317

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 449- "...Не са легенди, сериозно говоря ;).." Тогава се обади на ЦУ на НАП- що не си ги уведомил?

316

Анонимен

преди 9 години

Украинке, предложих ти да пием по кафе, ще разбереш че не съм анонимен и не съм руски. Казах ти, че живея в северна америка. Анонимен съм бил... А ти не си анонимна? Дала си си адреса и телефона тука? Написала си си истинското име? Щ9о за украинско лицемерие ;) Обичам лицемерни сладурани, играта е по - интересна ;)Дай да пием по кафе а? ;)

315

Анонимен

преди 9 години

Аххаха ***... А откъде мислиш, че те купуват бензина? Я искарай една смяна на пълначните в нефтозавода и ще останеш изненадан кой какво и откъде зарежда ;) Не са легенди, сериозно говоря ;)украинска му работа... Мисли си че в България може да купува нещо друго, освен руски петрол... аахахахахавааахахахамалоумна работа ;)))

314

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 445- "...Всичко е доказано украинке..."КАК? САМО ЗАЩОТО РУСКИ АНОНИМЕН *** В БГ.ФОРУМ ГО ТВЪРДИ?:D Нещо лични данни като 3 имена, ЕГН, номер на лична карта, постоянен адрес,а?;) Искаш ли да пусна в нета видео как правиш секс с магаре, а после магарето прави секс с теб?: D Знаеш ли, че българските ИТ спецове могат ВСИЧКО в областта на изработване на такива "видеоклипове",м? Много сте далеч руснаците от нас , българите в сферата на ИТ!:)

313

софиянец

преди 9 години

443- Може да зареждам в OMV или в ромпетрол, ве, ***- да не е само лукойл на бг. пазар...Ти си вторият руски ***:)

312

Анонимен

преди 9 години

Всичко е доказано украинке. На тебе не ти е изгодно да го приемеш, защото това би срутило тотално украинското самочувствие. Отдавна Украйна е по зле от Сомалия. Няма цивилизация, законите не се спазват. Престъпността е в законодателната и изпълнителната власт. Бизнеса е рекетиран тотално, олигарсите могат буквално всичко. Казвам ти го, защото съм правил бизнес в Украйна преди години, а знам, че сега е по - зле. Приличате на хора само защото се намирате между Европа и Русия, където живеят хора.

311

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 436- "...Не ми отговори за автоматите и конституционния съд на Украйна. Мисля че ако се поразровя , мога да намера видеотата ;)..." Ако поровя , ще намеря в нета видео как *** прави секс с магаре и ражда малко бебе- магаренце- т.е. теб:) Но не ми се рови в нета, за да показвам наяве човешката мръсотия....

310

До софииндеанеца 419

преди 9 години

Дето не ползвал руски стоки .Ти ли беше тоя , който яздеше магарето (понеже не ползваш гориво ) или си самото магаре.Аз пък не купувам нищо полско от Кауфланд( ябълки, лук ,печурки и т.н.) и камо ли пък окраинско.

309

Анонимен

преди 9 години

Аз не съм украинка за да съм *** и невежа. Аз съм Българин и защитавам България от вредите, които украинците нанасят на страната ми. Не аз си измислям роли в интернет пространството. Не аз влизам с няколко ника за да минавам за различна личност. Не аз изпитвам шизофренна омраза към Русия. Аз само защитавам България от украинските олигарси. Всичко, което казвам е истина и може да бъде доказано ЛЕСНО. Нямаш нужда от доводи - не ги приемаш. Приемаш само това, което потдържа зададената ти линия.

308

софиянец

преди 9 години

437- Няма да Ви отговори. Троловете са така- пускат коментари с недоказани твърдения по такъв начин, все едно са факти. Факти обаче НЯМА и понеже тролът отлично знае това, пише по-силно въздействащи обиди с цел отклоняване от темата:)Най-смешното е, че този *** е продажник- за рубли е готов да продаде и майка си, тъй като е полуграмотен бараба без социален и личен живот, с ниско ниво на емоционална интелигентност и не владее професия или занаят:)Свършат ли парите за коментарите - той е нещастен

307

софиянец

преди 9 години

439- Прегледай се при психиатър!438 - Недоказани твърдения= ЛЪЖА И КЛЕВЕТА! Ако продължиш така, просто доказваш по най-обикновеният начин простащината и невежеството си. Освен това си платен руски ***, чиято цел е да внушава недоверие към всеки коментар, който не отразява руската пропаганда.

306

Анонимен

преди 9 години

А, другата украинка от шопски произход се появи ;) Здрасти шопе, до тоалетната ли беше или софиянеца ти се обади да му помагаш ;)?

305

Анонимен

преди 9 години

Няма нужда да изтъквате на украинката(софиянеца е жена от украински произход) правни факти. Нито ги разбира, нито ги признава. Минал съм по този път. За да разбираш правото трябва интелект, а тя е украинка ;). Тоест чернокоса блондинка ;) Иначе е секси 40 годишна мадама ;)

304

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 431 Кой украински съд е бил заплашван с автомати, може ли да уточниш?

303

Анонимен

преди 9 години

Ами законът беше спазен и това го признаха наблюдателите. Венецианската комисия излезе със становището си за незаконност в момента, в който Крим подаде заявление за членство в Руската федерация. Много прозрачно украинке. Не ми отговори за автоматите и конституционния съд на Украйна. Мисля че ако се поразровя , мога да намера видеотата ;). Фактите са факти и с приказки не можеш да ги измениш, украинке. От 20 години нивото на Украйна е сомалийско. Няма цивилизация, няма закони, няма право.

302

софиянец

преди 9 години

430 И 431- След като "умната" ти глава НИЩО НЕ РАЗБИРА, поне отиди за съвет при юрист! Нямам задължение да обяснявам на полуграмотен *** човек основни положения на ОУД , ОТП , конституционно право, международно публично право. КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ, НЯМА стойността на мнение на специалист, Плоските ти заяждания издават само комплекси:)

301

софиянец

преди 9 години

Един референдум с над 90% еднпзначен отговор Е ВИНАГИ ЗАКОНЕН- АБСУРД! ЗАКОНЕН ЗНАЧИ, ЧЕ ЗАКОНЪТ Е СПАЗЕН!

300

Анонимен

преди 9 години

Кой украински конституционен съд? Онзи дето го заплашваха с автомати пред камерите на националната телевизия? аахахаха софиянке, нмого ти е разтегливо понятиети за право и си го нагаждаш откъдето искаш. Типична украинка си ;)

299

Анонимен

преди 9 години

Венецианската комисия може да каже много неша, но те са след дъжд качулка. Наблюдателите признаха референдума за напълно законен в момента, в който завърши. Включително и българските наблюдатели. Един референдум с над 90% еднпзначен отговор Е ВИНАГИ ЗАКОНЕН, защото изразява волята на народа. А демокрацията е именно това - управление на народа. Юрист си, а не са ти ясни основни положения в правото ;) Казах ти, че първия випуск не става за нищо ;)

298

софиянец

преди 9 години

425- за порошенко питай украинския конституционен съд