210

13 процента

преди 9 години

Фатката е проста. Фашисткият режим във вече бивша Украйна, налага 13 процента вносен данък върху продуктите за хуманитарна помощ. За всички е ясно, че тези 13 процента се открадват и се разпределят между олигарсите. За сведение, данък върху вноса на оръжие във фашистка Украйна не се налага.

209

Анонимен

преди 9 години

До МишоПонеже на Русия и пука за нас много нали :))) нали бай Тошо се мъчеше да ни вкара в СССР ама руснаците и тогава не ни искаха :))

208

Анонимен

преди 9 години

До зганИскаш да видиш пародия ли ? Отиди поживей малко в Русия да ти гледам сеира. 90% от хвалещите тук колхозната *** са виждали Русия само на снимка. Отидете да поживеете малко там и друга песен ще запеете.

207

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите ми става ясно какви ненормалници гласуват и защо тази държава е в калта от 30 години и никогя нама да излезе от там.

206

зган

преди 9 години

До АнонименИ ти *** нямаш място тука отивай в САЩ да видиш пародия защо стойш тука само да мърсиш страната ни

205

Анонимен

преди 9 години

Русия ще бъде съдена в съда на ООН, но и без съд се вижда, че няма място в Европа. А руска хуманитарна мисия, звучи точно като руски референдум. В тая пародия на държава, дето е най-голямата на света и с най-много ресурси, парадоксално никога обикновения човек не е живял добре и липсва каквато и да е свобода. Имат всичкие ресурси на света и грам акъл да осигурят достоен живот на народа си. От такива *** нищо не може да се взаимства като система, може само да се търгува с тях.

204

напред

преди 9 години

Изобщо Русия не трябва да се съобразява с мнението на тези убиици от САЩ и Англия и трябва да помогне на хората който са подложени на изтребление и геноцит от хунтата в Киев Цяла Европа гледа и мълчи как се избиват хора срам и позор.

203

идиоти

преди 9 години

То защото всички мисий на САЩ и Великобритания са законни нали заради техните /мисий/бяха убити стотици хиляди мирни граждани и страните от който минаха тънат в мизерия и кръв!!!

202

Мишо

преди 9 години

До мислиПравилно!

201

Мишо

преди 9 години

Личи си кой цели пълно изтребление на хората. Нещо като операция Чисто Поле в Грузия. Въбще не им пука на американците и за вас, важното и техните интереси да минават. Ако България инас българите са неудобни на САЩ ще намерят начин да изтребят.

200

мисли

преди 9 години

До СПОКОВече и децата знаят кой и защо свали самолета и уби 300 човека зада обвинят Русия и дай налагат санкции.

199

Мишо

преди 9 години

Как въобв ще можете да вярват на американските лъжи за свалянето на боинга, те не показаха нито едно доказателство, а забравих в нашата преса няма ограничаване на информацията, дааааа! Руснаците показаха точни снимки от обективния контрол на местността в момента на катастрофата. Фиксирано е също присъствие на украински истребител на 3 км от боинга преди паданет. Данните от кутиите отдавна са резшифровани, чака се извода на комисията от огледа на остатъците на самолета.

198

Анонимен

преди 9 години

Nali Putq razora Izto4na Ukraina ,a sega "humanitarnik " iska da go razdava.Licemerieto im nqma krai ,svola4i.

197

СПОКО

преди 9 години

Буквaлно до ДНИ излизa ЕКСПЕРТНИЯ ДОКЛAД НA БAЗA ЧЕРНИТЕ КУТИИ НA БОИНГA, тогaвa ще ревете, че Европa и СAЩ " не сa млъкнaли"... Aбе шизофренни съществa сте русофилите

196

Анонимен

преди 9 години

До На тройна ценаКаква тройна цена бе ?!? Цената на американския газ достигна до рекордно ниски нива. Дори оттам да ни го карат с кораби, тя ще е пак по-ниска от цената на "братушките" - говоря за България. Така че вместо помпена станция, в интерес на страната не е да построи терминал за течен газ.

195

Анонимен

преди 9 години

332 Aз предпочитaм Aмерикaнскa гaз, отколкото Европa дa дaвa милиaрди Евро нa путин, с които шибaнякa финaнсирa терористичнaтa си имперскa политикa! Ценaтa нa Щaтскaтa гaз ще е по- нискa от рускaтa в МОМЕНТA, Бг. купувa рускaтa гaз зa около 500 Евро зa 1000 куб. метрa! Товa е откaченa, ненормaлнa рускa " ценa"!! ЗA AМЕРИКAНСКA ГAЗ СЪМ!

194

от живи участници

преди 9 години

Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията. В търговията участват още директорът на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.

193

в бившата Украйна

преди 9 години

Това в бивша Украйна не е война, а е геноцид!

192

Анонимен

преди 9 години

А какво стана със сваления самолет.Защо гейовете и краварите млъкнаха като ***.А също така и нашите медии.

191

На тройна цена

преди 9 години

Фатката е много проста. Добрият Яйценюк спира газа и нефта от лошата Русия за Европа. Добрият Обамата казва, че за това са виновни лошите руснаци и брутално притиска Европа да купува газ и нефт от добрия Сащ. На добра цена, разбира се! На тройна цена!