222

данчо

преди 9 години

Я да се съберете на по сандпич и вода и да се изпратите с целувки по уста тъпари червени:-))))

221

наган

преди 9 години

Че кой с акъла си ще гласува за ГРОБ? Най-некадърните и крадливи досега, изгонени с камъни от народа, и имат наглостта пак да се домогват до властта! Съд и затвор за такива, а за Боко Рапона и тояга по гърбината!

220

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха мишката /Миков/ смени плъха /Стнишев/ и опиканите червени баби *** чакат нещо да стане.Сбогом червени ***,вие сте история

219

васко

преди 9 години

Пак не си е пил хапчетата, иска власт, а самия той заслужава съд и затвор. Или е шизофрения, или крайна форма на наглост.

218

фют

преди 9 години

Нека писка свинята долна, няма откъде да има мнозинство. Твърде много хора им помнят добре свинщините. Чао си бе, тъпчо кривоглав!

217

Колев

преди 9 години

Каквото и да си говорим, Гроб си е чисто ОПГ, маскирано като партия. Час по-скоро трябва да арестуват главатаря Боко и помощника му Цецо. За герберите направо нов затвор трябва да се построи, много гадини са.

216

ak47

преди 9 години

Осъдете го ефективно най-накрая тоя гражданин с крива глава, безброй апартаменти и обичащ да носи папки! Справедливост за Цецо! С Пешо Сумиста в една килия! Ох, котьо. . .

215

petyo9

преди 9 години

Добре де, ГЕРБ ще победят БСП на 05.10. - то е ясно. Ами после? Само това ли им е целта - да победят БСП? Какъв политически хоризонт очертават? Пак ли ще местят хората както здравните министри в предходния мандат без да са наясно какво всъщност правят? Чудесно би било БСП да са в опозиция, но когато управляващите биха били със същият манталитет - това е малка утеха.

214

данчо

преди 9 години

...мъка,мъка и мъка... Бойко ще ви разкаже играта *** Червеношиики. Един ден елестората ви ще измре,за радост на нормалните ,умни и красиви:-)... Какви протести бе палячовци ще правите? Всички видяхме за 1 година какво сътворихте , червенотиквеничковчета. Ще ядете бой от Бойко и ще го увагавате. *** платени тролчета червери:-))))))))

213

тролгенойсен

преди 9 години

До mitovaДавай, давай, не си ми интересен. ай ся включвай другата тройка никове:))

212

mitova

преди 9 години

До тролгенойсенАбе, умнико, да ти имам болната фантазия!

211

mitova

преди 9 години

До тролгенойсенАбе, умнико, да ти имам болната фантазия!

210

Анонимен

преди 9 години

До Духовников - Поне простотията е по-малко....****

209

Духовников

преди 9 години

У нас, за съжаление, няма голям избор на десни партии. В този смисъл, Митова е права, че който е с десни разбирания, трябва да гласува за РБ. Поне простотията е по-малко....

208

тролгенойсен

преди 9 години

Тролчето "митова" сама си отговаря с другия си ник "ванко 84". За да бъде тройката пълна/понеже винаги пише поне от три браузера/ пляска "коментари и от "дядо":)) Хихихихи! И се мисли за "умен'........***........

207

Раличка

преди 9 години

Ако изборите бяха днес:ГЕРБ - 165 депутатиДПС - 30БСП- 25РЗС - 20ББЦ-0, РъБъ-0, бАтака - 0

206

Анонимен

преди 9 години

205

Раличка

преди 9 години

До mitova - "Гласувайте за Реформаторския блок"****************Вече беше доказано, че както ББЦ, така и РъБъ са проекти на мафиота Костов и Цветан Василев, финансирани с откраднати от българския народ пари, изпрани през банката на мафията КТБ. Ако след мафията БСП+ДПС+Атака искате да дойде още по-страшната мафия на Костов и Цв. Василев - гласувайте, както ви казва мустакатия фелдфебел mitova. :)

204

българин

преди 9 години

Ако след изборите ГЕРБ направят коалиция с ДПС това ще е краят им.Като се размисля СДС,НДСВ и БСП паднаха от власт след такава коалиция.Един следобяд гледах интервю с майката на Станишев.По време на последната коалиция БСП са им били слуги и нищо повече.Над 20 облстни или заместник областни са били от ДПС.Та ако ГЕРБ направи коалиция с ДПС направо хващам гората и ставам хайдутин.Украйнците направих Евромайдан,ние българите май трябва да се готвим за Евробалкан!

203

локи

преди 9 години

Това вече е партията на Цецо, листите на Цецо, хората на Цецо. Боко не си познава структурите в страната, остави всичко да минава през Цецко. Изборите пак той му правеше. Бойко лежеше като бей, а Цецоу търчеше, а сега мутрата няма накъде да мърда.