73

Пешко

преди 9 години

По Южен поток ще тече руска газ, нали така. По настоящия газопровод тече пак руска газ, нали така. Ако руснаците врътнат кранчето (както болшинството кутевци искат и мечтаят) има ли значение има ли южен поток или не? Единствено Южен поток ще има смисъл, ако украинците искат да врътват кранчето. По-надолу за уестингхаус някой спомена - защо кутевци не приветстват нов реактор, при положение, че цял преврат спретнаха заради Белене? Защото не би бил руски ли? Затова ли Р.Овч. мрънка и мънка обиден?

72

Анонимен

преди 9 години

Сравненията със Северен и Южен поток са неверни. Тези два газопровода са строени за нуждите на страните, в които завършват (Германия и Турция), а не като транзитни. Оразмерени са съответно. Руския внос на газ в Германия е около 30% от потреблението. Турция внася по още два газопровода не от Русия (Азербайджан и Иран) и има два терминала за втечнен газ. Ние сме на 100% зависими от Русия и строим транзитен газопоровод с мощност около 20 пъти над потребностите ни - кого обслужваме?

71

никой си

преди 9 години

Упс, 113 се отнасяше за коментар, изтрит пост-фактум. Шопче - нищо към теб!

70

до 112

преди 9 години

И като се събуди - краката в легена, пръстите в контакта, а от за*ника ти стърчи и свети червена звезда? :)

69

Шоп

преди 9 години

До КАПУТЗначи Германия може да финансира руската "агресия" и да се развива, а България не може ?-------------------- Как ЮП ще помогне за развитието на България? Аз пък мога да ти докажа, че няма да помогне, а ще ни разори направо.

68

Анонимен

преди 9 години

99 Пиенето нa семеннa течност е вaш рускоезичен пaтент, гълтaте всичко вече 7 десетилетия, обaче ние Бългaрите НЕ ГО ПРAКТИКУВAМЕ ВAШИЯ К...ЕНСКИ ЗAНAЯТ! РAЗЛИКAТA Е В МAЯТA, вие сте руски лизaчи по семейнa трaдиция, ние Бългaрите зaщитaвaме Родинaтa си!

67

до 106

преди 9 години

Това червеният ти дядо ти го каза, докато беряхте бостана или пръскахте лозето? :)

66

Имани

преди 9 години

До 44Успехът на Германия се дължи на членството и в НАТО и ЕС!!! Нейната постмодерна преданост към правилата на международната сцена, почива преди всичко върху това, че САЩ гарантират германската сигурност, съэдаването на европейския съюэ и рецесията КОЯТО ВИЛНЕЕ в почти цяла Европа!!! Надявам се също, така да си ПРИПОМНИШ, как и от къде эапочна СВЕТОВНАТА КРИЭА!!!

65

до 105

преди 9 години

Е как какъв - атакистки морал. Вие, атакистчетата, станахте известни като турски ибрици и червени ***. За какви други гейове говориш, че вие сте си най-изявените и отявлени.

64

аве

преди 9 години

Оф, как може всеки ден едни и същи новини да пишете, манипулаторчета. На всички е ясно, че България ще го изяде най-голям от санкциите, а якичките да престанат да обясняват небивалици, ето на, смени се орешаро и сега всичко сякаш е забравено от неговите калпави решения, а като беше на власт само дуднеше празни приказки. Трябва да се махнем от този ЕС...

63

Анонимен

преди 9 години

Еврогейовете и *** погребаха България. Това са хора без морал. Но какъв морал можем да очакваме от мъже, които правят секс с мъже?

62

КАПУТ

преди 9 години

До -33. А газта ,която идва в Германия по Северен поток кого финансира бе *** ? Значи Германия може да финансира руската "агресия" и да се развива, а България не може ? Северен поток не покрива 3 енергиен пакет, тогава защо Южен поток трябва да покрива това.? От *** като теб сме на това дереже.

61

Анонимен

преди 9 години

92 Кaкво ще " спечелим" бе? ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗ НИТО ЕДНA СТОТИНКA, кaквa " печaлбa" бе, зa хипофизното джудже е ПЕЧAЛБA ОПРЕДЕЛЕНО, ЗA БЪЛГAРИЯ Е ЗAГУБA, НA ПAРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СAНКЦИИ СРЕЩУ НAС, ЗAГУБA НA ТЕРИТОРИЯ ПО ТРAСЕТО НA ТРЪБAТA, ЗAГУБA НA СУВЕРЕНИТЕТ ЗAЩОТО ТРЪБAТA Е РУСКA, A НЕ БЪЛГAРСКA! СЪД ЗA руските aгенти!

60

st

преди 9 години

Някой си бг се натиска да стой някаква тръба и *** шараните си мислят оооо тези мислят за бг за нас да ни е евтино хехехехе тези същите не ви броят за живи хехехе а иначе енергиен проект в полза на бг щели да строят хехехехехе.Истина е само едно много пари ще си направят определени хора от тази тръба а вие пак оофффф много ми е скъпа гъзта оффф оггг офффф

59

до Имани

преди 9 години

Стига с тая руска пропаганда. Поне сменете клавиатурите с български - лесно и евтино е, стига да не си някъде в Сибир...

58

Имани

преди 9 години

До 44Успехът на Германия се дължи на членството и в НАТО и ЕС!!! Нейната постмодерна преданост към правилата на международната система, почива преди всичко върху това, че САЩ гарантират германската сигурност, имам предвид съэдаването и РЕЦЕСИЯТА на евро съюэа!!! Надявам се, че си СПОМНЯШ, от КЪДЕ и КАК эапочна СВЕТОВНАТА КРИЭА!!!

57

до 84

преди 9 години

Затова и не споря с теб. Просто констатирам произхода ти, което е показателно за мотивите ти. Току виж някой ден си изказал своя мисъл. :)

56

Анонимен

преди 9 години

"Властите в София не успяха да блокират увеличаването на уставния капитал на съвместната проектна компания, при все че бяха представени в директорския борд, пише по същия повод "Комерсант".Поне е ясно чии интереси защитават българските представители в директорския борд на съвместната компания.

55

Брaнник

преди 9 години

Одисей семеннaтa течност по орaлa ти още не си я измил, зaминaвaй веднaгa гейобрaзен!

54

до 90

преди 9 години

Ибрик-националиста си личи отдалеч. Цитирам - "*** мекерета". Нещо за матушка россия няма ли да кажеш, български националисте? :)