108

спри да слушаш руска

преди 9 години

Какво, трябва да напишеш нещо но не знаеш какво и като папагал ... пропагандапропаганда?...................................................................................................................................веднага ти обяснявам драги ... делът на руските инвестиции в американски дълг са около 2% от БВП на Америка ... за разлика от китайския дял където е в пъти повече.Тази идея мужиците отдавна я имат но силите няма да им стигнат.официалния сайт на тяхната "Дума" ????

107

Дъртото Копиле

преди 9 години

Тоя Путин лъже !

106

морски

преди 9 години

В САЩ и в момента има действащи концлагери.

105

До Анонимен 133

преди 9 години

Кое е пропаганда? Законопроекта е внесен и можеш да го прочетеш на официалния сайт на тяхната "Дума" Казва се ""О внесении изменений в Бюджетный кодекс Российской Федерации в части уточнения ограничений по размещению средств Резервного фонда и Фонда национального благосостояния" Какво, трябва да напишеш нещо но не знаеш какво и като папагал ... пропагандапропаганда?

104

Анонимен

преди 9 години

понеже сравнявате Бойко с Путин ...Бойко си знае мястото и знае на кой да служи ... Путин е Самозабравило се политическо джудже, което скоро ще яде хурката !

103

Бранник

преди 9 години

човекоподобното "славянин" пак се е дрогирал с ганджа от малата, та чак ушите му пушат ха, ха, ха млъкни поне докато си фокусираш зениците бре руско плашило:))))

102

Анонимен

преди 9 години

Това означава валутният им резерв в Ню-Йорк да бъде изтеглен от там и всички ценни американски книжа хвърлени на борсата за продажба (т.е. сриване на цената). Ще отнеме някой друг месец докато мине, ако мине! и тогава ще бъде наистина страховито!.......................................................................*** чул недочул ... слушай по-малко руска пропаганда драги

101

Анонимен

преди 9 години

До Dimitrov - FranceЕдинствената разлика между Путин и Борисов, е че единия играе футбол, а другия хокей, иначе са си като 2 капки вода, което е нормално с оглед на фадкта че и двамата произлизат от бившите тайни служби

100

До Румбо

преди 9 години

Остави колите, ами вчера са вкарали на разглеждане законопроект забраняващ разместването на капитали в страни които въвеждат санкции срещу Русия. Това означава валутният им резерв в Ню-Йорк да бъде изтеглен от там и всички ценни американски книжа хвърлени на борсата за продажба (т.е. сриване на цената). Ще отнеме някой друг месец докато мине, ако мине! и тогава ще бъде наистина страховито!

99

Анонимен

преди 9 години

Parvo Turcite, sega Boiko mu go turi na Volen efenditto...Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha...............

98

Василев

преди 9 години

първо си много ***, второ си фашист!

97

Dimitrov - France

преди 9 години

До 75 : Смешно е да се сравняват Путин и Борисов : Путин е изключително умен и се грижи за народа си , а ББ е ***,бивша мутра,а сега *** на американо-еврейският хегемонизъм

96

Перафраза

преди 9 години

,,НИКОГА НЕ ВЯРВАЙ НА РУСНАК ,ДОРИ И ДА ТИ НОСИ ДАРОВЕ''.И-з-о-л-а-ц-и-я.Eдин си подаде от Туитър ОСТАВКАТА от срам,а ти?

95

+

преди 9 години

Защо срявняваш Путин с Бойко, който е прочел само една книга през живота си?

94

до 116

преди 9 години

Какво им обясняваш , надценяваш аудиторията. Това са платени бойковчета от НДК-то.

93

Анонимен

преди 9 години

Очакваме Майдан пред Белия дом !!!Да живее Русия !!!

92

Анонимен

преди 9 години

В Русия пък Сибир иска да се отцепва отдавна и какво?Никой нищо не пише.

91

Анонимен

преди 9 години

Ima nqkolko komentara koito sa mnogo jalki! Osobeno tiq koito se vjivqvat kato Rusnaci!!! Ha ha ha.....

90

до 113

преди 9 години

Не само това, ами вече четвърти ден има размирици там, но нашите медии на надник към Вашингтон, услужливо пропускат да ни запознаят. Айде бе, има и арестувани журналисти, друг път пропищявате до небесата.

89

Анонимен

преди 9 години

Днес бегето, кога ще се сетите да пишете за извънредното положение във Фъргюсън, САЩ? Чувам бунтове, сълзотворен газ, ранени и арестувани, а вие цял ден ми приписвате съчинения на разни бездарници по адрес на Путин.