114

Анонимен

преди 9 години

"Западняците искат да търгуват на необятния руски пазар пък ние не - що така? Нали вече сме капиталистическа държава, какво значение има кой ти брои пари и ти е изгодно."---При капитализма 15% развити капиталистически страни живеят за сметка на 85% изостанали капиталистически страни наричани трети свят. За това тези 15% живеят богато. Значи ни трябва:1. От изостанала страна да станем развита2. Трябва ни една богата африканска страна от около 20 милиона да ни работи и доставя ресурси

113

Анонимен

преди 9 години

BG кучета лаят, а керванът си върви!

112

Анонимен

преди 9 години

BG кучета лаят, а керванът си върви!

111

преди 9 години

До България - САЩВерно донесоха ти дънки,но от Китай и ТУрция. Динки от САЯ не можеш да си позволиш

110

от 179

преди 9 години

до 167 беше написано

109

до 157

преди 9 години

То пък понеже любимият ти Брюксел не налага санкции. Русанците поне имат същественни причини да ни налагат санкции, а не като ЕС и ЕК - за щяло и нещяло.И предполагам че другите ти любимци МВФ-то според теб не си искат заема с огромните лихви и са ни го дали само така от добро сърце. Пич, Международен Валутен Фонд от банкери не се гради с добро сърце, а със сделки, включително заеми. Запада си е направил сметките за да ти даде пари или да ги спре за собственната си изгода - не за твоя.

108

АТАКИСТ

преди 9 години

до 169Я ПАК!Американците отмъкнаха Украйна от Русия?????Дето тя никога не е била руска???Или Путин заради точно хамериканските ти господари и тяхната долна уродска политика си взе КРИМ????Я Пак!Муахахахахахахахахааа

107

Анонимен

преди 9 години

Западняците искат да търгуват на необятния руски пазар пък ние не - що така? Нали вече сме капиталистическа държава, какво значение има кой ти брои пари и ти е изгодно.

106

EUSSR

преди 9 години

до 163по добре в тайгата (бил съм там) , отколкото да гледам гей паради.

105

Анонимен

преди 9 години

Санкците ще засегнат хиляди сезонни работници.

104

Бънди

преди 9 години

Искам да питам смешните русофобчета. Кога ще почнете да говорите за зависимост от ЕС/САЩ? няма, нали? Ех, колко удобно. Лошата и гадна Русия пак вие виновна, защото отговори на санкциите подобаващо. Стига куртоазия от Путин да хваща танковете и да ги смачка.

103

Анонимен

преди 9 години

aтaкистa е шутa нa форумa, объркaл е зaвaлиятa " нaй- великaтa нaция" с...русия. 130 милионнa държaвицa не мож я нaрече " нaй- великa" бре тиквун! Гaзaджиите нa Европa, пишмaн ербaпите от aзия, турлю- гювечa е етническо отношение, ето товa сa епитети, които много повече отивaт нa русиятa тaвaрищ aтaкуист. Зa джуджето от мускaлия пък хич дa не отвaряме думa, дето му отмъкнaхa aмерикaнерите цялa Укрaйнa..aбе джудже- политик, при товa ***- повече не го обиждaй

102

АТАКИСТ

преди 9 години

до 165 Часовник,Да ти кажа сън не спя вече, че евентуално няма да сме в парламента. Не знам к'во ще правя ако след 5-ти октомври Атака не е в парламента. Обмислям вариант за самоубийство. Я кажи как ще ме засегнат тия санкции лично мен и всички тук във форума, включително и теб? Кажи по КОЙ НАЧИН ЩЕ НИ ЗАСЕГНАТ ТЕЗИ САНКЦИИ на Путин?Чакам !!!

101

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

И РАЗБИРА СЕ ЕСЕНЦИЯТА,ФИНАЛЪТ НА ВИЦА: - А вот за это, батюшка, можно и партбилет на стол положить!!!

100

Анонимен

преди 9 години

Българие не се научи да бъде независима от Русия. Все ще сме си руски васали и това си е. За да може при всяка една криза, да ни въртят кранчето и да мрем от студ, всеки път да ни блокират продукцията и да фалират фирми. Българинът не се научи на елементарни икономически принципи. ЕЛЕМЕНЕТАРНИ! Просто племе е това си е. За това и държавата е такава.

99

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен157: ЕТО ТИ ЕДИ И ОТ МЕН: В церкви звонит телефон: - Алло, батюшка, это из горкома звонят. У нас совещание должно быть, а стульев не хватает... Пришли дюжину. - Фиг вам, а не стулья. В прошлый раз давал, так вы их похабщиной испоганили. - Ах "фиг вам, а не стулья", тогда фиг вам пионеров в церковный хор! - Ах "фиг вам пионеров в церковный хор", тогда фиг вам монахов на субботник! - Ах "фиг нам монахов на субботник", тогда фиг вам партийных на крестный ход! - Ах "фиг нам партийных на крестный ход", тогда фиг вам монашек в вашу финскую баню!

98

citizen

преди 9 години

истината е, че на следващите избори, ти и смешната ти партийка няма да вземете и един процент. А който твърди, че санкциите няма да ни засегнат е *** ***, живял в саксия. Ама не се учудвам де, повечето атакисти сте кавали, неизлизащи от хоремага.

97

АТАКИСТ

преди 9 години

Впрочем искрено се надявам по някакъв начин, макар и минимален и нас да засегнат тия санкции на братушките, понеже сме *** на запада. Искрено се надявам!Не можеш да се *** с най-великата страна и най-великият народ и най-великият държавник на нашето съвремие със санкции и да не очакваш ответна реакция. Разбрахте ли бе, хамерикански *** у форума?

96

EUSSR

преди 9 години

И като за нас субсидиите за трохи от еврейския съюз ,постоянно ни плющятс бухалката мазните брюкселски *** и ни третират като пето качествороби , за какъв *** се намираме в тоя юро-гейклуб .

95

АТАКИСТ

преди 9 години

до 160Питай *** що ми изтри поста където обяснявах на един папагал тук, че нас тия санкции не ни касаят, понеже нямаме производство на храни, камо ли за износ за Русия.