12

Мукавей

преди 9 години

"Служителите в нелицензирана румънска детска градина бият децата и им крещят."Не се вижда нито бой, нито, дали детската градина е лицензирана, да не говорим, че няма как да се ВИДИ самото крещене.

11

елвис пресли

преди 9 години

та как не показаха веднъж как си прекарват младините хлапетата в обетованата U S A....само от време на време оттам пристига новина как петокласник разстрелял с автомат половината си съучници с класната и даскала по физическо възпитание барабар...нещо май са ни дигнали мерника на източно-европейците...а;)

10

ha ha

преди 9 години

една стара българска поговорка гласи "Бий гъзенце да не биеш гъзище" тълкувайте си го както искате и продължаваите да си лигавите децата дИмукрати. Тя Стейси Дули напълни нета с клипове за добре възпитаните англииски младежи какви ги вършат в Сънито.

9

1111

преди 9 години

Малко им е

8

Иван Пешев

преди 9 години

Аз не видях чак бой като изключим първата сцена където ги поплясква. Не мисля че е кой знае каква новина, ама журналистите сега ще го раздухат до невъобразими размери.

7

Илия

преди 9 години

Боят изгражда!

6

shithit

преди 9 години

Не виждам нищо особено в това видео. Със сигурност не виждам никакво насилие. Който е писал статията има ли идея какво въобще е насилие?

5

SS

преди 9 години

УНИЦЕФ що не вземат да се грамнат.Те на тва ако му казват бой.Боят както всичко друго в умерени количества е полезен, а и вкарва ред в нещата.

4

тухла в стената

преди 9 години

и какво трябва да направят..да ги оставят да правят ,каквото си поискат ли...от вашите идиотщини сме на този хал...подрастващите са тотално разпуснати,благодарение на липата на възпитание у дома,в забавачката ,в даскалото или университета...не ме притеснява нищо но ви гарантирам че скоро няма да съществува планетата ЗЕМЯ точно заради това

3

Анонимен

преди 9 години

Пф, на тва бой ли му викате? Без шутове от които *** да летят като футболни топки не се брои.

2

Анонимен

преди 9 години

Ми щом им харесва да им бият децата и да ги поят с вино и кафе, нека продължават са ди ги водят в тая градина, няма нужда и да затваря. Бе мангалс.... пардон, мамалигарска работа.

1

Анонимен

преди 9 години

Интересен компромат, сигурно румънците са се опънали по някакъв начин на санкциите срещу Русия и сега започва кампанията на очерняването.....хайде стига, вече този филм с тези статии сме го гледали 1000 пъти. В украйна фашагите избиват жени и деца с Градове, а Румъния е на топа на устата...естествено нещо не е била послушна)))