102

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Само че в "най-великата империя на света",любимата ти руска *** извън Москва нямат канализация и водопровод а в маса градове като Тула нямат и електричество а средната продължителност на живот на руските *** е 58 г,а виж по алкохолизъм са твърдо първи в света

101

до 117

преди 9 години

То не е тайна. Технологично, русия не може да достави договореният дебит при българската станция на Черно море. Автоматично това превръща проекта единствено и само в хранилка на енергийната мафия. Поддържана в медийното пространство от *** като теб.

100

Бранник

преди 9 години

ТРАНЗИТНИ ТАКСИ НЯМА ДА ИМА 30 ГОДИНИ, ВСИЧКО ЩЕ ОТИВА В КОЛОНИАЛНА русия, а колиниата България ще ПЛАЩА, както днес 200 МИЛИОНА ЛЕВА! ФИНАНСИРАНЕ руската ВОЙНА СРЕЩУ УКРАЙНА!

99

Реалист

преди 9 години

Добре де, а я ми кажете пък откъде накъде някакво си министърче, пръкнало се за един месец, ще взема такива важни решения? И защо пък една частна компания да не си строи нещо, от което държавата ни има само полза? Я питайте сърби, австрийци. Те защо не се дърпат? Абе безакълнаци! До кога ще се водите по чужд акъл? Пу, каквито си бяхме цървуланковци, такива и ще си останеме!

98

Пешко

преди 9 години

до 111, абе каквото искаш прави, само не пробутвайте измислиците си. Заранта я гледах тая Пиргова, алеле хванах се за главата, дори тя - един от най-безумните и нагли опорноточковци, вече смотолевя някви невнятни бръщолевения, та чак събеседниците й извръщат глави да не ги гледат хората как й се смеят и да те я излагат

97

Анонимен

преди 9 години

Ало, умниците, зимата ще ви видя каква песен ще запеете. Хем ще вдигат цената на тока, хем ще сме на режим. Сега не искате Южен поток, но *** в Киев като спрат транзита, да видим от къде газ. Ще мръзнете. Проблема е, че мръзнат и нормалните хора с вас. А *** в правителството и парламента хем ще са на топло и светло, хем ще ви се подиграват. На тази територия, наречена България, останаха само ***, но "умни и красиви". Зимата като дойде, да не запеете друга песен, а, умници?

96

Анонимен

преди 9 години

Атака е моята партия

95

Одисей 1

преди 9 години

Всички форумни *** в колона по един да помагате на боко, тиквата вади картофите!

94

Анонимен

преди 9 години

"Защо не е добре да получаваме газ директно от Русия ?"Защото днес го има утре го няма.ИАПАДАли тиказват събуй си гащите и се наведи за да давам отново газ.Е затова,От тук нанатък Русия отпада като търговски партнъор на ЗАПАДА.

93

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 100,вземи прочети горната статия, умньо. В нея пише, че въпреки изричното решение на министъра е направено това и това. С други думи въпреки служебното правителство просъветската върхушка си действа и я боли точно никъде.

92

111

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!

91

Анонимен

преди 9 години

Ненормалника с ционистките привиждания-да не те е ......ционист?

90

Чекист до 74 Одисей

преди 9 години

Оди копай, оди сей, Волен Сидеров в чужбина да живей!

89

Анонимен

преди 9 години

Държавно структира-БЕХ отказва да изпълни заповед на принципала!Представям си какви подкупи са дали Газпром!!!!!!!!!!!!!!Ами разликата от 1,5 млрд евро от първоначалния проект до шизофреничните 4,2 млрд евро нова цена е явно само за взятки и подкупи.

88

Анонимен

преди 9 години

Не мога да си обясня... Защо не е добре да получаваме газ директно от Русия ? Сега не сме ли по-зависими като тръбата минава през Украйна и Румъния ?

87

See

преди 9 години

Ако българия не учавства в увеличението на капитала, очевидно вече собствеността не е 50-на-50, а руската компания става почти едноличен собственик.

86

Одисей 1

преди 9 години

Пешо колко ти плащат от американското посолство!

85

Пешко

преди 9 години

Прокрадва се опорната точка, че газ нямало откъде да минел и затова ни бил трябвал Южния паток. Даже едва ли не те руснаците на добра воля ще го построят заради нас бруташките, иначе полза за руската олигархия нямало почти никаква - всичко било любов. Тва че некои ще плащат като попове, а друг ще се шири на водка с квас в некоя дача или ще си направи ново голфигрище, тва не трябва и да се помисля, шт, тихо, Путинчанин е велик, долу фашизма

84

чугунени тикви

преди 9 години

Осъзнахте ли се сега къде са окрадените пари от КТБ?На сигурно място при другаря Путин.Нали се сещате що харестуват касиерки ,а Василев дава интервюта по медиите?ДАНС да не се занимават с глупости тези *** с големи заплати ,а да арестуват Орешарски и Станишев,а защо не и цялата червена Руска агентура у БГ!

83

Пешко

преди 9 години

до Груйо,чутура метафорично се използва за железобетонна глава, в която нищо не влиза. Когато става дума пък за кутевска чутура, то тя аксиоматично е ако не железобетонна, то чугунена. Та така