68

Анонимен

преди 9 години

ДО 75 ГРЕШИШ , НА ПРОТИВ ,МНОГО ЗДРАВИСА , А ТЕЗИ ОТ НОВОТО СРОИТЕЛСВО НЯМАМ ДУМИ , РАБОТЯ В ТАКАВА ЗГРАДА И НЯМАМ КОМЕНТАР ,НЕЩО УЖАСНО , НИТО ЦИМЕНТА Е КАЧЕСТВО ,А ПЪК ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА ТУХЛА НУТОНКА ,КОЯТО СЕ РЕЖЕ С НОЖ ЗА ХЛЯБ , ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ

67

Бесен

преди 9 години

Какъв малшанс бе 74. Ти чете ли статията: "По-рано стана ясно, че пропадналият асансьор е преминал преди месец техническа проверка, като не са били установени нередности." Това не е малшанс, тия прегледи съществуват, за да го няма тоя малшанс. До 73, е то си има поддръжка друг е въпроса, че някой е немърлив като поддържа.Да отнемат лиценза на фирмата и най-важнотоЗАТВОР ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ *** ИЗВЪРШИЛИ ПРЕГЛЕДА!!!

66

Анонимен

преди 9 години

ИМА ВИНОВНИ , ДА БЪДАТ СЪДЕНИ,

65

Анонимен

преди 9 години

До до 75Точно обратното най-некачественото строителство познато в световен мащаб е панелното от комунизма

64

Анонимен

преди 9 години

От 12 години живея в 40 годишна кооперация. Техник за асансьора идва само когато нещо се прецака. А планов ремонт и профилактика са мръсни думи. Добре, че съм на третия етаж и си тичам по стълбите. Хем за здраве, хем за безопасност. Какво обаче да кажат хората живеещи в 17 етажни блокове?

63

Анонимен

преди 9 години

"...с едва 90 служители трябва да следи изправността на 1 600 000 съоръжения - газови бутилки, водопроводи, нефтопроводи, уреди, съдове под налягане, водогрейни котли..." Усещането, че живеем на автопилот придобива съвсем конкретни и зловещи контури...

62

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще започнат да падат не само асансьорите в панелките, а и самите панелки. Те са силно амортизарани, строени са некачествено от така наречените трудоваци (Строителни войски) навремето. На повечето от тях животът им е изтекъл. И със саниране и без саниране, много скоро ще започнат да падат. Тогава трагедията в Мизия ще ни се стори като майско цвете.

61

Анонимен

преди 9 години

Стига сте драматизирали, това е просто нещастен инцидент, каквито стават навсякъде по света. Малшанс за женицата, както се казва. Бог да я прости и дано другата се оправи.

60

до 63

преди 9 години

ОК, но как ще стане това незабавно сменяне на всички асансьори в панелките.С какви пари, как точно си го представяш. И знаеш ли колко техници са необходими и колко месеци и години трябват да се сменят всички асансьори само в София.

59

Анонимен

преди 9 години

Поредната жертва на капитализма. При капитализма човешкият живот има нулева стойност. Важното е да има комисионни и да се гушиш с пари, да трупаш пари и предмети, да експлоатираш хората и да натрупаш милиони. Капитализмът е виновен за смъртта на 2 милиарда човека и за скотския живот на 6 милиарда човека.

58

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока в България е най-ниската в ЕС и се поддържа умишлено ниска. Но това не може да трае вечно, рано или късно пазарът трябва да се либерализира и цената да се освободи. Как може някакъв измислен орган като ДКВЕР да определя цени. Та комунизмът свърши отдавна, ако някой случайно още не е разбрал.

57

Анонимен

преди 9 години

Бягайте от гетата на София и купувайте къщи по селата.

56

Анонимен

преди 9 години

Ще има още много трупове, докато България стане нормална държава. Жената е изживяла най големия си кошмар днес. Сигурно е викала зверски, докато е падала в бездната. Долу е станала на кайма... Като филм на ужасите. Такъв е живота в България

55

жеко

преди 9 години

ако трябва да политизираме то фирмите за подържане са открити в капитализма и са пестили от подръжка за да трупат капитал като по този начин отнеха човешки живот, тука виновна е политиката на сащ която ни направи алъчни и безхаберни

54

Анонимен

преди 9 години

След дъжд качулка.

53

Анонимен

преди 9 години

Трябва незабавно всички асансьори, на всички панелни блокове да се сменят. Ако някъде собствениците не желаят, да се налагат драстични санкции.

52

Анонимен

преди 9 години

В Германия, Англия и другаде на запад не е имало комунизъм. Трябва да се унищожи всичко което е останало от комунизма за да се оправим.

51

Анонимен

преди 9 години

Всички асансьори от панелките, които са строени през комунизма трябва да бъдат сменени. Панелките са опасни за живеене, трябва да се унищожат. Сами виждате, колко е било качественно направеното през комунизма.

50

Анонимен

преди 9 години

ДОТАМ НИ ДОКАРА ПРИВАТИЗАЦИЯАТА ПО АМЕРИКАНСКИ МОДЕЛ БЕЗОГЛЕДНА ЛАКОМИЯ БЕЗ ГРАМ МИСЪЛ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ДЪРЖАВАТА БИЛА ЛОШ СОБСТВЕНИК А ЗАЩО В ГЕРМАНИА АНГЛИЯ ФРАНЦИЯ И Т,Н, НЕ Е ТАКА- - - Еми и САЩ не е така, не знам какво ти е виновен американския модел на приватизация.....явно там работи, модела е супер, само че в България не работи

49

Анонимен

преди 9 години

Добре че загине некой от време на време да ги проверяват тези асансьори и сего до следващия инцидент