305

коментатор

преди 9 години

ината на РФ ще и струва 120 милиарда $ !! за следващите три години. инфлация от 30 % годишно , девалвация от 200 % на рублата и бягство на капитали.

304

дон домат

преди 9 години

До Анонимен 395Много ми е интересно как Китай,който едвам се изхранва сам,ще храни и Русия.=======Ами ще ядат по малко и все ще е намери по една паничка ориз за братска Русия.

303

главанаки

преди 9 години

До До главанаки 393А ти отричаш ли че РФ внася храна,при положение че има такава огромна територия?Не те разбирам какъв ти е аргумента с/у това .

302

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно как Китай, който едва се изхранва сам, ще храни и Русия. И как руските производители няма да киснат месото във вода и да произвеждат гумени домати. И как няма да има спекула и черна борса при дефицит. И колко ще струва преборването на всичко това.

301

Ангел

преди 9 години

Малелеей - комшиите какъв оборот ще направят!Ама така е в живота- за един сватбар за друг брадва......

300

До главанаки

преди 9 години

Ти наистина ли си вярваш на това което говориш?

299

главанаки

преди 9 години

До Анонимен 390Помълчи си и ти , че е срамота при толкова земя Русия да внасят храна.Хората са го казали ,вода гази жаден ходи...

298

Анонимен

преди 9 години

До nemam nervi---------------------Не съм путинофил, нито русофил, не се кефя да! И на Сноудън се кефя!Всеки път, когато доброто победи злото, когато истината възтържествува се кефя!

297

Анонимен

преди 9 години

До главанаки,по-добре замълчи ...

296

Шоп

преди 9 години

Това, което виждате на снимката, при соца не съществуваше и в най-смелите сънища на хората.

295

nemam nervi

преди 9 години

Като чета как с умиление Путинофилите се кефят на забраната за ЕС И САЩ имам чувството,че братята руснаци ще се пързалят по масло и на главите им ще капе мед,така че хващайте влака и заминавайте при вашия Путин

294

главанаки

преди 9 години

Не ви ли се струва странно най голямата по територия в света страна Русия има 18млн.кв.км. а чака храна от внос.Земеделието и животновъдството не са производство на коли или компютри,трябва само трудолюбие и желание.Тук няма нужда от коментар само ще помълчиме.Има нещо гнило в Дания.

293

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 382--------------Най-страшното е, че преди 2-рата световна война е била същата картинката! Това най-много ме плаши!

292

Анонимен

преди 9 години

Прдпочитам да карам Лада, но България да не изчезва, да няма 300 партии, да бъде държава, а не изрисувана като клекало на ЕС, през границата всеки ден да не прииждат талибани, да не идва някой тук и нашите министри да се гърчат като български премиер и всичко в тази насока....

291

Hayvanko

преди 9 години

100% фалит за полските фермери - братущките минават на китайска кухня.

290

Анонимен

преди 9 години

До НФБ"СТАВА НЕЩО ЗЛОВЕЩО В АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ" И не само в американските банки.Става нещо зловещо в целия свят.Войни,зверства,санкции,гонения на християните...И смъртоносния вирус ебола.Нови случаи в Либерия,в същото време се увеличава броя на заболели в Нигерия.Има регистриран случай и в Саудитска Арабия.Заради страха от карантина,близките изхвърлят мъртвите и умиращите на улицата.Шокиращи снимки в чужди сайтове...........Светът е побеснял

289

Анонимен

преди 9 години

Нация, която се е изградена от сурови мъже, завладели нов континент, изтрепали мвстното население и решавали спровете с револвер пред секунданти и посетителите на бара е велика и закономерно владее света. Но сега имат работа с едни ***, които пък са измислили забавна игра като руската рулетка.Кой е по луд?!

288

колега

преди 9 години

не ме занимавай с глупости бе

287

ЗАЗ

преди 9 години

А най долу в дясно, автомобили пише: ,,Китай налага санкции на Ауди и Крайслер. Нещо случайно, може би!

286

Дойн

преди 9 години

До П.ПетровЕнергийната ни независимост, не е проблем решението на които да се реши за ден-два, и определено проблеми с газа не сме в състояние да решим с алтернативи, най-малкото защото три правителства не направиха нищо за колекторни връзки. При петрола нещата са по-оптимистични, макар и Лукойл да е настроен да работи с руски петрол, с малки инвестиции нещата са поправими.В този потребителски свят проблеми с доставките не може да има, всичко обаче е въпрос на средства!