196

Анонимен

преди 9 години

Диванната армия на оБанана пак се е развихрила начело с Спонги-гаулайтера раздава акъл като WIKI.

195

Пешо капучиното

преди 9 години

До Евроатлантик293Баце ти си втората Ванга , не ти требе да работиш ,щом знаеш че ще сме пушечно месо за голямата война която предричаш,значи немаш проблеми да предвидиш какви числа от тотото ще изтеглят и как ще свърши мача Лудогорец с/у Стяуа.Бегай пускай тото и мини през еврофутбол.ние ще те чакаме пак тук в сайта,няма да ни изпуснеш за слушатели..очакваме нови пророчества.Я кажи кой ще победи в тая война и кой ще живее в БГ-то слеД нас..?

194

Евроатлантик

преди 9 години

Южен Поток е абсолютно ненужен за България. Без пълномащабна война до няколко години САЩ и долара ще рухнат. Затова българите и България имаме роля да бъдем пушечно месо и плацдарм за военните действия на нашите братя американците срещу общия ни враг Русия. Няма абсолютно никакъв смисъл да се строи нещо толкова скъпо, което до няколко години ще бъде унищожено от военните действия

193

до onz

преди 9 години

Онзи къде я видя и намери "свободата на словото" няма такова животно в тоя СВЯТ.Черен надпис: ГЛЕДАНЕТО И СЛУШАНЕТО НА казионни СМИ - ВРЕДИ на вашето здраве.:))

192

Анонимен

преди 9 години

До трафопост Нашите продажни и неграмотни политици я започнаха тази игра.Те се държат към Русия като към смъртен враг,за да се сложат на Америка, която ни е задраскала като държава за сметка на Турция. С Русия сме исторически свързани през годините, славяни сме, православни. Тя беше необятен пазар за българските стоки, обърнахме им гръб, докато останалите ни съседи си кротуват и си знаят интереса, защото да бъдем добре с Русия е в наш интерес, но нямаме държавници ,а *** ***!!!!

191

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Италия има 4 големи магистрални газопровода.Никой не ги пита от къде идва газта , а колко струва.В Италия можеш да си избереш от 7 оператора на ел. енергия и да си ги сменяш както в БГ мобилн. оператори.Тук има всякакви простотии.Не искаме газ от Русия или въглища.Не искаме австрийски моб.оператор или мериканска /руска/ фирма да строи АЕЦЕ, добре де, ама какво точно искаме.Щото на баба Мара от Поликраище която има една кокошка за яйца /ако *** не са я откраднали/,не и е все еднo цената.

190

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 278Аха,идва ред на издяланите автомобили...

189

Анонимен

преди 9 години

До до 261Пфу,продажник ! А те колко имитации на коли , на техника и разни илюзии са ни дали ?

188

Анонимен

преди 9 години

Ето и един друг поглед на нещата: alt-market/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currencyи на руски newscom.md/rus/tcentrobank-tcentrobankov-sobiraetsya-pozhertvovat_-dollarom-v-pol_zu-global_noj-valyuti-i-dlya-etogo-zateyan-krizis-na-ukraine.htmlИ както баба ми казваше над всеки мошеник има по-голям мошеник :)Купувайте злато, а тръбата с газта нека я правят, Никой няма да я плаща.Гърците пак ще изкярат големи мошеници са :)

187

Анонимен

преди 9 години

До трафопостАми ,те рашите са си такива.Колко камиони ссъс стока отидоха и не се върнаха....

186

Х

преди 9 години

НАШИТЕ ПОЛТИЦИ СА МАРИОНЕТКИ.АКО БЯХА СВЕСТНИ БЪЛГАРИЯ МОЖЕШЕ ДА ИМА ГОЛЕМИ ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ ГАЗОПРОВОД.

185

Анонимен

преди 9 години

А ти, onz, явно не си схванал и отново, автоматично, обвиняваш в рубладжийство. Помисли! Има хора, които имат критично мислене и четат между редовете.

184

Анонимен

преди 9 години

Как изпростя за 25 години този народ бре?????Как стана така,че 2% могат да мислят,3% си мислят,че мислят,а 95 % от населението си мислят,че е по-добре да умрат отколкото да мислят???Малко ви се виждат санкциите,които спусна Русия на ЕС и ни разката мамата на цялата европейска и американска система!!!А ОТГОВОРЪТ БЕШЕ САМО ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ,СЕГА НА ХОД Е ЗАБРАНА ЗА ВНОС НА АВТОМОБИЛИ ОТ ЕС,ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ И КЪМ ГАЗТА ЛЕКА-ПОЛЕКА!!!!И тогава жална ви майка БАНДА НА ЕВРОКРАТУНКОВЦИТЕ!!

183

Анонимен

преди 9 години

onz, а как бе, другарю? Нима имаме земеделие, промишленост, нима имаме технологии? Може и да сме имали - сега нямаме. Сега имаме един секс-алкохол-туризъм от западна страна и носталгия по младините от източна страна. Имаме и евтина работна ръка за аутсорс. Това е. Прекалено много са ни изяли бълхите. Но забележи, да ти цитирам самият Бойко: това, което Живков строеше - те още не могат да приватизират.

182

Анонимен

преди 9 години

Sled 2030 g. Turcia okupira BG i potoka minava prez BG.

181

еиш

преди 9 години

България е на първо място по добив на мед и злато в Европа. Страната ни е и сред лидерите на Стария континент и по рудодобив. Това показват данните на Българската минно-геоложка камара, обявени по повод професионалния празник на всички работещи в добивната промишленост, който ще се чества днес. Датата е избрана по предложение на пернишките въглекопачи, припомнят от браншовата организация. Предполагам, че трябваше да станем и много богати, но ние не сме независима страна, а дупедавци.

180

Анонимен

преди 9 години

До трафопостДа ти отговоря аз? Защото след 89-та от наша страна няма 1 който да води преговори в тази насока. Повечето са като теб - мразят руснаците и обиждат всеки с различно мнение от внушеното им на тях (теб), че били рубладжии. Но защо точно го правите и как ще се аргументирате не знаете.

179

трафопост

преди 9 години

Само не знам защо руснаците се държат така сякаш подаряват газ на България, а не ни го продават на цени по-високи от тези на Германия. Да си го строят от където си искат. Да кажеш на клиент, който си плаща редовно, че няма да му доставяш стоката си е непазарно и идиотско.

178

до 261

преди 9 години

На колата какво си сипваш? Знаеш ли откъде идва и дизела, и газта и бензина? Знаеш ли защо са с такава цена? Знаеш ли и кой определя акциза? Знаеш ли какво се е случило 1939-2000?

177

Анонимен

преди 9 години

НЯКО ЙДА ОБАСНИ НА МЕН- НЕПРОСВЕТЕНАТА, КАК ТАКА МИНАВА ПРЕЗ ОЩЕ 4 ДЪРЖАВИ ОТ ЕС, НО ТАМ НЯМА ПРОБЛЕМ, ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ ? КАК ТАКА ДЕСНИЯ ОРБАН ПОДПИСА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ДВА РЕАКТОРА С РОСАТОМ И НИКОЙ НЕ НАДАДЕ ВОЙ- ПРОВИНЦИАЛИСТИ ЛИ СЕ ИЛИ СМЕ СИ НАПРАВО ГЮБРЕ ?