17

м

преди 9 години

Тоя как ли е станал професор... и на какво се хили постоянно ?!?

16

Бонко

преди 9 години

Няма да допуснем костинбродски афери, зарече се БлизнашкиСамо ще помогнем на на Афро-диктатора Буда да пренесем чувалите с бюлетини до ЦИК!

15

хадес

преди 9 години

Близнашки да обясни защо прие сделката за душата си срещу няколко хиляди подписа в своята подписка за референдум?

14

Анонимен

преди 9 години

Всъщност Костинбродската афера бе потулена от прокуратурата поради политическа целесъобразност. Тогава никоя партия нямаше интерес от разкриването на фалшификациите на вота, а сега вече е късно.

13

психиатър

преди 9 години

От предния конструкт на Плевнелиев се запомни единствено това, че Марин Райков като премиер се самоназначи като посланик в Рим. Ама сигурно и това минава като власт на суверена, а не някакво президентско задкулисие, което отчаяно се опитва да вкара Плевнелиев в ролята на смислен държавник.

12

пълна лудница

преди 9 години

Подмяната е радикална. Протестърите с костюми се добраха до мечтаните кресла. Моралните стожери изведнъж смириха съвестите си със заплати. Великите установители на държавност преглътнаха герберските кадри като малко хапче "Виагра" и това ни се представя като завръщане на властта в суверена. Величествено.

11

червената шапчица

преди 9 години

Интересно как човек, който с каменно лице изслуша подменената си биограография може да твърди, че ще върне нещата по местата им. Изгледайте представянето на кабинета отново. Нито един път Плевнелиев не спомена, че Близнашки е бил член на БСП, депутат от тази партия, нейно основно лице. Тази част от биографията на новото премиерче е заличена, все едно никога не я имало.

10

куку руку

преди 9 години

Този кабинет, който има за цел единствено да подсигури честни избори, се превърна в нещо като риалити за Строгия президент и институционализираните протестъри, които се отказаха от уличния живот в името на министерските заплати. Подобен тип промоция е такъв парад на показното, че дори човек, неизкушен от политика, ще усети дефекта отдалече.

9

Анонимен

преди 9 години

Този не пада по долу от досегашните обещаващи ни светло бъдеще та нали е сложен там и той от сегашната олигархия след 3месеца ще слушаме колко много е направил а колко малко време е имал

8

Анонимен

преди 9 години

Така наречените ни политици искат окончателно да ни откажат да гласуваме и да си правят каквото си искат. Явно това е целта .

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя мазник е поредният проект на върхушката да ни прецака .

6

www

преди 9 години

ДА АМА 100% СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.. ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕМ..

5

:)

преди 9 години

Само, като си помисля, кой те избра...и са ми ясни костинбродските бюлетини!

4

политолог

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.

3

Анонимен

преди 9 години

Не е хубаво да се обещава нещо зад гърба на мая общата!

2

Анонимен

преди 9 години

Е, все сме си имали премиери, но като този-не!

1

Анонимен

преди 9 години

Оффф, тоз и той с шкембе и гуша...