94

Анонимен

преди 9 години

143 Стрелков е в едномесечен отпуск. Не им се отвори парашута.

93

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 151Да ме извиняваш че те питам, ама на луд ли се правиш?Направихте така да има мораториум който обхваща всякакво търсене на сушата.И в морето нарочно бавят проучване.Защо пречите да БГ да стане независима енергийно?

92

софиянец

преди 9 години

До 140- ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА, КОЯТО НЕ ПРИТЕЖАВА КОНСТИТУЦИЯ, Е Ю.К.! ЕДИНСТВЕНАТА!!! А словосъчетанието "неписана конституция" Е ПРАВЕН НОНСЕНС! Няма КАК да съществува конституция, която не е в писмен вид!

91

Анонимен

преди 9 години

echo.msk.ru/sounds/1380648.html

90

Шпиончев

преди 9 години

До Див аграр 137дори и любимите ви американски Марици работят българи и наши миньори ги захранват с наши въглища.В содовите заводи ,които не са на БГ работят само български работници.Имаме и торови заводи.Няма значение чии са заводите,важно е да работят.Кой ли толкова се притеснява да не открием нефт и газ у нас ще те питам и теб?Помисли и ми кажи.

89

АЗ

преди 9 години

До софиянецСелянко спри да си напъваш мозъка дето ти е като гладка повърхност. Спри да се напъваш с излишни цитати *** и лягай до мъжа ти прави нещо по разумно от това да стоиш и да ръсиш глупости по интернет, иначе оставаме с впечатлението че си платена ***.

88

софиянец

преди 9 години

До Тест за юристи 140 - 2. В ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА Н-И-К-О-Г-А НЕ Е ИМАЛО "НЕПИСАНА" КОНСТИТУЦИЯ! ТАКАВА ГЛУПОСТ- "НЕПИСАНА КОНСТИТУЦИЯ" Е ВЪЗМОЖНА САМО В ТЪПАТА АНГЛИЯ и тяхната комън лоу! БЪЛГАРИЯ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ ПАНДЕКТНАТА СИСТЕМА, НИЕ СМЕ РОМАНОГЕРМАНСКАТА СИСТЕМА!

87

Анонимен

преди 9 години

е са блекуатър като заловат стрелков.....................................................strelkov ot edna sedmica ne e mejdu jivite.

86

Анонимен

преди 9 години

Днес, в 18.00 ч. в Москва Национално Освободителното Движение на Русия провежда митинг в подкрепа на Донбас.

85

софиянец

преди 9 години

До Тервел "...или тук говорим само за Крим..." А за какво, според Вас, говорим- за разваляне на времето във Варна, за появилото се вълнение на плажа на 'Рапонги' и как вчера и днес морето не беше чисто?!

84

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 136Това дали има ще го разберем с проучване >А не ти ли се струва съмнително ,че някой прави така да не се търси нефт и газ ,даже и със нормалните методи.Защо не се търси в Черно море а?Нещо някой много се притеснява да не открием нефт или газ у нас.

83

Тест за юристи

преди 9 години

1. Каква е Търновската конституция:според формата на държавно управление: а)републиканска, б)монархическаспоред формата на държавно устройство: а)унитарна, б)федерална в)конфедерална2. Дайте пример за държави с писана и неписана конституция.

82

софиянец

преди 9 години

До onz 130- че и в нашата конституция имаме текст как се променя територията на България! КРБ чл. 158 Великото народно събрание:2. решава въпроса за изменение на територията на България и ратифицира междуинародни договори, предвиждащи такива изменения

81

$?!

преди 9 години

Ти защо не започнеш да вадиш откъси от украинската конституция, да им прочетеш на близките на зверски избитите, както от едната, така и от другата страна.. Някой да тероризира жителите на Крим след анекса? Овца проста!

80

софиянец

преди 9 години

До Тервел 128- Какво ме ионтересуват другите казуси? Ако един човек е извършил престъпление, какво разглежда съдът - дали конкретният човек в конкретна ситуация, в конкретно време е извършил/не е извършил престъплението или адвокатът му казва"Понеже всички в България крадат, та и този човек решил да крадне малко- еее- чудо голямо"? Аз ти казвам конкретни неща, ти ме питаш за друг казус! Какво ме интересува сащ, мащ, марсианците, извънземните? Говорим дали е законен референдума в КРИМ!

79

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 127А какво ще прави нашата химическа промишленост с този скъп руски газ.Дори немската BASF се притеснява от американската шистова революция.Значи искаш да останат хиляди безработни у нас след затварянето на химическите заводи?

78

АЗ

преди 9 години

До софиянецТи наистина си тъпо селско девойче.Всичко това което е в главата ти е пълен ***. Какви граници какви 5 лева. Глупостта ти е безгранична а невежеството ти е като на истинска ***.

77

софиянец

преди 9 години

До тервел- Статья 73. Исключительно всеукраинским референдумом решаются вопросы об изменении территории Украины - това говори ли ти нещо?????????????

76

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 120Досега ти ме питаше.Сега аз да те препитам.Защо руснаците вадят шистов газ ,а унас да не може?

75

софиянец

преди 9 години

До Тервел iportal.rada.gov.ua/uploads/documents/27396.pdfНамери чл.73 и ми отговори- КАК ТОЧНО СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРОМЕНИ В ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА- С КРИМСКИ РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ С ВСЕУКРАИНСКИ РЕФЕРЕНДУМ?