136

Анонимен

преди 9 години

Пичове оставете я Москва и Путин. Свиквайте с мисалта, че кадето и да отдите, ЕС, САЩ и т.н.винаги ще бъдете подритвани. Не Русия ви е виновна, че сте глупави и бедни. Просто в този живот трябва да има и измикяри.

135

Анонимен

преди 9 години

Бе те там още 1 негро гръмнали.

134

darcas

преди 9 години

Христов, прекалил си с анфетите и се отклоняваш от опорните точки на Кремъл. *** сега не воюва, той е хуманитарен православен комунист от КГБ и праща празни камиони с помощи на бедните събратя наемници

133

божее

преди 9 години

"Москва видя дълбоки проблеми с човешките права в САЩ"ХАХАХАХА Сатаната критикува свети Петър за неуредици при вратата на Рая !!!

132

Анонимен

преди 9 години

248.Може да се каже : Америка видя дълбоки проблеми с човешките права :Протестите не спират за девети ден !Има и друг убит чернокож при кражба с нож.Проблемите са многостранни !Сега признават , че американският журналист отвлечен в Сирия 2012 ,е обезглавен от същите тези ISIS "Джихадистка държава" , владееща територии в Сирия и Ирак .

131

Мужик

преди 9 години

Москва видя .... присмял се хърбел на щърбел. Москва първо да погледне в собствената си кочинка поле да дава акъли!

130

Анонимен

преди 9 години

242.Ти кога си бил в прекрасната Америка ?Американците виждат проблемите и сега ги коментират , от страна на правителство , съдебната система, престъпноста - за съжаление обхванала част от чернокожите, полиция . Полицията и правата ти , като мирен гражданин .. Не можеш да коментираш и обобщаващ неща , които не познаваш !

129

ф

преди 9 години

Ислямистката групировка Ислямски джихад, която контролира голяма част от териториите на Ирак и Сирия, разпространи видео, на което се вижда как те обезглавяват американския фотожурналист Джеймс Фоули. Фоули изчезна в Сирия преди две години.

128

ф

преди 9 години

Във видеото Фоули казва: Призовавам всичките мои приятели, роднини и близки да възстанат срещу моите истински убийци, правителството на САЩ. След това той се обръща към брат си Джон, който служи във ВВС на САЩ. Умрях в деня, в който твоите колеги хвърлиха бомбата върху онези хора. Те ми подписаха смъртната присъда, каза журналистът.

127

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТрагичните събития в град Фъргюсън, щата Мисури, последвали убийството от полицай на невъоръжения 18-годишен афроамериканец Майкъл Браун нагледно свидетелстват за високата степен на напрежение в американското общество, което остава разделено по расов признак

126

Анонимен

преди 9 години

Kraino vreme e da se spre rasisama, che vze da mirishe na hItleRisTki izprajneniq.....

125

Анонимен

преди 9 години

Lqgai si ve , *** nedoklateno.

124

Анонимен

преди 9 години

Размириците във Фъргюсън и реакцията на властите на тях, люшкащи се от жестокото смазване на "противозаконни действия" до призиви към спокойствие и диалог, отново потвърждават наличието на дълбоки системни проблеми със съблюдаването на правата на човека и на демократичните стандарти в американското общество

123

до 232

преди 9 години

До АнонименТе руснаците открито ви се подиграват, бе *** ,ти за демокрация говориш хахахааааааа....с

122

Анонимен

преди 9 години

V USA zakona e za vsi4ki .Koito ne e bil tam da ne vzema dumata.Demagogiqta na rusnacite e qsna. Da ne se okaje ,4e decata na ombudsmana , jiveqt v USA.

121

Анонимен

преди 9 години

Ми то и Европата видя ,как разпръсват мирна демонстрация със задушаващ се газ и изстреляни гумени бомбички , като те светне по главата и си за болницата ?Ама нещо да са казали , че се използва ненужна сила ?? Не става въпрос за права ..

120

Анонимен

преди 9 години

Америка дето раздава акъл на цял свят и носи демокрация и човешки права ше си сърба сега *** у дома дето дроби по цял свят. Негърски майдан ги чака.

119

Положението в САЩ

преди 9 години

Американските журналисти обсъждат : Каква е тази дизпропорция между протестиращи и тежко въоръжена Национална Гвардия ! Само излез на площада да протестираш. Въоръжени са допълнително заради терористични нападения , но това включва ли евентуални бунтове на населението срещу бъдещия световен ред ?Обама също каза онзиден ,че са въоръжени малко повече ? - и какво от това . Снощи тактиката на полицията беше същата, значи някой им заповяда отгоре !

118

бостан

преди 9 години

Фашиската хунта която е на власт в УСА безжалосно избива мирни протестиращи има още един застрелян ,кога ще се намесят международните организации в защита на населението от терора на власта,геноцида трябва да бъде спрян.

117

Анонимен

преди 9 години

И двете държави използват сила, когато се наложи. Хайде сега, не сме деца.