46

до 47

преди 10 години

Нали постоянно тръбят как наливали пари и обновявали мрежата и тем подобни?Отвличат вниманието от драстично поскъпване на тока.След известно време ще кажат:Успяхме,няма да има режим,но цената ще се увеличи.

45

Анонимен

преди 10 години

До макетоСпоко! Няма да са 5 лв.

44

:-(

преди 10 години

Ама той тока у нас е суперевтин, бе. Що се оплаквате?

43

До 43

преди 10 години

Проблемът не е в мощностите, а че заради хронично недофинансиране, електропреносната мрежа е в окаяно състояние и може да се окаже, че заради аварии по трасето Излишните мощности, за които споменаваш, да няма как да престигнат при тебе и да имаш режим на тока. Недофинансирането пък идва от изкуствено ниските цени на тока, от което пострада поддръжката на тази ел.преносна система. Анадънмо?

42

макето

преди 10 години

кат направят киловато 5 лв ние сами ке се изключим от енергото

41

Анонимен

преди 10 години

Плашат ни ,защото искат да вдигат цените на тока, та Плевньо и енергийното лоби да съдират по три кожи от нас. Проблем са фотоволтиците и ТЕЦ-Марица. Не крадете от българския народ!!!

40

Анонимен

преди 10 години

стига сте спекулирали и подвеждали народа не стига , че е беден,постоянно в стрес и постоянно го доят , че и режим на тока при излишни мощности от ток

39

Бантустан

преди 10 години

Тука у Бантустаня всеки 3 месеца вдигат цената на тока, за това е време да има и режим. Вдигайте цената още и въведете режима за постоянно. Бантустанеца няма да надигне глава, той не смее да протестира.

38

Анонимен

преди 10 години

Режим на тока ????????????? При свръхпроизводство???????????? И го продавате навън на половин цена!?!?!?Що лъжете бре ?????

37

лека промивка ...

преди 10 години

на мозъка че имаме нужда от УСА реактора .... пак това че нямаме икономика ( по-важно ) никой не го гледа .... но все пак гледат да ни пързулнат със заем и за реактора в Козлодуй !! Ако икономиката по чудо тръгне ( как ли ?? ! ) след 20 години може и да имаме и нужда от нов реактор !!!

36

Анонимен

преди 10 години

Е на това се казва Те ти булка Спасов ден 21 век нови технологии алтернативи хиляди но ние сме още в 19 век защото ни харесва там и обичаме да ни е трудно дано само църквата не затегне монополо със свещите че тогаззззззз я увапсахме : прос и неук народ заслужаваш напълно съдбата си

35

Анонимен

преди 10 години

Спиране на тока при свръхпроизводство. Ахахахахахахахахаах, абе тия верно ни мислят за ***.

34

44

преди 10 години

Въобще не мисля,че ще се стигне до режим на тока.Екатерина Захариева е много "компетентна"Просто идват избори и трябва народът да се понаплаши малко.

33

Анонимен

преди 10 години

До Рали1Пелтека страшно разбира от тия работи! И къде отидоха парите от износа на евтиния ток?

32

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов се спря износа на ел. енергия с идеята да фалира тецове и рудници, които след това да приватизира. Хората бяха изпратени в принудителни отпуски. Неговото обкръжение инвестира точно в този сектор и ще ги прилапат веднага. Това са едни от малкото печеливши държавни предприятия, които с лекота простака на Банкя с лекота би закрил за да угоди на една шепа хора.

31

Гринч

преди 10 години

Аз чаках да прочета, как икономиката е в крах и как народа е със замразени пенсии и заплати от 4 години, как незабавно има нужда от индексация и повишаване доходите на населението на поне средно-европейски нива (цените вече ги стигнаха тези нива)... пък те пак за тока се хванаха. Що така? Да не би да пресъхна "туризма" и "земеделието" след санкциите на ЕС, та се хванаха като удавник за сламка за тока? Много ама много глупави хора живеят в тази страна!

30

Анонимен

преди 10 години

И спешните мерки са шоково поскъпване на тока, мисля, че познах :).

29

Анонимен

преди 10 години

Помака Плевнелиев и шайката ГЕРБ се докопаха до властта и отново започна поголовния грабеж спрямо българския народ,под формата на шоково увеличение на цената на тока,,ама този път не трябва да има мирни протести и самозапалвания ,а линч,куршум и бесилки за Расим Плевнелиев и мутро-милиЦИОНерите от герб!

28

Анонимен

преди 10 години

Te dokato se razberat za kakvo shte rabotqt 6te im svyr6i vremeto :)

27

ЕвроGay

преди 10 години

*** айде бе дайте го тоя режим на тока да го видиме.Ако смеете,не се оправдавайте за грабежа който сте ни приготвили.