70

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМежду другото солдати е немска дума__________________________________Думата е италианска, произхожда от soldi - пари, означава наемен, платен, професионален войник.А пък думите чешма,кебаб,кюфте,гювеч са турски думи.И тъй като руснаците ползват латински думи,а ние турски какво е идеята на този анализ???Да докажеш колко изостанали са руснаците и българите ли?

69

Анонимен

преди 9 години

Нямам вече думи за простотиите на Запада.Следват една след друга ежеминутно.И особено това с призивите Бразилия,Египет и други държави да не си продават стоката на Русия,и то защото както правилно каза Орбан,ЕС сам се е прострелял в единия крак.Не знам човек колко много трябва да е лишен от всякакво чувство за чест и лично достойнство,за да се излага така пред целия свят.Имам чувството,че смешниците в Брюксел вече и собствените си семейства са загърбили,само и само да се заяждат с Путин.

68

Анонимен

преди 9 години

САЩ призоваха Русия да спре провокациите си в Украйна---------------И Русия призовава САЩ да спрат провокациите си в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна и от скоро и в самите САЩ (където избиват ***).Но не, Шим.панзето - Миротворец не се спира - качило се на най-високия клон и от там увиква цялата гора, да покаже колко е умно и как управлява целия свят

67

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМежду другото солдати е немска дума__________________________________Думата е италианска, произхожда от soldi - пари, означава наемен, платен, професионален войник.

66

Санчо От Прованса

преди 9 години

Мда... в руския пълно с немски думи, "френската" култура дефакто руска.... но на кой ли му пука?!Важното е ГМО-тата да печатат *** и да фък-ват юропейците, които се държат, като истински кончити, но без вурста.... Хубава събота драги съфорумци!

65

до Одисей 1

преди 9 години

102 не споря за точната цифра солдати , но е крайно време да разберете че те не са единствено и само руснаци а са от всички краища на Империята пропорционално на числеността им в руската царска армия , не пиша само за фини и румънци , но в самите руски части личния състав е с различен етнически произход.Човек вземи чети малко по качествена литература.Обявяването на война е волеизявление на изпълнителна държавна власт,не на отделни членове.Затова Русия води войната,не Мухамер Сербезов и Сие.

64

Ово е стандарт

преди 9 години

Начи, САЩ отиват на другия край на света и най-демократично, най-хуманно сриват Ирак, щото имали, може би, хим.оръжия. От друга страна Русия, най-тоталитарно, най-подло и най-нехуманно се опитва да достави хуманитарна помощ на десетте милиона свои сънародници, от другата страна на границата, с които довчера са били в една държава.

63

Сянкaтa

преди 9 години

СAЩ и Турция имaт тaен плaн зa съсипвaне нa Б.Г.(енетгетикa,икономикa)и след товa рaзделяне нa държaвaтa нa две по сценaрии тип Косово.Плaнa се кaзвa "Бaязит" и чaст от по-големия плaн зa въстaновявaне нa Осмaнскaтa империя

62

Анонимен

преди 9 години

Ами тя работата е ясна с този мним конвой.Със самолета американците и техните еврогъзооблизвачи тотално се *** и сега търсят ново теле под вола.Особено преди тая среща на външните министри от ЕС,която се състоя вчера,и на която ясно се видя,че еврокочината яко се е пропукала и смърди,та се нетрае.

61

Анонимен

преди 9 години

Тфинк танка на форума на днес бг отново е безупречен.Анализатори по геополитика,световна история и по специално история на Русия,икономика,военно изкуство отново са на линия.Повечето от тях имат предложения от Световната банка и МВФ да работят като консултанти,но те предпочитат да си останата в форума на днес бг.Всички тези анализатори могат и знаят как да повишат БВП на България поне с 1 трл. $,но не им се занимава,защото те са заети с защитата на на либералната световна демокрация.

60

Сянкaтa

преди 9 години

Нa крив *** и вълнaтa му пречи,укрaйнскaтa aрмия е некaдърнa,зaщото е aмaтьорскa,зле обученa,глaднa,зле плaтенa и т.н,зaтовa се търси виновен.A СAЩ зaщо изпрaщaт оръжие нс укрите,пък Русия не трябвaло дa прaщa нa нaшите пичове,те нaли трябвa дa трепят мръсните фaшaги !

59

doc

преди 9 години

За САЩ провал в Украйна, както в Сирия, ще бъде доста мъчно преодолим. Много държави ще си дадат сметка, че ще могат да отстояват собствените си интереси и моментално "инвеститори" като Уестингхаус ще бъдат изхвърлени. Това ще бъде края на хегемонията им. Затова, за да запазят позициите си, са готови да разпалят и световна ядрена война, но да не допуснат това да се случи.

58

Анонимен

преди 9 години

Тъжната истина е, че Россия не е як е*ач, за което трябва да си поне породисто куче. Или българско магаре, или еврейско прасе, или.... Абе май голямата джапанка пак мъсти недотъпкана да гърло....

57

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Абе ти от Марс ли падаш бе.??? По-неадекватен човек от теб няма....Всички ти го казват,а ти "рупаш ли рупаш"..........*** мазохиста си......

56

ужас

преди 9 години

Гледайте до къде докараха САЩ страни ката Либия,Ирак,Афганистан и мислете какво я чака Украйна...най малкото САЩ имат правото да поучават другите.

55

mnogoto ot nas

преди 9 години

да де и ние призоваваме САЩ да спрат да се месят в политиката и живота на половин свят, но уви те не прихващат

54

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм бил русофил или комунист,,,но като чета медиите у нас и западните,а още повече и електората им-пример Одисей---то нищо свясно няма......Май русофилите са прави и започвам да ги уважавам все повече.А Русия постоянно показва адекватна и реална позиция--за всички проблеми по-света.Така беше със Сирия,Либия,Косово,Иран,Ирак,Египет а и сега Украйна.Украинците нагледно показаха,как НЕ трябва сляпо да вярваш на Вашингтон..........

53

до Одисей

преди 9 години

то и Турция беше суверенна държава... готов ли си да станем част от Турция, както преди да дойде Русия?? Виждам, че от демократична привързаност си готов сам да си направиш сюнет!

52

Анонимен

преди 9 години

Двете "дружки" одисей и атакиста пак се захапаха като в доброто старо време. Голям е сеира....

51

Анонимен

преди 9 години

Skoro Putq shte vurne Krim s lihvite.Ot kude go izvadiha tova 4ekist4e - GOLEM SHARAN.