256

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 307:Мани Путин, кажи обезяната от Белия *** надскочи ли баща си - макака?

255

БКП

преди 9 години

До Анонимен--303 ; Русия е толкова велика че живее в 18 век.Ще стане нормална държава след 400 г. Това го каза Кончаловски.До тогав половината Русия ще е китайска територия.

254

софиянец

преди 9 години

До 306- Споразумение между правителството Р. България и правителството на рф за сътрудничество при създаването на газопровод за транзит на природен газ през територията на Р. България от 2008г. чл.9 Правата за използване на капацитета на газопровода изцяло или частично могат да бъдат предоставени на трета страна, както и члн 15 изречение второ, започващо така:" В случай на промени в законодателството на страна...", както и чл.18 - ТОВА е ПРАВНАТА ОСНОВА, която може дса се използва в полза на Бг.

253

до Анонимен

преди 9 години

Хей Анонимен, скапан *** си ти, при това елементарен и неук. Съжалявам, че използвам думите ти, но напълно си ги заслужаваш. От такива неандерталци като теб страда България.Не си потребен никому, даже и ГЕРБ.

252

Анонимен

преди 9 години

До софиянецЧовече,не се връзвай на скапаните ***,червени ***.Те нито се опитват нито могат да разберат елементарната логика и фактите.Както е известно тях ги набират от утайката *** и неграмотници,които за нищо друго не стават

251

софиянец

преди 9 години

До Боби "...Всичко това с 3 пакет е дим.." За рф е дим, а за Бългаария- ДЕЙСТВАЩО АКТУАЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. Значи ти- руснака, искаш България да не се съобразява със собственото си законодателство на СВОЯ, БЪЛГАРСКА територия, а да приеме диктата на рф/ газпром? НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Това сте руснаците- където и да отидете, искате да налагате свои закони и правила, но вече с България това НЕ СТАВА!

250

софиянец

преди 9 години

До Боби 306- ".... Друг ГАЗ няма от къде да дойде..."ИМА! Провери в енергиуорд.бг статията газпром може да се наложи да споделя мощностите си в южен поток от 23.07.2013г. с автор Боряна Николова . В тази статия има едно изречение, което те опровергава: "...В частност , по него може да се транспортира газ,който България смята да получава от Иран и Ирак..."Ако беше запознат със същността на 3ти енергиен пакет- отделяна на източника на газ от преносителя и търговеца й, щеше да знаеш....

249

Анонимен

преди 9 години

До БобиДоговор за Южен поток няма,както няма и договор за Белене.Просто тук има една *** продажна ***,национални предатели които за някоя копейка са готови да изнасилят и майките си.а някои го правят

248

Анонимен

преди 9 години

Както вече стана ясно и на децата Лилипутин не може да надскочи нивото на дядо си -готвача.Жалък провал на грандоманската му комплексащина и поредно доказателство за дегенерацията на популацията маймуни населяващи руската територията

247

софиянец

преди 9 години

До 302 - за южният паток става въпрос- не се ослушвай:)

246

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 302- Като руснаците са ни "братя", защо газпром не приеме третият енергиен пакет, според който по РУСКАТА труба може да тече и ирански , и иракски газ ЗА БЪЛГАРИЯ? Грф притежава 50,001 % от собствеността в газпром- хайде сега "братята" руснаци да ни ДОКАЖАТ С ДЕЙСТВИЯТА СИ, ЧЕ СА НИ БРАТЯ:)

245

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден някакъв *** ще санкционира Русия. По- лекичко бе, по- кротичко, Русия е толкова велика, че вие нейните гробокопачи сте като някакви *** в сравнение с Ангелските и опълчения!

244

Анонимен

преди 9 години

Алоуу, Софето, ако те сърби мерудията, кажи си! Ще я разчешам и без хонорар!Всички западни лешояди са се нахвърлили над нашите братя руси, а ти хонорар, та хонорар- бездышна жено!

243

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 298- Написах ти - не мога, защото съгласно чл.42 ал.1 от ЗАдв. нямам право на търговска реклама. Ако беше посетил кантората ми или интернет страницата ми, това е друго нещо. Утре всеки руски *** може да подаде сигнал във ВадвС , че правя търговска реклама на дейността си и така си набавям клиенти- в противоречие със закона. НЯМА ДА ИМ ДАМ такъв шанс!

242

Анонимен

преди 9 години

Не съм луд, но ако бях на мястото на Путин, Украйна щеше да е анексирана, Обонго в зоологическа градина, Оланд да свири на балалайка, а инжилизката царица да подскача казачок! Запада мина червената черта и на онова мекотело в Кремъл трябва да му е ясно, че нещата са или Запада или Русия, няма трета опция!!!

241

Анонимен

преди 9 години

Извинявай, ама също като юридическа секретарка ми звучиш ;)Да не се бъркаш нещо, да не си секретарка в някоя адвокатска кантора? :)

240

Анонимен

преди 9 години

Казах ти, дай банкова сметка, сума за плащане и чакай ;)За идеята и аз и жена ми понякога работим за без оари. В северна америка това е широко разпространено. Точно в момента работя по такъв проект за Артисти без граници.

239

Анонимен

преди 9 години

Не можела Русия... Всичко може Русия, само че не иска. Ако искаше, вече щеше да е. А ми се струва, че ако продължат още малко със санкциите, ще поиска. И друго може да поиска. Но, не се знае знае ли се.

238

софиянец

преди 9 години

До 289 - И да го знам, не можеш да ме ЗАДЪЛЖИШ да ти го кажа без депозиране на дължимата такса:) Жена ти получава ли заплата, ако е уни преподавател?Получава, нали? Е- законната заплата на адвоката е неговият хонорар - било за устна или писмена консултация, било за процесуално представителство, било за съставяне на съдържанието на договор, искова молба, жалба, протокол и т.н.!

237

ни съ знай

преди 9 години

и още малко за Украина-Кремъл трябваше да има граница и с Унгария, и с Чехословакия и от тях бяха отнети земи, а местното население да се превърне в украинци-да , такива са, но са унгарци, словаци и какви ли още не.Всичкото това не е новост, но някои удобно го забравят.А роденото в порок е с много съмнително бъдеще