137

Стига бе!

преди 9 години

Реформаторите са нелогичен партньор на ГЕРБ. До кога ГЕРБ ще се слага на тъпите и крадливи и корумпирани "реформатори" на Костов? Не разбира ли ГЕРБ че губи от това?

136

печур

преди 9 години

да цецо, вие сте най-силната партия, 16% от имащите право на глас са за вас, в този смисъл - сте. но нищо не променя факта, че сте малко популярни в абсолютни стойности и нямате право да се считате за мнозинство или представляващи мнозинството.

135

АНТИМУТРА

преди 9 години

Другари, от Лийдуей Медиа Солюшънс пак не са подали справките за троленето на Поазитано!!!! Др. Кутев каза, че ако няма справки ще му ядем бананата!!! Някой спешно да направи една вувузела на администратора на Лийдуей!! Иначе глад!

134

Анонимен

преди 9 години

А БСП изобщо ще влезе ли в парламента???? Не ми се вярва нещо....

133

ПОП

преди 9 години

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ДАДЕ ЗАДЕН, САМО ДПС ГО ЧАКАТ ТАМ , " БОСТАН " Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД НА *** ОТ БАНКЯ

132

Анонимен

преди 9 години

Реаниматорския блок е сборище от стари търгаши. Партийка с по един файтон хора. Не разпилявайте десните гласове! Само ГЕРБ!

131

марчело

преди 9 години

синоптика-политолог иска тройка с боко и цецо

130

коклин

преди 9 години

на снимката - цецо с багера дето мачка таралежи с голо дупе.

129

Син избирател

преди 9 години

Искам да видя благородни и снажни по дух, широко скроени, здраво стъпили на земята личности, които да ме представляват чрез Реформаторския блок ! Запомнете ! И най-добрите идеи се превръщат в стерилни клишета, в еклектична словесна каша, ако не докоснеш с непринудена доброта душата на хората ! Лаенето, заяждането, перченето към заобикалящия те свят са присъщи на махленските кутрета ! Силният мисли за бъдещето на цялата общност ! Той излъчва спокойствие, увереност, позитивизъм и магнетизъм ! Искам да бъда представляван от такива личности, които не се вторачват в слабостите на потенциалнит

128

синоптик

преди 9 години

Тролчета червени, скоро ще сте без работни! А синоптиците качват, че тази зима май ще е студена..........

127

Анонимен

преди 9 години

мачкай цецо не ти трябва к...вата пръмова всички са боклу..ци

126

Анонимен

преди 9 години

вчера бойк чен ун - проваления комунистически диктатор твърдеше, че нямало да се коалират с пръмовите деформатори - днес цвинокио друго твърди. Никога повече няма да управляват герберските комунисти - слуги на колонизаторите

125

Анонимен

преди 9 години

Направо от зоопарка шебеците да направят правителство за чудо и приказ.

124

шпор

преди 9 години

ха ха слухар с присъда за министър на подслушването сее приготвил абе що не си изберем някои с доживотна присъда разлика няма да има гласоподлагателите таквиз дреболии не ги интересуват

123

Анонимен

преди 9 години

Садо-мазо филм бг продукция - старите хора са казали че никой не може да ти навреди повече от колкото сам можеш да си навредиш. Или нещо такова.

122

Анонимен

преди 9 години

Глупости и Баракото и ДъПъСъ-то са възможни партньори.

121

До Анонимен 143

преди 9 години

много си прав, заслужаваме си го. ама много си го заслужаваме, ама и вазелин не трябва да ни дават......че като боли по ни харесва

120

Анонимен

преди 9 години

"цената на тока за българина най-малко с 20 процента" Бих казал 50 пр. + 3,50лв за литър бензин и парно от 600 за месец

119

smaZanGuLub

преди 9 години

Е точно тоя човек е с присъда и той е в парлИмента и ми дава обяснения. Аз се моля да има хора на моята възраст (23) които да не забравят, че е важно да имаш амбиции и цели в живота и да немислят само за Терминал 2, а да ги избиеме тея и да се почва на ново. Междудругото bitcoin- a е валута с която може да се купи всичко, ама всичко в момента : D !!!

118

Анонимен

преди 9 години

Има 1000 човека в тая държава за разстрел. След това не филия с *** , а с мед и масло.