225

До пешко и другите

преди 9 години

Що не се скриете бе!Какво искате от Русия?Нали сте "демократи" и уважавате чуждото мнение?Я си трайте и си оставете хората да си живеят както си искат.Вие ще ги учите, цървуланковци и неблагодарници.Яжте си пластмасовите домати,палмовият маргарин и вмирисаното месо.Без работа, без образование,без здравеопазване,без селско стопанство,с умиращо село и ромски гета.Но"европейци"!!!С пробита банкова система и корумпирани политици.Пу,безакълници,лъжете се като индианците със стъкълца и мъниста!Срамота

224

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1А хайде сега да си отвориш 50 годишните зъркели и да прочетеш:"As of 2013, Russian TFR of 1.707 children per woman[5] was the highest in Eastern, Southern and Central Europe. In 2013, Russia experienced the first natural population growth since 1990 at 22,700 people. "

223

doctor

преди 9 години

До всички антибългари ***. Българската промишленност я унищожиха вашите любими вождове. Дърти ***. Време е да си вземете хапчето цианкалий за да тръгне родината напред

222

Бостан

преди 9 години

Най-голямата мъка на *** *** е ,че 95% от българския народ обичат и подкрепят руснаците и Русия ,а останалите само 5% са като тях платени *** ***!

221

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Епа нали всичко дето го каза Бари било вярно, бе? А сега призна, че има естествен прираст. Абе пич не ти отива на годините да се извиваш като мокра връв. Малко достойнство, ***!.........Добре де ти що се връзваш на Одисей 1.Той едно и също си мели-руснаците са му виновни за всичко.Ако не бяха те Одисей 1 щеше да бъде най-малкото като Бил Гейтс,Уорън Бъфет или Сорос.

220

Анонимен

преди 9 години

ДО 293 Медиите ни са новата инквизиция в "демократичния" 21в.

219

Одисей 1

преди 9 години

А сега призна, че има естествен прираст. Абе пич не ти отива на годините да се извиваш като мокра връв. Малко достойнство, ***!-------------------287 нещо не сме се разбрали Естетвения им прираст е ( -0,3%) за 2013 , това е прираст но със знак минус ,а нали знаеш какво значи знакът минус .Сега предполагам стана ясно

218

ККК

преди 9 години

Путин кефи, ЕС и САЩ налагат санкции срещу него и неговите олигарси и техните "държавни" фирми, а той като контра мерки налага ограничения от които ще пострада обикновения руснак :)Спира им храната, скоро и лекарствата :) Това е човек мислещ на хората си :)

217

ХУРБЕТЧИЯ. Я КАЖИ

преди 9 години

ШЕ ПРАИМЕ ЛИ ЕРДОГАНЯ ХАЛИФ, ИЛИ САМО С ПАДИШАХ ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛИ, ПОНЕЖЕ Е СКРОМЕН.

216

Анонимен

преди 9 години

ТИ ТВОЯТА ЗАБУЛВАШ ЛИ Я, ИЛИ ГО КАРАШ ПО АТАТЮРКСКИ?

215

Анонимен

преди 9 години

Получаването на такава регистрация на територията на Швейцария е сложен и трудоемък процес. От швейцарското посолство в Москва пък са потвърдили, че вече има запитвания от европейски компании, готови да изнесат производството си в Швейцария, за да могат да изнасят в Русия.Баси тъпите европейци да си изнасят производството заради пропадналия руски пазар.Всички ходят на запад да бачкат,тия искат да местят оборудване за да изнасят на руския пазар който е с ниска покупателна способност!!Що така?

214

Анонимен

преди 9 години

ГУРБЕТЧИЯ, СТАНА ЛИ ВРЕМЕ ЗА НАМАЗ БЕ?

213

Пешко

преди 9 години

Великата Рассия, държанката на Германия и хетера на финландците нема кво да я хвалите

212

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Епа нали всичко дето го каза Бари било вярно, бе? А сега призна, че има естествен прираст. Абе пич не ти отива на годините да се извиваш като мокра връв. Малко достойнство, ***!

211

До 281

преди 9 години

Хахах. Поредното ти комплексарско изказване. Нека е Велика. Аз нямам нищо против,ако е така. Само да не се месят в работата на демократичните общества. Нека си налагат санкции,да правят каквото искат,само да не ни занимават със себе си. И да не пречат на Украйна.

210

ддр

преди 9 години

по-добре дъщеря ку*ва отколкото син ефрейтор.

209

Бостан

преди 9 години

По-добре русофил,отколкото *** ***!

208

Одисей 1

преди 9 години

До ххх275 Коя опорна точка е рухнала имат висока смъртност / по висока от средноевропейската /и нисък естествен прираст / по нисък от развиващите се страни / тоест те са развиваща се страна но не покриват критерия за прираст , но не покриват и критерия за висок стандарт на Европа защото смъртността им е висока

207

АБЕ

преди 9 години

КАК ДА ГО ИЗКЛЮЧА ТОЯ КАПС БЕ ХООООРААА!!!?

206

Анонимен

преди 9 години

До 279Ами социализма не най-читавата икономическа система, ако искаш да правиш дънки, а не ракети и хубави коли, не танкове.