173

ххх

преди 9 години

До софиянец"що ТИ не ги представиш , а?"Щото не аз обяснявам как всеки е виновен до доказване на противното.

172

Анонимен

преди 9 години

До софиянецМи все още си дървена кратуна, софиянке. Какви ми ги п;ещиш сега. Ти ми обясняваш как десетки или дори стотици хиляди са "виновни" и затова бягат. Аре, грей се.

171

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 202- И АЗ ТОВА ПИТАМ- ЗАЩО ПРЕДИ! ДА СЕ ОБЯВО ДНР, РЪКОВОДИТЕЛИТЕ Й НЕ ПОИСКАХА ЗАКОННО ИЗБРОЕНИТЕ ЛИЦА В ЗАТВОРА, ЗАЩО НЕ ПОДАДОХА ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА ЗА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЕЗИ ЛИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, А?

170

софиянец

преди 9 години

200-Нали бях " дървена глава"бе, г-н "хайлайф"- що ТИ не ги представиш , а? ПРИЗНА ЛИ ПУТИН, ЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА В УКРАЙНА СА РУСКИ ВОЕННИ? ПРИЗНА! С КАКВО ПРАВО ДРФ СЕ НАМЕСИ В УКРАЙНА? С НИКАКВО! ПРОСТО РЕШИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА В 21 В. В ЕВРОПА, НАЛИ?

169

Анонимен

преди 9 години

До софиянецАнонимен преди 2 минутиДо софиянец"1 - 1 Действия, предприети с цел да се промени или насилствено сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт, както и заговор за извършване на такива действия, - се наказва с лишаване от свобода за срок от пет до десет години."Еми яко - Яценюк, Турнчинов, Тагнибок, Ярош, Кличко и компания в кауша тогава.ЗаконЪ трябва се спазва

168

Анонимен

преди 9 години

До софиянец 197Бе ти пи*ки ли си правиш? Онези са властта, подкрепя ги САЩ, айде да те видим как ги вкарваш в затвора.

167

Анонимен

преди 9 години

До софиянец196Чшшш. Юриста, а презумпцията за невинност до доказване на противното. Представи доказателства, че не си член на ИДИЛ или да идват баретите да ти стопят лагерите, ислямист с ислямистите.

166

Анонимен

преди 9 години

софиянец кое от престъпленията което цитира не важи за хомодружинката от майдана ? Власт взета по незаконен начин ! Ама бедни душици като теб гледат само едната страна.. ПРОМИТ МОЗЪК !

165

Анонимен

преди 9 години

До софиянецАнонимен преди 19 секундиДо софиянец"1 - 1 Действия, предприети с цел да се промени или насилствено сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт, както и заговор за извършване на такива действия, - се наказва с лишаване от свобода за срок от пет до десет години."

164

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 195- Именно- защо ЗАКОННО днр не поиска ТОЧНО ТОВА- ръководителите или виновните според тях лица- ПО ЗАКОНЕН ПЪТ В КАУША? ЗАЩО? Щото москва подпали фитила, използва етническите руснаци в Украйна, за да създаде нестабилност, а после- оправяйте се сами,м?:)

163

софиянец

преди 9 години

До ххх 193- Представи доказателства, че всеки един от тях - поотделно- не е участвал във военни действия на днр срещу извършваната ато в Източна Украйна:)

162

Анонимен

преди 9 години

До софиянец"1 - 1 Действия, предприети с цел да се промени или насилствено сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт, както и заговор за извършване на такива действия, - се наказва с лишаване от свобода за срок от пет до десет години."Еми яко - Яценюк, Турнчинов, Тагнибок, Ярош, Кличко и компания в кауша тогава.

161

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 189 - Като съм "*** човечец" и "дървена глава", защо не представиш юридически възражения срещу цитираните от мен нормативни текстове от украинското законодателство? Нали ти си "хайлайф"- много умен, много начетен, всичко знаеш, всичко разбираш...Май далеч не съм някакъв невеж крепостен мужик, когото можеш да лъжеш, а?:)

160

ххх

преди 9 години

До софиянецЕдин човек. А останалите 150-160 000?

159

Анонимен

преди 9 години

Ааа а за хомо дружинката от майдана това не важи нали ? софиянец млънкни не се излагай

158

софиянец

преди 9 години

1 - 1 Действия, предприети с цел да се промени или насилствено сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт, както и заговор за извършване на такива действия, - се наказва с лишаване от свобода за срок от пет до десет години.

157

софиянец

преди 9 години

Начало- Наказателния кодекс на Украйна - специална част Раздел 1 - Наказателния кодекс на Украйна Престъпления против основите на националната сигурност на Украйна Член 109 Действия, насочени към насилствено събаряне или промяна на конституционно установения ред или завземане на държавната власт 1 Действия, предприети с цел да се промени или насилствено сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт, както и з

156

Анонимен

преди 9 години

Не му обръщайте внимание на софияница.. Той е "гуньо простия" на форума ... Фрапиращата му липса на интелект и склонност да се прави на умен = Дървен философ

155

софиянец

преди 9 години

До 187 -Из статията "...Облечен с бойна униформа, нейният съпруг признава, че е воювал в редиците на проруските сепаратисти.." От търсене на наказателна отговорност за деянията си бяга това лице, защото: meget.kiev.ua/kodeks/ugolovniy-kodeks/razdel-1-1/

154

do 176

преди 9 години

До софиянецКакви престъпления те гонят? Баби, семейства с жени, деца. Тинейджъри и хора на по 20 и кусур. 200 хиляди и повече. Всеки от тях е извършил престъпление? Или просто не искат "демократични" ракети да им рушат жилищата и да ги правят на кайма. Тц.Тц. Ум море, глава шамандура.