото ако е Мак, КФС... Все едно да бодна в Хепи не е добре , а? а Happy Bar & Grill са българска верига )) и е похвално

73

Анонимен

преди 9 години

До символитеВярно е !Затова не можеш да си купиш кока кола от бензиностанция на Лукойл,а само пепси...

72

55

преди 9 години

До АнонименТрябва да си най-глупавия инвеститор да останеш в анексирана страна! Тук не става дума за смяна на правителства,а на смяна на системата! Кой ти гарантира че няма да ти национализират бизнеса ?

71

символите

преди 9 години

McDonald's и Кока кола са символите на империализма и на глобализирането.

70

Питер

преди 9 години

До Анонимене няма да ти ги изреждам сега Но си е вкусно брат. Особено ако опиташ кавказката кухня, гювечетата или шашлишките не съм против мака.но здравето наистина е на 1во място

69

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си побъркан за да ядеш бургери - ако започнеш като детена 35 години ще бъдеш като тлъст старец.В Америка лапат бургери само тлъстите *** и долната прослойка наобществото.Вземете си една хубава ябълка вместо тези л****.

68

Анонимен

преди 9 години

До ПитерТе си знаеха интереса и преди 89г,ама се усраха...Нищо не сме чули за техните вериги за хранене,посочи една...Абе ако можеха нямаше да са развивааща се страна....

67

П

преди 9 години

хахаха тоя с минуса не е хапвал в Клюква, не е опитвал блинчиките и пирогите, но явно е лют фен на макдоналдс и чалгата ))

66

Анонимен

преди 9 години

До шушумигаАло ,живеем в 21 век Русия не е СССР ,ако го няма Макд. ще е някой друг ,пазара не търпи вакум.щом го играят политически в Крим да си носят последствията.

65

Анонимен

преди 9 години

До StamatА знаеш ли какво е общо основание?