37

...

преди 9 години

До animacia 63 oppaa

36

...

преди 9 години

До *** 65 hahahha

35

...

преди 9 години

До Анонимен 51 Mnooogo si informiran i mnogo znae6...

34

===

преди 9 години

До Преместан 62 hhhaahaha

33

много пари

преди 9 години

Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест! И много много пари. По 30 000 евро на месец.

32

В,Василев

преди 9 години

Разбрах че днес са писали само *** тук ,

31

Тихомир Томов

преди 9 години

Дано си спомняш на какво учеше студентите от ВИИ " Мордохей Леви " по политикономия на СОЦИАЛИЗМА . Нали всички сте КОМИСАРИ - *** болшевишка *** !

30

Монархист

преди 9 години

Ти, Кристалина, си срам за България! Срам и позор!

29

Анонимен

преди 9 години

КРИСТАЛИНА Е ЕВРЕЙКА И СЛУГА НА ЦИОН,КРИСТАЛИНА Е ЧЛЕН НА СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ СЪВЕТ,КРИСТАЛИНА СЛУЖИ НА ИЗРАЕЛ И САЩ,КРИСТАЛИНА ПОДПОМАГА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И КУЛТУРА,ТЯ НЕ Е БЪЛГАРКА,ТЯ Е ЕВРЕЙКА,СУГА НА ЮДЕЯ,ИЗПОВЯДВА ЕВРЕЙСКИ НАЦИНАЛИЗЪМ

28

до кутевчетата

преди 9 години

Виждам , че другарите са заели обичайните си постове от преди година , когато от сутрин до вечер изпълняваха опорните точки на столетницата в нета.Продължавайте в същия дух и току виж ви номинират на 15 място в бюлетината и умните ви избиратели ви пратят в парламента.Не можете ли да разберете , че колкото по видно изразявате опорните точки на позитано , толкова по противни ставате на обикновените хора и постигате обратен ефект

27

Анонимен

преди 9 години

Браво Кристалина.Ние комунистите се радваме за Теб,оня Вигенин подкрепи онези от Майдана,от теб лоша дума не сме чули за Русия и комунизма.Вярвам,че и другаря Сталин отгоре се радва за Теб.Колко сме умни комунистите се вижда от факта,че и антикомунистите ти се радват на теб,радват се и гласуват за наши кадри..

26

Анонимен

преди 9 години

Тази е една от верните слуги на господарите ,така че още дълго време ще се подвизава във върховете на европейското ,,семейство''.Господарите знаят как да се отблагодарят,я го вижте господин Филип Димитров - посланик на ЕС пред света.

25

PAVE

преди 9 години

G-JO,ZAVAS MOJE DA E 4EST,NO ZA MEN E SRAM.ARGUMENTIRAM SE.1.AZ NE STANAH PO EVROPEEC PREZ MANDATA VI.2.DOHODITE V BG.NE SE UVELI4IHA( ZA RABOTE6TITE V 4ASNIQ SEKTOR).3.NE SUM HODIL SUS SEMEISTVOTO NA PO4IVKA OT 1995 G.4.TRI4LENNO SEMEISTVO(STUDENT) DVAMA RABOTE6TI ZA 400 EVROMESE4EN DOHOD, KAJE TE MI KAK DA JIVEQ I DA VI GLASUVAM VTORI MANDAT.

24

slovenia

преди 9 години

ДЯДО ДОБРИ ЕВРОКОМИСАР?Кой е по-достоен?

23

tiririram

преди 9 години

за нея е чест - за мен не е.

22

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Илюминати и техните слуги по света нямат род и родина. Така, че не заплашвайте госпожа-другарката Кристалина Георгиева, с това, че народът и ще я презира.За нея е важно нейните господари да са доволни от нея. За народа и не и пука.Тя е бивша комунистка. Комунистите бяха интернационалисти.Тя е настояща слуга на Новия световен ред. Те са глобалисти. Глобалистите също като интернационалистите нямат род и родина.Приликите между комунизма и Новия ред са много. Разликите са в полза на комунизма.

21

Анонимен

преди 9 години

Сега поне като не помага на БГ след бедствията, поне да се отблагодари за номинацията си от служебвият кабинет с дарение на част от заплатата си за пострадалите. Или тя вече е дарила но на друго място и за това я номинират

20

до 23

преди 9 години

Спаси много "бежанци" докарвайки ги в България

19

Анонимен

преди 9 години

Еееее,мноо сме ***,малииии!Нема такава държава!Немаааа!Тълкова глупав народдаже и у Африка нема!Борунди ряпа да яде!Това е!Каква е тая фльорца бе!Какво българско има в нея!И какво е направила за нас?!Че и името и на е българско-СТАЛИНКА!Пфу м.....ка ви!

18

Анонимен

преди 9 години

Стана ми ясно че който гласува за Бойко е по *** от него